Akıllı Pencere Geliştirildi

Japonyalı bir teknoloji firması evinize yerleştirdiğinizde adeta gerçekmiş hissi veren ve dünyaya açılan akıllı pencere üretti.
Akıllı Pencere Geliştirildi

Giyilebilir teknolojinin yanında artık kullandığımız eşyalara da entegre edilen cihazlarla insan hayatını kolaylaştırmaya yönelik gelişmeler sürüyor. Bunlardan en son olan ise evinizden dünyaya açılan bir akıllı pencere.

Her ev sahibi penceresinden deniz manzarası ya da orman manzarası olmasını ister. Ancak manzara evin fiyatını yükseltir. Bunu temel alan Japonyalı bir teknoloji firması insanların istediği manzaraya kavuşması için akıllı pencere üretti. Bu pencere ile artık istediğiniz manzaraya sahip olabileceksiniz.

Atmoph Window

Atmoph Window adı verilen ürün ne kadar pencere gibi gözükse de aslında bir ekran. Teknik özellikleri sayesinde kaliteli görüntü sunduğu için ekran olduğunu anlamak neredeyse imkansız. Evinizin herhangi bir yerine yerleştirdiğinizde istediğiniz manzara fotoğrafını yükleyebilirsiniz.

Pencere içerisinde dünyanın birçok yerinden kaydedilen yüksek çözünürlüklü doğa ve şehir videoları mevcut. Bu sayede akıllı pencere size bulunduğunuz yerde değil bulunmak istediğiniz yerde olma hissini veriyor. Bir nevi terapi amaçlı da kullanılabiliyor.

Atmoph Window

Cihaz üzerinde Wi-Fi özelliği mevcut. Böylece farklı şehir videoları ve görselleri indirebiliyorsunuz. Atmoph Window üzerinde bulunan hoparlörler sayesinde video sesini de sizlere aktarabiliyor. Bir akarsuyun görselini izlerken sesini duymanız da mümkün oluyor.

Akıllı pencere bazı zamanlarda da çeşitli noktalardan canlı yayınlar sunarak kullanıcılarına sürpriz yapıyor. Toplamda 80 adet farklı video film seçeneği bulunan pencerenin tüm görselleri 4K çözünürlüğünde video kameralar ve yüksek kalitedeki mikrofonlar ile çekiliyor. Firma yakın tarihte daha fazla video seçeneği barındıracağını da kullanıcılarına duyurdu. Aynı zamanda elinizde bulunan bir manzara görüntüsünü de akıllı pencere üzerinden oynatabiliyorsunuz.

Atmoph Window

Atmoph Window sadece görüntü yansıtmakla kalmıyor ve birçok özelliği de içerisinde barındırıyor. Saati, takvimi ve hava durumunu pencere üzerinden öğrenebiliyorsunuz. Aynı zamanda alarm olarak kurulabilen pencere sizleri içerisinde bulunan muhteşem doğa sesleriyle uyandırıyor.

iOS ve Android cihazların tümüyle uyumlu çalışan akıllı pencerede 27 inç ekran bulunuyor. 1.5 GHz dört çekirdekli işlemciye sahip Atmoph Window 32 GB dahili hafıza özelliği de sunuyor. Evinde doğa havası yaşamak isteyenlerin ise 549 doları gözden çıkartması gerekiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.