Airbnb Nasıl Üye Olunur? Tek Tıkla Hızlı Üyelik

Dünyanın hemen her noktasında güvenilir ve konforlu bir konaklama imkanı sunan Airbnb'ye tek tıkla üye olabilirsiniz. Airbnb üyelik işlemlerinizin hemen ardından rezervasyon isteğinizi gönderebilir, her bütçeye uygun oda veya ev kiralayabilirsiniz.
Airbnb Nasıl Üye Olunur? Tek Tıkla Hızlı Üyelik

Airbnb üyelik işlemlerinizi ücretsiz olarak birkaç adımda gerçekleştirerek dünyanın dört bir yanında hizmet veren konaklama fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Airbnb, dünya üzerindeki milyonlarca aktif kullanıcısıyla çevrimiçi konaklama tutkunlarının istek ve ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamayı başarmış görünüyor. Ev sahipleri ve misafirleri bir araya getiren platform, uluslararası alanda yapılan en başarılı konaklama sitesi olarak görünüyor. Airbnb günümüzde 192'den fazla ülkede 80 binden fazla şehirde 150 milyona yakın kullanıcısıyla milyonlarca kiralık mekan seçeneği sunmaktadır. Airbnb'de yer alan en konforlu ve hesaplı kiralık ev ilanlarına göz atmak için buraya tıklayınız.


Airbnb Nasıl Üye Olunur?

Airbnb Üyelik

Airbnb, milyonlarca aktif kullanıcısı ve birbirinden farklı deneyim fırsatlarıyla dünyanın en popüler konaklama ve seyahat platformu olarak bilinmektedir. Kullanıcılarına hem konaklama hem deneyim hemde macera seçenekleri sunan site, Türkiye'de dahil olmak üzere 192'den fazla ülkede faaliyetleri devam ettirmektedir.

Kiralık ev arayan veya kiralık oda arayan kullanıcılarına tercihi Airbnb, yalnızca bir konaklama imkanı değil aynı zamanda mevcut evinizi kiraya vererek para kazanma imkanı sunmaktadır. Ülkemizde son zamanlarda hem yerli hem yabancı turistler tarafından sıklıkla tercih edilen site, kullanıcılarına her geçen gün daha keyifli ve kaliteli bir konaklama ayrıcalığı sunuyor. Türkiye üzerinden Airbnb'de ev tutmak veya evini kiraya vermek isteyen kullanıcıların üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yalnızca birkaç adımda gerçekleştirebileceğiniz Airbnb üyelik ve Airbnb kiralık ev rezervasyonu işlemleri hakkında tüm yapmanız gerekenler..


1. Airbnb Türkiye sayfasına girin

Airbnb Üyelik

Airbnb üzerinden ev kiralamak veya evinizi kiraya vermek için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Airbnb üyelik işlemleri için Airbnb Türkiye sayfasına giriş yapabilir, mobil cihazlarınıza uygun iOs ve Android uygulamayı indirebilirsiniz.


2. Kaydol seçeneğine tıklayın

Airbnb Üyelik

Airbnb Türkiye sayfasına giriş yapmanızın hemen ardından site sağ üst kısmında yer alan "Kaydol" butonuna tıklayarak üyelik işlemlerinizi hızlıca başlatabilirsiniz. 


3. Üyelik bilgilerinizi girin

Airbnb Üyelik

Airbnb üyelik işlemlerinizi 4 farklı yöntemle gerçekleştiebilirsiniz. Kayıt olma sayfasında yer alan cep telefonu, e-posta, facebook ve google seçeneklerinden size uygun yöntemi seçerek Airbnb üyelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.


4. Airbnb kurallarını kabul edin

Airbnb Üyelik

Airbnb üyelik işlemlerinizin tamamlanması için Airbnb topluluk kurallarını kabul etmeniz gerekmektedir. Airbnb topluluk kuralları ırk, din, milli köken, etnik köken, ten rengi, engellilik, cinsiyet, cinsel kimlik, cinsel yönelimlerinden bağımsız olarak saygıyla ve önyargısız olarak davranacağınızı taahhüd etmenizi istemektedir.


5. Kiralık ev arayın

Airbnb Üyelik

Üyelik işlemlerinizi tamamlamanızın hemen ardından Airbnb üzerinden kendinize uygun kiralık ev ilanlarına göz atabilirsiniz. Eşsiz konaklama yerleri ve yapacak şeyler için nereye gideceğinizi, misafir saysını, giriş ve çıkış tarihlerinizi belirlemeniz gerekmektedir.


6. Size uygun lokasyonu seçin

Airbnb Üyelik

Airbnb kiralık ev ilanları arasında size en uygun lokasyona sahip konaklama alanını bulmak için sayfanın sağ kısmında açılan haritayı kullanabilirsiniz. Airbnb harita özelliği sayesinde kiralık ev ilanlarının nerelere yakın olduğunu ve fiyatlarını kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz.


7. Konaklama bilgilerini okuyun

Airbnb Üyelik

Konaklamak istediğiniz ev, daire, villa, otel, pansiyon veya ağaç eviniz hakkında mülk sahibi tarafından belirtilen açıklamaları okuyunuz. Konaklama bilgilerini okumanız hem kiralamak istediğiniz alan hakkında hem de mülk sahibi hakkında size birçok ipucu sunmaktadır.


8. Rezervasyon talebinde bulunun

Airbnb Üyelik

Konaklama bilgilerini okumanızın hemen ardından sağ kısımda yer alan rezervasyon onay işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Rezervasyon talebinde bulunmadan önce konaklama alanının gecelik fiyatını, misafir sayısını, giriş ve çıkış tarihlerini, toplam ödeme tutarını dikkatlice inceleyerek onaylamanız gerekmektedir.


9. Ev kurallarını inceleyin

Airbnb Üyelik

Rezervasyon talebinde bulunmanızın ardından ev kurallarını incelemeyi unutmayın. Airbnb mülk sahipleri tarafından yayınlanan bu bilgiler, konaklama yapacağınız alan hakkında birçok bilgi vermektedir. Aynı zamanda ev kuralları sayfası üzerinden dairenizin check-in ve check-up saatlerini görüntüleyebilirsiniz. Saatlerde esneklik yapmak için ev sahibiyle iletişime geçmeyi unutmayın.


10. Kabul edin ve devam edin

Airbnb Üyelik

Rezervasyon isteğinizi tamamlamak ve kiralık evinizi tutmak için tüm incelemelerin ardından kuralları kabul etmeniz gerekmektedir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi ev kurallarını dikkatlice okuduktan sonra "Kabul edin ve devam edin" seçeneğine tıklayınız.


11. Telefon numaranızı doğrulayın

Airbnb Üyelik

Airbnb üyelik işlemlerinizi e-posta adresi, facebook hesabı veya google hesabı ile gerçekleştiren kullanıcıların telefon doğrulama işlemi yapması gerekmektedir. Eğer ki Airbnb üyelik işlemlerinizi telefon numaranız aracılığıyla gerçekleştirdiyseniz bu sayfa açılmayacaktır. 


12. Kiralık evinizin ödemesini yapın

Airbnb Üyelik

Telefon numaranızı onaylamanızın ardından Airbnb kiralık ev ödemenizi yapmanız gerekmektedir. Ödeme işlemlerinizi kredi kartları olarak işlenebilen banka kartları, kredi kartı ve ön ödemeli kartlarınız (Visa, MasterCard, Amex, Discover, JCB) kolaylıkla yapabilirsiniz. Ödeme işleminizi gerçekleştirmenizin ardından Airbnb ev kiralama işleminiz tamamlanacaktır.

Önerilen İçerik; Airbnb Nedir? Nasıl Rezervasyon Yapılır?

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.