Ahmet Yiğit Yıldırım Kimdir? & Hakkında Bilgi

24 Haziran seçimlerinde de İstanbul 3. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı olarak gösterilen Ahmet Yiğit Yıldırım hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Ahmet Yiğit Yıldırım Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ahmet Yiğit Yıldırım Biyografisi

1987 yılında İstanbul'da doğan Ahmet Yiğit Yıldırım aslen Erzincan nüfusuna kayıtlıdır. Lisans eğitimini İngilizce İşletme olarak alan Yıldırım, Beykent Üniversitesi mezunudur. Hollanda da Saxion Üniversitesi'nde İktisat eğitimi aldı. Ardından Beykent Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine başlamıştır. Yazılım Firması bulunan Yıldırım'ın sahip olduğu projeler Türkiye Çapında çeşitli ödüller almıştır.

ahmet-yigit-yildirim-biyografisi.jpg


İlköğretim Yıllarında Ülkü Ocakları İle Tanıştı

Ülkü Ocakları İlköğretim yıllarında tanıştı. Ülkü Ocakları'nın Ortaöğretim teşkilatlarında aktif olarak görev aldı. Lisans eğitimi sırasında da Beykent Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanlığı görevini üstlendi. Daha sonra İstanbul'da Ülkü Ocakları'nın sosyal faaliyetlerden sorumlu il başkan olarak hizmet verdi. 2013 yılında İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'na görevlendirildi. Üniversite öğrencilerinin en büyük sorunu olan barınmaya karşı Ülkü Evleri Vakfı'nı kurdu, İstanbul'un 39 İlçesinde Ülkü Evleri açtı. Üniversiteli gençlerin kendilerini geliştirmesi için Diksiyon ve Hitabet Kursu, Grafik Tasarımı Kursu, Yabancı Dil Kursu açtı.

ilkogretim-yillarinda-ulku-ocaklari-ile-tanisti.jpg


Üniversiteli Gençlere Büyük Destek Sağladı

Yeşilay Cemiyetine Üye olarak uyuşturucu ve sigara kullanımına karşı mücadele başlattı. Bu konuda öncülük yaparak Yeşilay Cemiyeti ve Ülkü Ocakları arasında organizasyonlar düzenledi. Gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan korumak için oyun stratejileri, eğitim destekleri sundu. 2017 Aralık ayında İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı olarak yaptığı görevini devretti.

universiteli-genclere-buyuk-destek-sagladi.jpg


İstanbul 3. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı

18 Mart Olağan Kurultayı'nda, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeliğinde görevlendirildi. 24 Haziran seçimlerinde de İstanbul 3. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı olarak gösterilmektedir. Adaylığının açıklanmasının ardından İstanbul Esenyurt'a bir Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Seçim Koordinasyonunda avukat, sosyal medya uzmanı, gazeteci, siyaset bilimci bulunmaktadır. 120 kişiden oluşan profesyonel ekip 24 Haziran seçimleri için koordinasyonda çalışmalar yürütmektedir.

Önerilen İçerik;

 2019 Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adayları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.