Ahmet Sarsılmaz Kimdir

Geniş Aile isimli dizide canlandırdığı Müfit karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Ahmet Sarsılmaz, 1981’de Malatya’da dünyaya geldi.
Ahmet Sarsılmaz Kimdir

Ahmet Sarsılmaz Biyografisi

1981’de Malatya’da dünyaya gelen Ahmet Sarsılmaz, kamera karşısına ilk kez Pulsar isimli dizi ile geçti. Dizide Pır Pır karakterini canlandırdı. Dizi, bir köpeğinin olmasını çok isteyen Çağlar isimli ufak bir çocuğun ve nereden geldiği bilinmeyen Pulsar isimli bir köpeğin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Buket Dereoğlu, Kayra Şenocak, Ayberk Koçar ve Ecem Uzun yer aldı. 

ahmet-sarsilmaz3.jpg

2009’da ise 11’e 10 Kala isimli filmde yer aldı. Film, antika takıntısı olan Müfit isimli bir adamla kapıcısı Ali’nin aynı iş için ortaklık yapmasını ve birbirlerinin kaderlerini değiştirmelerini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Nejat İşler, Mithat Esmer, Tayanç Ayaydın ve Laçin Ceylan yer aldı. Daha sonra ise Geniş Aile isimli dizide Müfit karakterini canlandırdı. Dizi, aynı mahallede çocukluk dönemlerinden bu yana anlaşamayan Cevahir ve Bilal’in yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Rasim Öztekin, İlker Ayrık ve Bihter Dinçel Özdemir yer aldı. 

2012’de ise Hükümet Kadın isimli filmde Yusuf karakterini canlandırdı. Yönetmenliğini Sermiyan Midyat’ın yaptığı film, kocasının ölümünden sonra belediye başkanlığı yapmaya başlayan Xate isimli bir kadının yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat yer aldı. Filmin ikincisinde de yer alan Ahmet Sarsılmaz, ardından Geniş Aile Yapıştır isimli filmde yer aldı. Film, define bulmak için birbirleriyle yarışan Cevahir ve Bilal’in yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Ahmet Sarsılmaz ve Mine Teber yer aldı. 

ahmet-sarsilmaz4.jpg


Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Geniş Aile Yapıştır-2015
  • Hükümet Kadın 2 -2013
  • Hükümet Kadın - 2012
  • Geniş Aile- 2009
  • 11'e 10 Kala -2009
  • Pulsar -2008

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.