Ahmet Sami Kutlu Kimdir? & Hakkında Bigi

1970 Yılında Kütahya da dünyaya gelen Ahmet Sami Kutlu, uzun yıllar Ak Partiye hizmet eden Türk siyasetçiler arasında yer almaktadır. Ahmet Sami Kutlu hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilirsiniz.
Ahmet Sami Kutlu Kimdir? & Hakkında Bigi

Ahmet Sami Kutlu Biyografisi

1970 yılında Kütahya'da dünyaya gelen Ahmet Sami Kutlu, 1987 senesinde Kütahya İmam Hatip lisesini bitirdikten sonra 1991 senesinde Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Vatani görevini yedek subay olarak tamamladıktan sonra avukatlık yaşamına başlayan Ali Sami Kutlu, 1994 senesinden beri Kütahya'da serbest avukat olarak görev almaktadır. Ak Parti teşkilatına katılarak siyasi yaşamına da devam etmiştir.

Ahmet Sami Kutlu


Ahmet Sami Kutlu Dernek Üyelikleri

Kütahya İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği bünyesinde iki dönem başkanlık ve Kütahya Barosunda saymanlık ile beraber başkan yardımcılığı görevlerini ifa eden Ahmet Sami Kutlu, Kütahya İlme ve Hayra Hizmet Vakfı Mütevelli Heyetinde yer almaktadır. Bu derneğin başkan vekili olarak halen görevine aktif bir şekilde devam etmektedir. Kütahya Yardımeli Derneği'nin kurucu üyelerinden bir tanesidir.

Ahmet Sami Kutlu Dernek Üyelikleri


Ahmet Sami Kutlu Siyasi Yaşamı

Ak Parti teşkilatı içerisinde yer alarak pek çok siyasi dernek ve kuruluşta da görev alan Ahmet Sami Kutlu, Belediye Meclis Üyeliği yapmıştır. Birlik Vakfı içerisinde Kütahya Kurucu İl Başkanlığını görevinde yer alan Kutlu, son olarak da AK parti Kütahya İl Teşkilatı Yönetimi içerisinde yer almıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Kutlu, orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Ahmet Sami Kutlu Siyasi Yaşamı


Ahmet Sami Kutlu Belediye Başkan Adaylığı

2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklar son hızla devam ederken Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni belediye başkan adayları da belli oldu. Kütahya Belediye Başkan Adaylığı için seçilen isim Ali Sami Kutlu olarak Cumhurbaşkanı tarafından açıklandı. 2019 senesi içerisinde düzenlenecek olan yerel seçim ile beraber Kütahya'nın belediye başkanlığını yapmak için rakipleri ile mücadele edecek olan Kutlu'nun durumu yerel seçim sonuçlarında belli olacak. Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacak olan Kutlu, halkla iç içe bir politika sürdürecek.

Ahmet Sami Kutlu Belediye Başkan Adaylığı

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.