Ahmet Özyürek Kimdir? & Hakkında Bilgi

MHP teşkilatının 27. dönem milletvekili adayı Ahmet Özyürek hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Ahmet Özyürek'in biyografisi!
Ahmet Özyürek Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ahmet Özyürek Biyografisi

Ahmet Özyürek, 1964 tarihinde Sivas ilinde dünyaya geldi. İş ve siyasi hayatı oldukça güçlü olan Ahmet Özyürek, genç yaşlarından itibaren aktif olarak iş yaşamının içerisindedir. Özellikle, yöneticilik konusunda pek çok tecrübesi bulunan Ahmet Özyürek, evli ve iki çocuk babasıdır.

ahmet-ozyurek-biyografisi.jpg


Ahmet Özyürek Eğitim Hayatı

Ahmet Özyürek, Sivas doğumlu olmasına rağmen küçük yaşlarda ailesi ile beraber İstanbul'a gelerek, eğitim hayatına bu ilde devam etmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'un çeşitli bölgelerinde tamamlayan Ahmet Özyürek, eğitim hayatı tamamlayarak doğrudan iş hayatına atılmıştır.

ahmet-ozyurek-egitim-hayati.jpg


Ahmet Özyürek İş Hayatı

Ahmet Özyürek, İstanbul'da bulunduğu sıralarda aktif olarak iş hayatının içerisinde yer almıştır. Yöneticilik vasfı daha ağır basan Ahmet Özyürek, genç yaşlarından itibaren çeşitli sivil toplumlaşma kuruluşlarında yöneticilik görevini başarı ile tamamlamıştır. 1986 yılında iş hayatına atılan Ahmet Özyürek öncelik olarak müteahhit hizmetleri ile sanayicilik alanlarında görevlerini sürdürmüştür.  Ardından İstanbul Sivaslılar Derneği ve Kangallılar Derneği gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üst düzey yöneticilik görevlerini başarı ile gerçekleştirmiştir. Tüm bunların yanı sıra Sivasspor Kulübü’nde Alt Yapıdan Sorumlu Başkan Yardımcılığı da yapan Özyürek, iş hayatının yanı sıra siyasi hayatında da başarılarına devam etmiştir.

ahmet-ozyurek-is-hayati.jpg


Ahmet Özyürek Siyasi Hayatı

Ahmet Özyürek, iş hayatının yanı sıra aktif olarak siyasi hayatını da sürdürmüştür. Özellikle, 2002 ile 2007 yılları arasında MHP teşkilatı içerisinde daha aktif yer alan Özyürek, İstanbul İl Başkan Yardımcılığı gibi görevler yürütmüştür. Ardından 2007 yılında İstanbul 2. Bölge 23. Dönem Milletvekilliği adaylığını ortaya koymuş ve 2007 ile 2010 arasında da MHP teşkilatı içerisinde İstanbul İl Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 2011 yılında İstanbul 2. Bölge 24. Dönem Milletvekilliği adaylığı yapan Ahmet Özyürek, MHP teşkilatının 27. dönem milletvekili adayı olmuştur.

ahmet-ozyurek-siyasi-hayati.jpg

Önerilen İçerik;

 2019 Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adayları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.