Ahmet Olgun Sünear Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Kampüste Çıplak Ayaklar isimli film ile geçen Ahmet Olgun Sünaer, 24 Aralık 1982’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Ahmet Olgun Sünear Kimdir

Ahmet Olgun Sünaer Biyografisi

Tanınmaya ilk önce modellikle başlayan genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde endüstri ürünleri tasarımı üzerine eğitim aldı. Eğitimi devam ederken aynı zamanda oyunculuk eğitimleri almaya başladı. Daha sonra Bilgi Üniversitesi’nde Sahne Sanatları üzerine eğitim aldı. Çeşitli reklam filmlerinde oynayan Ahmet Olgun Sünaer, aynı zamanda modellik de yapmaktadır. 

2009’da Kampüste Çıplak Ayaklar isimli filmde Arda karakterini canlandırdı. Film, bir üniversiteye Hindistan'dan öğrenci olarak gelen Şiva isimli bir kızın, diğer arkadaşlarının problemlerini Hint öğretileriyle çözmesini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Binnur Kaya, Cansel Elçin, Berk Hakman ve Ezgi Asaroğlu yer aldı. 2014’te ise Boynu Bükükler isimli dizide Selim karakterini canlandırdı. Dizi, bir okulda okuyan iki grup öğrencinin birbirleriyle olan mücadelesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Sedef Avcı, Bora Akkaş, Murat Akkoyunlu, Mine Teber, Ahmet Saraçoğlu ve Bensu Soral yer aldı. 

 

ahmet-olgun-sunear3.jpg

 

2014’te ise ise Maral: En Güzel Hikayem isimli dizide Benan karakterini canlandırdı. Yapımcılığını Acunmedya’nın üstlendiği dizinin başrollerinde ise Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci, Fırat Altunmeşe, Reha Özcan ve Defne Halman yer aldı. Daha sonra ise Çilek isimli filmde rol aldı. Film, şarkı söylemek için küçük kasabasından İstanbul’a gelen Çilek isimli genç güzel bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Azra Akın, Kadir Özdal, Bülent Şakrak, Selen Öztürk ve Ahmet Olgun Sünear yer aldı. 

Genç oyuncu, 2015’te ise yapımcılığını Birol Güven’in yaptığı Mayıs Kraliçesi isimli dizide yer alacak. Dizide aynı zamanda Yağmur Tanrısevsin, Hatice Aslan, Samet Sırmalı, Burak Hakkı, Derya şensoy ve Erkan Taşdöğen yer alacak. 

Filmleri ve Dizileri :

  • 2016- Kanıt: Ateş Üstünde
  • 2015 - Mayıs Kraliçesi (Oğuz)(TV Dizisi) 
  • 2014 - Çilek (Ozan) (Sinema Filmi) 
  • 2014 - 2015 - Maral (Benan) (TV Dizisi) 
  • 2014 - Boynu Bükükler (Selim) (TV Dizisi) 
  • 2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar (Arda) (Sinema Filmi) 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.