Ağrı’nın En İyi Otelleri

Ağrı’ya yapacağınız seyahatlerde konaklama problemi yaşamamak için yazımıza göz atın. İşte, Ağrı’nın en iyi otelleri…
Ağrı’nın En İyi Otelleri

Ağrı, doğal güzellikleri ve tarihi yapısıyla her yıl binlerce yerli ve yabancı turist akınına uğruyor. Özellikle bölgenin Ağrı Dağı gibi efsane bir sembole sahip olması daha önce ülkemizde yaşayan bazı milletleri bünyesine çekiyor. Ayrıca Ağrı’da Osmanlı döneminden kalma hayli cami ve diğer yapılar bulunmaktadır. Ağrı’ya geldiğinizde sadece günübirlik seyahatlerle Ağrı’yı keşfedemezsiniz. Bunun için konaklamaya ihtiyacınız olacak. Ağrı’da bulunan en güzel otelleri sizlere sunuyoruz. 

 

Grand Cenas Otel

Ağrı'da bulunan en iyi otellerin başında gelen Grand Cenas Oteli yeni kurulmuş bir işletmedir. Ancak yeni kurulmasının aksine kurum çok dikatli ve titiz çalışmaktadır. Hizmet kalitesinden, odaların konforundan, yemeklerin mükemmelliğinden bunu rahatlıkla anlamak mümkün. Ağrı seyahatinizde tercih edebileceğiniz en uygun otellerdendir. 

Adres: Erzurum Yolu Üzeri, DSİ Karşısı Merkez/Ağrı

Telefon: (0472) 215 99 52

Konaklama Bedeli: 340 TL

grand-cenas-hotel.jpg

Hatemoğlu Otel

Ağrı'ya gelmeden önce 'nerede kalacağım?' sorunuza en güzel cevaplardan birisi 'Hatemoğlu Otel' olur herhalde. Ağrı geziniz sırasında yorgunluğunuzu atacağınız ve yeniden enerji depolama imkanı bulabileceğiniz bu otel merkezde bulunmaktadır. Personelin güler yüzlülüğü, oteldeki sessiz ve huzur dolu ortam, leziz yemekler ne kadar doğru seçim yaptığınızı bir kez daha hissettirecek. 

Adres: Cumhuriyet Cad. Halkbank Arkası, Kırlangıç Sok. 04100

Telefon: (0472) 215 65 65

Konaklama Bedeli: 184 TL

hatemoglu-otel.jpg

Grand Süphan Otel

Ağrı'nın güzide ilçelerinden Patnos'ta bulunan Grand Süphan Otel, 48 odayla hizmet vermektedir. Bir ilçede olmasına nazaran sunduğu imkanların genişliği ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilebilir bir oteldir. Eğer Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde konaklayacak bir mekan arayışı içerisindeyseniz Grand Süphan Otel size evinizdeymiş hissi yaşatabilir. 

Adres: Atatürk Bulv. 04500 Patnos/Ağrı

Telefon: 0532 595 18 98

Konaklama Bedeli: 202 TL

grand-suphan-otel.jpg

Tehran Boutique Hotel

Tehran Boutique Otel, Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde bulunmaktadır. 'Ağrı Dağı en güzel buradan görünür' desek yanılmayız. Ağrı'nın efsane doğal güzelliği Ağrı Dağı her yıl binlerce turisti bünyesine çekiyor. Bölgeye gelen turistlerin Ağrı Dağı'ndan önceki ilk adresi Tehran Boutique Otel oluyor çünkü turistler yol yorgunluğunu burada atarak aynı zamanda Ağrı Dağı'nın eşsiz manzarasını yine bu otelden seyrediyor. Ağrı Doğubeyazıt'ta konaklamak için en ideal yer Tehran Boutique Oteli'dir. 

Adres: Büyük Ağrı Caddesi, 04400 Doğubayazıt/Ağrı

Telefon: (0472) 312 01 95

Konaklama Bedeli: 173 TL

tehran-boutique-hotel.jpg

Butik Ertur Hotel

Butik Ertur Hotel de Doğubeyazıt'ın konaklama hizmeti veren önemli işletmelerinden biridir. Hatta otelin bölgedeki rakiplerinden geri kalmadığını açıkça söyleyebiliriz. Butik Ertur Hotel'in sunduğu imkan ve olanaklarla Ağrı Doğubeyazıt seyahatinizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Ayrıca otelin leziz yemeklerine, konforlu ve temiz odalarına değinmeden de geçemeyiz. 

Adres: İran Transit Yolu Üzeri, 04400 Doğubeyazıt/Ağrı 

Telefon: (0472) 312 78 66

Konaklama Bedeli: 170 TL

butik-ertur-hotel.jpg

Kılıçaslan Otel

Kılıçaslan Otel 59 odasıyla hizmet veren ve çok merkezi bir yerde olduğundan tercih edilebilir oteller arasındadır. Ayrıca sunduğu hizmetler ve lezzetleriyle Ağrı'nın en iyi otellerinden biridir. Personelin ilgisi ve isteklerini anında yerine getirmesi bakımından da önerilebilir. Bu oteli tıpkı eviniz gibi dinlenebileceğiniz rahat bir köşe olarak düşünebilirsiniz. 

Adres: Kağızman Cad. No:274, Merkez/Ağrı

Telefon: (0472) 215 11 16

Konaklama Bedeli: 196 TL

kilicaslan-otel.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.