Age of Empires 3 Hileleri | XP, Altın, Odun, Yemek Hilesi

Age of Empires 3 oyununu daha eğlenceli hale getiren güncel hileleri ve şifreleri sizlerle paylaştık.
Age of Empires 3 Hileleri | XP, Altın, Odun, Yemek Hilesi

Dünyanın en popüler strateji oyun serisi Age of Empires , 2005 yılında piyasaya sürdüğü Age of Empires 3, çıkışından bu yana dünyada en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır.

Oyuncuların bu strateji oyununda ki temel amacı, oyunda verilen görevleri doğru ve eksiksiz bir şekilde yerine getirmek olacaktır. İşte tamda bu noktada oyuncular Age of Empires 3 hileleri kullanmayı tercih etmektedir. Sizler için oluşturduğumuz Age of Empires 3 oyun hilelerine aşağıdan kolayca ulaşabilirsiniz.

İşte Age of Empires 3 hileleri;

Age of Empires 3 Hileleri Nasıl Etkinleştirilir?

Age of Empires 3 hilelerini kullanabilmek için oyun esnasında "ENTER" tuşuna basarak size aşağıda belirtmekte olduğumuz hile kodlarını giriniz. Açılan panele istediğiniz hileyi yazarak oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.

Age of Empires 3 Hileleri

  • ya gotta make do with what ya got: Osmanlı topçu
  • give me liberty org ive me coin: 10.000 altın veya para
  • this is too hard: Bölümü kazanma
  • medium rare please: 10.000 yiyecek
  • nova & orion: 10.000 XP
  • x marks the spot: Haritayı gösterme
  • speed always wins: Toplama ve yapım oranını hızlandırma hilesi (10.00 odun verir)
  • a recent study indicated that 100% of herdables ara obesite: Hayvanlar şişmanlar
  • tuck tuck tuck: Monster truck
  • where's that axe: George Washington'un heykeli
  • we <3 fluffy!1!: Fluffy (köpek)
  • mustard relish and burning oil: Sosisli arabası
  • o canada 2005: Uçan ayı

Age of Empires 3 Odun Hilesi

İnşaat işlerini kolayca yapmanızı sağlayacak odun hilesi için yapmanız gereken basit bir kod yazmak. Enter'a bastıktan sonra <censored[ABK1]> yazarsanız hanenize 10.000 adet odun ekleyebilirsiniz.

Age of Empires 3 Yemek Hilesi

Age of Empires 3 oyununda en önemli şeylerden birisi de yemektir. Oyunda yemek hilesi yapmak için "medium rare please" yazmanız yeterli olacaktır. Eğer doğru yazdıysanız hanenize 10.000 yemek gelecektir.

Age of Empires 3 XP Hilesi

Age of Empires oyununda level ya da XP en önemli şeylerden birisidir. Çeşitli geliştirmeleri yapabilmek için XP kazanmanız gerekir. XP ise oyunu oldukça elde edildiği için uzun süreler gerektirebilir. Tecrübe puanını artırmak için "nova & orion" yazmanız yeterli olacaktır. Bu sayede nüfusunuzu, inşa edilecek binaları artırabilir ve geliştirebilirsiniz.

Age of Empires 3 Haritayı Gösterme Hilesi

Age of Empires 3'te haritayı gösterme hilesini uyguladığınız zaman haritayı tamamen görebiliyorsunuz. Bu sayede haritada bulunan düşmanların yerleşkelerini ve birliklerini keşfetmeden görebiliyor, saldırırken daha avantajlı konuma yerleşiyorssunuz. Haritayı tamamen görmek için "x marks the spot" hilesini yazabilirsiniz. Age of Empires 3 oyunun en kullanışlı hilelerinden birisidir.

Age of Empires 3 Altın Hilesi

Age of Empires oyununda en çok kullanılan hile para hilesidir. Enter'a basarak "give me liberty or give me coin" yazarsanız para kısmına 10.000 altın gelecektir. Oyunda hızlıca gelişmeniz için bu hile oldukça önemlidir.

Age of Empires 3 Canavar Kamyon Hilesi

AoE 3'te rakiplerin birliklerini ezip geçmenizi sağlayacak canavar kamyonları kullanmak size ayrı bir keyif verecektir. Canavar kamyonu çağırıp, orduların üzerine yollamak için "tuck tuck tuck" yazmanız yeterli olacaktır. Ard arda üç kere aynı şeyi yazmalısınız.

Age of Empires 3 İnşaatı Hızlandırma Hilesi

Age of Empires 3 oyununda bir yapının inşa süresi işçi sayısına göre değişkenlik göstermektedir. Eğer az sayıda işçiniz varsa ve inşaat süresini beklemekten sıkıldıysanız "speed always wins" yazarak inşaat hızını 2 katına kadar artırabilirsiniz. İlk önce inşaatı kurup bu hileyi yazarsanız inşaat kısa süre içerisinde bitecektir.

Age of Empires Osmanlı Topçu Hilesi

Age of Empires oyununda 1453 yılında İstanbul'un fethi sırasında kullanılan dev toplardan esinlenmiş bir hile vardır. Osmanlı ordusunun topçularını getirerek büyük bir menzile top atmanızı sağlayacaktır. Ayrıca topçu birlikleri Türkçe konuşmaktadır. Hileyi yapmak için "ya gotta make do with what ya got" yazmanız gerekir.

Age of Empires Hayvan Şişmanlatma Hilesi

Age of Empires'ta bulunan hayvan şişmanlatma hilesiyle ineklerinizi şişmanlatabilirsiniz. İneklere baktığınızda görüntü olarak komik görünen şişmanlatma hilesiyle birlikte ineklerinizi kestiğinizde daha fazla et elde edebilirsiniz. Hayvan şişmanlatma hilesi için konsola "ya gotta make do with what ya got" yazmalısınız.

Age of Empires 3 Çılgın Köpek Fulffy Hilesi

Age of Empires 3'te bulunan Fluffy adındaki bu köpek, baktığınızda gayet sevimli ve tatlı gözükse de aslında çok hırçın bir köpektir. Çok hızlı ilerlemeye özelliğine sahip olan bu köpek rakipleri anında öldürür. Hileyi yapmak için "we <3 fluffy!1!" yazmanız gerekmektedir.

Age of Empires Sosisli Arabası Hilesi

Age of Empires 3 oyununda bulunan, Amerika'nın simgelerinden birisi olan sosisli arabaları yavaş hareket etseler de alev silahı barındırmaktadırlar. Alev silahı sayesinde toplu rakip birliklerini hızlıca eritirler. Sosis arabası hilesi için "mustard relish and burning oil" yazmanız yeterli olacaktır.

Age of Empires 3 Uçan Ayı Hilesi

Age of Empires oyununda Kanada bayrağı pelerini ile gelen bir uçan ayı bulunuyor. Gözlerinden ışın çıkararak düşmanlarını öldüren uçan ayıyı bir yere saldırırken öncü birlik olarak kullanmanızı öneririz. Uçan ayı hilesini yapmak için ise "o canada 2005" yazabilirsiniz.

Age of Empires Heykel Hilesi

Age of Empires 3 hileleri arasında George Washington'un devasa bir heykeli de bulunuyor. ABD'nin bağımsızlık savaşında önemli rol oynayan George Washington hilesi için "Where's that axe" yazmanız gerekir. Bu kodu girdiğiniz zaman sizi devasa bir heykel karşılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum