Ağaoğlu Omak İnşaat Nouvel Maltepe Projesi ve Fiyat Listesi

Nouvel Maltepe, Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Ağaoğlu Omak İnşaat Nouvel Maltepe Projesi ve Fiyat Listesi

" Ağaoğlu Omak İnşaat "ın İstanbul’da inşa ettiği " Nouvel Maltepe " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

5 bin 300 metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Nouvel Maltepe projesinde 163 konut bulunuyor. Yerleştiği alanı iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlayan Nouvel Maltepe projesi yüzde 75'lik yeşil alanı ile yeşili ve doğayı konut sakinlerinin ayaklarına getiriyor. Deniz ve Adalar manzarasına hakimiyeti ile yeşil ile denizin bir arada sunulması eşsiz deneyimlere şahitlik edecek nitelikte konut sakinlerinin keyfine sunuluyor. Konumunun sunduğu güzellikleri ekstra eklemeler yapan Nouvel Maltepe projesi içerisinde Türk hamamı, sauna, yetişkin oyun odaları, lounge ve doğum günü kutlama etkinlikleri düzenlenebilecek mekanlar, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, süs havuzu ve çeşitli meyve ağaçlarını bulunacağı yeşil alanlara yer veriyor.

Lokasyon itibari ile sahile çok yakın olan Nouvel Maltepe projesi ihtiyaçların karşılanabileceği tüm alanlara yakın ve ulaşılır konumda bulunuyor. Bulunduğu lokasyon ile yüksek prim bölgesinde bulunan proje konut alıcılarının dikkatlerinden kaçmıyor.


Nouvel Maltepe Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Nouvel Maltepe projesinde " 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 60 ve 70 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 525.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 103 metrekare " olarak tasarlanmış.

3+1 Daireler; " 133 metrekare " olarak tasarlanmış.

4+1 Daireler; " 255 metrekare " olarak tasarlanmış.

5+1 Daireler; " 250 ve 260 metrekare " olarak tasarlanmış.


Nouvel Maltepe Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Nouvel Maltepe projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Nouvel Maltepe Nerede? (Konum ve Adres)

Yalı Mah. Maltepe/İstanbul

Telefon: 0850 360 6161


Nouvel Maltepe Örnek Daire Fotoğrafları

Nouvel MaltepeNouvel MaltepeNouvel MaltepeNouvel Maltepe

(Fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.