Adıyaman’ın En İyi Otelleri

Adıyaman seyahatindesiniz ve nerede kalacağınızı düşünüyorsunuz… Bu probleminize çare olmak için Adıyaman’ın en iyi otellerini sizlerle paylaşıyoruz.
Adıyaman’ın En İyi Otelleri

Adıyaman muhteşem tarihi eserleri ve kültürüyle görülmeye değer özellikler taşıyan bir merkezdir. Adıyaman seyahatiniz sırasında nerede konaklayacağınızı mı düşünüyorsunuz? İşte, bütün ihtiyaçlarınıza cevap veren Adıyaman’ın en iyi otelleri…

 

Samos Otel

Adıyaman’daki en güzel otellerden biridir ve 63 odasıyla hizmet vermektedir. Adıyaman’ın tarihi yerlerini ziyaret etmek için veya bir iş gezisi için bölgeye geldiğinizde tercih edebileceğiniz oteller arasında olmalıdır. Otelin dizaynı harika ve personelin müşteri memnuniyetine gösterdiği önem had safhada. Özellikle sunduğu lezzetler çok zengin, odalar da çok kullanışlı ve hijyenik. Kendinizi evinizde hissedeceksiniz.

Adres: Atatürk Bulvarı, No:328/A Adıyaman/Merkez

Telefon: (0416) 214 73 73

Konaklama Bedeli: 215 TL

samos-otel.jpg

Hotel Arsames

50 odasıyla hizmet veren bu otel bölgenin en iyi otelleri arasında yer alıyor. Otelin ferahlığı, çalışanlarının evlerine gelen bir misafiri ağırlarmışçasına müşterilerle ilgilenişi sizi rahat hissettirecektir. Ayrıca Hotel Arsames müşterilerine birbirinden nefis lezzetler sunuyor.

Adres: Atatürk Bulvarı, No/327

Telefon: (0416) 214 95 96

Konaklama Bedeli: 215 TL

arsames-otel.jpg

Grand İsias Hotel

Grand İsias Hotel’de tam 67 oda bulunmaktadır. Otel bölgede hatrı sayılır ve kendini ispatlamış bir işletmedir. Merkezde yer alması burayı daha cazip hale getiriyor. Sunduğu lezzetler ve odalarının temizliği açısından yeterli. Ayrıca otel çalışanları arasındaki görev dağılımı hizmet kalitesine de olumlu yansıyor. Adıyaman ziyaretlerinizde memnun kalacağınız bir otel.

Adres: Atatürk Bulvarı, 02100 Merkez/Adıyaman

Telefon: (0416) 214 88 00

Konaklama Bedeli: 230 TL

grand-isias-otel.jpg

Vadi-i Leman Hotel (Pansiyon)

Vadi-i Leman Hotel, Adıyaman’a tarihi turizm için gelenlerin ortak adresi konumunda çünkü işletme şehirdeki turistik yerlere çok yakın mesafede kurulmuş. Pansiyonun sunduğu lezzetler ve personelin dikkatli, pratik oluşu da burayı tercih edilebilir kılıyor.

Adres: Hacı Ömer Mah. Gölbaşı Cad. No/2

Telefon: (0416) 216 80 00

Konaklama Bedeli: 165 TL

vadii-leman-oteli.jpg

Tuğra Otel

Adıyaman’ı ziyaret edeceklere tavsiye edebileceğimiz otellerden biri de Tuğra Otel’dir. 20 odasıyla hizmet veren mütevazı otel müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Odalar son derece ferah ve temizdir. Ayrıca otelin yemekleri de lezzetlidir.

Adres: Sakarya Cad. Mehmet Akif Ersoy Mah. No/16

Telefon: (0416) 216 50 50

Konaklama Bedeli: 150 TL

tugra-otel.jpg

New Kommagene Hotel (Pansiyon)

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yer alan bu pansiyon ilçedeki tarihi eserleri görmek isteyenler için çok ideal bir konaklama yeri. 13 odasıyla hizmet veren işletme çalışanları çok cana yakın ve güle yüzlü insanlardan oluşuyor. Eğer Adıyaman Kahta’da konaklamak isterseniz ‘New Kommagene Hotel’ sizin için ideal.

Adres: Yavuz Selim Mah. M. Kemal Cad. No/3 Kahta

Telefon: (0416) 725 97 26

Konaklama Bedeli: 116 TL

new-kommagene-otel.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.