Adem Özcaner Kimdir

25. Dönem Halkların Demokratik Partisi Van Milletvekili olan Adem Özcaner, 1977 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde doğmuştur.
Adem Özcaner Kimdir

Adem Özcaner Biyografisi

Adem Özcaner’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünü tamamlamıştır. .Mardin Artuklu Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü’nde misafir öğrenci statüsünde bir yıllık yüksek lisans Eğitimini almıştır. Özcaner, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı devlet okullarında Öğretmenlik ve İdareciliğin yanı sıra  Nûbihar Dergisi ve çeşitli yayın kuruluşlarında İdarecilik ve Editörlük, Mazlum-Der, Gurabba-i Müslimin-Der ve Eğitim-Der sivil toplum kuruluşlarında eğitim kooordinatörlüğü, Birleşmiş Milletler’in Türkiye Mülteciler Temsilciliği için Türkçe Tercümanlık ve Mütercimlik gibi farklı kurum ve kuruluşlarda görevler almıştır. 

25. Dönem Genel Seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi Van Milletvekili olarak meclise giren Adem Özcaner, 26. Dönem seçimlerinde meclise girememiştir. 

Özcaner, evlidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.