Adam Traore Kimdir

Tam adı Adam Traore Diarra olan, 25 Ocak 1996’da Mali’de dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Mali Milli Takımı’nda orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Adam Traore Kimdir

Adam Traore Biyografisi

Adam Traore’nin Kulüp Kariyeri

Adam Traore, futbol kariyerine ilk olarak 2013 yılında doğduğu ülkenin takımlarından olan Bakaridjan’ın alt yapısında başladı ve bir sezon burada mücadele verdikten sonra yolunu Fransa’ya çevirip Lille’nin alt yapısına transfer oldu. Lille’nin B takımında futbol oynarken kulüp tarafından aynı yıl içerisinde kiralık gönderildi ve bir sezon Mouscron’da oynadıktan sonra sezon sonunda geri döndü.

adam traore barcelona

2013-2014 sezonunda Barcelona’nın alt yapısına geçiş yapan Adam Traore, Barcelona rezerv takımı ile sezon boyunca 25 maça çıkıp 4 gol atarken Şampiyonlar Ligi U-19’da da altın madalya kazandı. 2014-2015 sezonunda Barcelona rezerv takımında mücadele veren Adam Traore, 2 kez de Barcelona as takımında sahada sahne aldı. 2015-2016 sezonunda ise Fransız bir başka ekip olan Monaco ile görüşmelere başladı ve 14 Milyon Euro’ya transfer oldu.

Adam Traore’nin Milli Takım Kariyeri

Adam Traore, milli formayı kariyerinde ilk kez Mali U-20 takımında giydi. Burada kariyeri boyunca 12 maça çıkıp 3 kez fileleri havalandırdı. Adam Traore, milli takımlar seviyesinde henüz başka bir kadroda yer alamadı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.