Acer'dan Lego Bilgisayar

Tayvanlı teknoloji devi Acer geleceğin bilgisayarları olarak adlandırılan Lego bilgisayarını tanıttı.
Acer'dan Lego Bilgisayar

IFA Fuarı’nda günümüz teknolojilerinin yanında gelecekten de birkaç cihaz tanıtıldı. Bunlardan en ilgi çekeni ise Acer’ın Lego bilgisayarı oldu.

Lego aygıtları ilk olarak Google’ın Ara Projesi’nde duymuştuk. Google lego telefonu projesini halka tanıtmıştı. Bu sene içinde projenin tamamlanacağını açıklayan firma bir pürüz nedeniyle Ara Projesi’ni 2016 yılına ertelediğini açıklamıştı.

Bugün ise Acer bu tarzdaki yeni bilgisayarını tanıttı. Revo Build adı verilen cihaz üst üste parçaları eklenerek bir blok şeklinde yükseliyor. Bilgisayarın donanımı bu parçalar sayesinde yüklenmiş oluyor. Bu tıpkı legoları andırıyor ve çocukluğumuzun oyuncağını geleceğe yansıtıyor.

Acer Lego PC

Acer blok parçalarında hoparlörden projektöre kadar birçok donanım bulunuyor. Wireless şarj istasyonu da bulunan parçalara Acer bloklar adını veriyor. Blok parçalarında ise 500GB – 1 TB arası harddiskler, hoparlörler, projektörler, wireless şarj istasyonları ve mikrofonlar var.

Hakkında sadece küçük bir açıklama yapılan bilgisayar hakkında “Blokların takılma sırası var mı?” gibi sorulara Acer yetkililerinden şu an için bir cevap gelmedi. Bu yüzden detaylı bilgiler henüz bilinmiyor.

Acer Lego PC

Günümüzde insanların topladığı bilgisayara yeni bir soluk getirecek olan Revo Build fiyatı ve çıkış tarihi hakkında da bir bilgi vermeyen yetkililer bu bilgisayar ile parça değiştirmenin de çocuk oyuncağı olacağının altını çizdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.