Abuda Kimdir

Tam adı Jucimar Lima Pacheco, 22 Ocak 1989’da Brezilya’nın Almeirim kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında defansif orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Abuda Kimdir

Abuda Biyografisi

Abuda’nın Kulüp Kariyeri

Abuda, futbol kariyerine henüz 10 yaşındayken 2008 yılında Paysandu takımımın alt yapısında başladı. Bir sene burada alt yapıda oynadıktan sonra 2009 yılında Tuna Luso’nın alt yapısına geçiş yaptı. Kısa bir süre Tuna Luso’da oynadıktan sonra teknik direktör takımında as takıma davet edildi.

As takıma yükseldikten sonra takımda çok fazla forma şansı elde edemedi. Sonraki yıllarda ise Ferroviaria, Francana, Batatais, Petrolina ve Cruzeiro’da forma giydi. 2011-2012 sezonunda forma giydiği Cruzeiro’da 7 maça çıkıp 2 gol atma başarısı gösterdi.

abuda gaziantepspor

Sezon sonunda ise ligin bir başka ekibi Vasco’ya transfer oldu. Vasco ile iki sezon forma şansı bulup 23 maça çıktı 1 gol attı. 2014-2015 sezonunda Chapecoense ile sözleşme imzaladı. Sezon içerisinde 27 maça çıkıp 2 gol attı.

Gösterdiği performans sayesinde Türkiye Süper Ligi’nde mücadele veren Gaziantepspor ile görüşmelere başladı. 2015-2016 sezonuna Gaziantepspor ile giriş yapan Brezilyalı, ilk 10 hafta itibariyle 9 maçta forma giydi ve takımın değişilmez futbolcuları arasında yer aldı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.