Abdullah Nejat Koçer Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili olan Abdullah Nejat Koçer, 1963 yılında Gaziantep'te doğmuştur.
Abdullah Nejat Koçer Kimdir

Abdullah Nejat Koçer’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

Gaziantep Üniversitesi İşletme Yönetiminden mezun olmuştur.

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı, Türkiye Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Üyeliği, Gaziantep Genç İşadamları Derneği Başkanlığı, Türk Genç İşadamları Vakfı Başkan Yardımcılığı, TOBB-Halkbank Kobi Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, TOBEV, TOBB Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği, TSE Teknik Kurul Üyeliği, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkan Yardımcılığı, İpekyolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği, Ortadoğu Fuar Merkezi Başkan Yardımcılığı, Güneydoğu Tekstil İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcılığı gibi bir çok farklı görevde bulunmuştur.

Üretimden Dönenin Kaşığı Kırılsın ve Yaşam Koçu isimli 2 kitabı bulunmaktadır. 

Koçer, Gaziantep Üniversitesi tarafından Ekonomi Dalında verilen “Fahri Doktora" unvanı sahibidir.

Abdullah Nejat Koçer , 25. ve 26.Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili olarak meclise girmiştir.

Koçer, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.