Abdullah Durak Kimdir

Abdullah Durak, 1 Nisan 1987’de Niğde’de dünyaya gelen, kariyeri boyuna yer aldığı kulüplerde ve Türk Milli Takımı’nda orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Abdullah Durak Kimdir

Abdullah Durak Biyografisi

Abdullah Durak’ın Kulüp Kariyeri

Abdullah Durak, futbol kariyerine ilk olarak 2002 yılında Kemerhisar Belediyespor'da başladı. Aynı yıl içinde Niğde Belediyespor'a transfer oldu. Niğde Belediyespor’da iki sene forma forma giydikten sonra 2005 yılında Kayserispor’un alt yapısına geçiş yaptı. 2 sezon boyunca Kayserispor’un genç takımlarında forma şansı yakaladı. Gösterdiği performans sayesinde 2007 yılında A takıma yükseltildi. Kayserispor’da A takımda oynamadan 2008 yılında kendini geliştirmesi için Kastamonuspor’a kiralandı.  Sadece ikinci devre forma giydiği takımda 13 maça çıkıp 1 gol attı.  2008 -2009 sezonunda 31 maça çıkıp 2 gol atma başarısı gösterdi. Başarılı performans ile gelecek vaad eden bir futbolcu olduğunu gösterdi.

abdullah durak kayserispor

2013-2014 yılına kadar Süper Lig’de takımında değişilmez oyuncular arasında gösterildi.  Takımının küme düşmesinden dolayı 2014-2015 sezonunu PTT 1. Lig’de geçirdi ve bu ligde de 38 maça çıkıp takımın o sezon ligde şampiyon olmasında büyük pay sahibi oldu. 2015-2016 sezonun öncesinde de ligin bir başka ekibi Kasımpaşaspor’a transfer oldu.

Abdullah Durak’ın Milli Takım Kariyeri

Kariyeri boyunca 5 kez milli takımlara çağrılan Abdullah Durak, 5 kez Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı formasını giydi ve müsabakalarda sadece 1 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.