Abdul Majeed Waris Kimdir

Abdul Majeed Waris, 19 Eylül 1991'de Gana'nın Tamale kentinde doğan, Gana Milli Takımı'nda ve yer aldığı kulüp takımlarında forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Abdul Majeed Waris Kimdir

Abdul Majeed Waris Biyografisi

Abdul Majeed Waris'in Kulüp Kariyeri

Waris, futbolailk olarak 12-13 yaşlarında Dream Futbol Akademi okulunda başladı. 2003 yılında başladığı kariyerine 2010 yılına kadar alt yapı seviyesinde devam ederken Mart ayında Hacken ile profesyonel kariyerine başladı ve ilk profesyonel sözleşmeye imza attı. İlk sezonunda takımı ile 9 maçta forma giydi. İkinci sezonunda ise takımda yerini daha çok sağlamlaştırarak 21 maçta forma giydi ve 4 gol başarısı attı. 3 sezon forma giydiği takımında 67 maçta 27 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 2013 yılında Rus kulübü Spartak Moskova'ya 3 Milyon Euro karşılığında transfer oldu. Yarım sezon forma giydipi takımda 15 maça çıkıp bir gol atarken ikinci yarıda Valenciennes'e kiralık gönderildi. 16 maça çıkan futbolcu 9 gol attı.

abdul majeed waris trabzonspor

2014-215 sezonunda ise bu sefer Trabznospor'a 6 Milyon Euro karşılığında transfer oldu. 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Bir sezon boyunca 26 maça maça çıkan Abdul Majeed Waris 4 kez gol atma başarısı gösterdi. 2015 yılı itibarıyla Trabzonspor'da oynamaya devam etmektedir.

Abdul Majeed Waris'in Milli Takım Kariyeri

Abdul Majeed Waris, milli formayı ilk kez 2012 yılında Gana Milli Takımı'nda giydi. Kariyeri boyunca 14 kez milli maça çıktı ve 3 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.