90’ların Kliplerinde Gözlerimizi Kör Eden 9 Facia Dans

90’lı yıllarda çocuk ya da gençseniz muhakkak bir dans etme konusunda çekingenlik yaşıyoruz. Bunun sebebini işte bu içerikte açıklıyoruz.
90’ların Kliplerinde Gözlerimizi Kör Eden 9 Facia Dans

90’lı yıllarda çocuk ya da gençseniz muhakkak bir dans etme konusunda çekingenlik yaşıyoruz.

Gece dışarı çıktığımızda dans etmek istediğimiz her vakit açıklayamadığınız bir çekingenlik, bir tereddüt yaşıyorsanız bunun sebebini işte bu içerikte açıklıyoruz.


İşte 90’ların Kliplerinde Gözlerimizi Kör Eden 9 Facia Dans:

HARUN KOLÇAK -  GİR KANIMA

Klib boyunca dakikalarca aynı şekilde hiç bozmadan duran yumru elleriyle hafızalardan çıkmayacak bir Harun Kolçak klibi. Köşelerden çıkan -Küçük Harun kareleri-  bilinçaltımıza işleyerek dansa küstürmüş olabilir bizi.


SERDAR ORTAÇ - KARABİBERİM

Serdar Ortaç’ın garip garip kostümleri ve kız arkadaşının göbeğinden zeytin yediği klibi hatırlamayan yoktur. Bizim jenerasyonumuz açısından bu klip oldukça travmatiktir. Aralardaki dans edemeyiş ve kızcağızın semazen gibi dönmekten muhtemelen başının dönmesi; bizi uzak tuttu hep dans pistlerinden.


TAYFUN - HADİ YİNE İYİSİN

Bu klip oldukça özel olarak çekilmiş, içinde Michael Jackson’ın thriller parçasının esintileri mevcut. Tayfun’un o can yakan bakışları ve boyun dansı da ayrıca zenginlik katıyor.


MUSTAFA SANDAL - AYA BENZER

Mustafa Sandal’ın evinde takım elbisesini giyinip sonra şarkı boyunca göğsünü cilaladığı klip. Sebebi neydi ki…


TARKAN - KIL OLDUM ABİ

Süper Starımız Tarkan, şarkıyla uyumlu olsun diye adı gibi bir kıl klip çektirmiş. Yoksa bir birinden garip objeler niçin bir arada olsun? Eşofman takımlarıyla parmaklarını şaklatarak dans eden dörtlüden, küçük çocuk grubuna kadar herkes tuhaf figürler sergiliyor.


HAKAN PEKER - İLLA Kİ

Siyah deri ceketi arkaya havalandırarak uçar gibi yapma pozunu Hakan Peker çıkarmış olabilir mi?


DOĞUŞ – UYAN

Doğuş’un bir an pandomim yapacakmış gibi yapıp aniden kıvırtmaya başladığı klibi, sonuna kadar göz bebekleriniz erimeden izleyebildiyseniz gerçekten kutluyoruz sizi, tebrikler!


HARUN KOLÇAK - İSTERSEN

Bu içeriğimizde rahmetli Harun Kolçak’a iki kere yer verdik çünkü kendisi klipleri kadar farklı bir yaşam tarzına sahipti. Bizim için en travmatik kliplerin sahibi kendisi olur. Saygıyla anıyoruz…


MAHSUN KIRMIZIGÜL - SEVDALIYIM

Mahsun Kırmızıgül bu klibi çektikten sonra yönetmen olmaya karar vermiş. Duyduğumuza göre bir gece kendisine, ‘ben ne yapıyorum abi?’ sorusunu sorduktan sonra aydınlanmış. Çünkü bu klibin açıklanabilir hiçbir tarafı yok.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.