9 Yıl Önce Kaybolan Adam Google Maps'le Bulundu

9 yıl önce kaybolan kaybolan Niles, 2015 yılında bir tesadüf sonucu bulundu.
9 Yıl Önce Kaybolan Adam Google Maps'le Bulundu

2006 yılında bir anda ortadan kaybolan David Lee Niles, İngiliz polislerin çabalarına rağmen bulunamadı. Aradan geçen 9.5 yılda herhangi bir ize rastlanmamasına rağmen Google Maps ile bulundu.

İngiliz polislerinin tüm imkanlarını Niles için seferber etmesine rağmen bulunamaması sonucunda Niles’in yakınları ümidini yitirmişti. Ancak Niles’in eski ev çalışanları, o bölgede Niles’i anmak için geçtiğimizde günlerde bir tören düzenlemeye karar vermesiyle her şey başladı.

google-maps.jpg

Niles’in evindeki çalışanları, düzenlenecek olan cenaze töreni için onun kaybolduğu çevrede, Google’ın haritalama uygulaması olan Google Maps ile uygun bir yer aradı. Google Maps ile çevre üzerinde gezerken gölde araba tavanına benzeyen bir karartı fark eden çalışanlar durumu polise haber verdi. Yapılan incelemeler sonucunda görünen karartının bir araba tavanı olduğu anlaşılınca kurtarma ekipleri aracı gölden çıkardı.

google-harita.jpg

Geniş bir güvenlik önlemiyle gölden çıkarılan aracın içerisinden tanınamaz hale gelen bir ceset çıktı. Cesedin üzerinden çıkan kimlik ise David Lee Niles’e aitti. Yine DNA testine tabii tutulacak olan ceset, daha sonra aileye teslim edilecek.  

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum