7 Yıldızlı Tatil Keyfi Sueno Hotel Deluxe Belek'te

Antalya Belek’te bulunan Sueno Hotel Deluxe 1 haftada 4 konser geleneğini sürdürürken 7 yıldızlı tatil konforunu misafirlerine sunmaya devam ediyor.
7 Yıldızlı Tatil Keyfi Sueno Hotel Deluxe Belek'te

Yaz mevsimiyle birlikte tatil planları yapmaya başlayanlar için Sueno Hotel Deluxe Belek muhteşem imkanlarıyla bu yıl da müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Yıllardır yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı olan Sueno Otellerinin en genç ve en lüks üyesi Sueno Hotel Deluxe Belek Ebru Gündeş, Sibel Can, Altay, Enbe Orkestrası konserleriyle misafirlerine doyasıya bir eğlence sunuyor.

Deluxe, süit, havuzlu olmak üzere 3 oda tipi bulunduran Sueno Hotel Deluxe aynı zamanda ada villalarıyla da farkını sizlere yansıtıyor. Sueno Hotel Deluxe’ü rakiplerinden ayıran bir çok özelliği var. Bunlardan biride spa merkezi. 2 katlı spa merkezi bulunan otelde 2 tanesi kadınlara özel olmak üzere toplamda 4 hamam, 1’i Rus saunası, 2’si kadınlara ait 5 sauna, 3 adet buhar odası ve 2 adet VIP spa dairesi mevcut. 

Sueno’da Her Gün Bayram

Sibel Can, Altay, Ebru Gündeş ve Enbe Orkestrası gibi müziğin en güçlü isimlerinin konserleriyle misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi yaşatan otel dinleyicilere VIP standartlarında konser imkanını da sunuyor. Sueno Hotel Deluxe Belek konser tarihleri hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Antalya'da 7 Yıldız Konforu!

Antalya'da 7 Yıldız Konforu Sueno Belek

Tatil denince akıllara şüphesiz her şey dahil mi sorusu geliyor? Sueno otellerinde her şey dahil demek işletmeye yapılan bir haksızlık olacaktır. Çünkü otel her şey dahil konseptinin hakkını fazlasıyla müşterilerine veriyor. Antalya otelleri arasında 7 yıldız derecesinde her şey dahil otel denilince akıllara gelen ilk 2 işletmeden biri.

Her Şeyden Önce Aile Oteli

Antalya'da 7 Yıldız Konforu Sueno Belek

7 yıldız standartlarında olan otel konserlerin dışında çocuklarınıza özel etkinlik ve aktivitelerle sıradanlıktan kurtulup lüks ve huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Çocuklara özel oyun alanları, lunapark, 24 saat açık kreş, aqua park ve daha onlarca farklı hizmetle göz dolduruyor.

Otel Hakkında Yorumumuz

Antalya'da 7 Yıldız Konforu Sueno Belek

Her yıl bir iki farklı otelde tatil yapan biri olarak bu yorumu yazdığımı özellikle belirtmek isterim. Sueno Hotel Deluxe Belek sıklıkla gidip tatil yaptığım otellerden biridir. Sıcak ortamı, personelin sıcak kanlılığı, lüks mimarisi, son derece lezzetli yemekleri, muazzam alakart restoranları, bir şehri doyurabilecek açık büfe restoranı, 24 saat hizmet veren mutfağı, sineması, oyun salonu, devasa aqua parkı ve daha fazlası...  

Lüksün ve ihtişamın samimiyetle buluştuğu tek işletme diyebilirim. Ayrıca tam bir aile oteli olmasından dolayı çoluk çocuk ailecek doyasıya tatil yapabileceğiniz bir mekan. Birçok otelde tatil yaptığım için dikkat ettiğim en önemli konulardan biri personelin tutumu ve güler yüzlülüğüdür. Bu otelin personeli özellikle yerli turiste göre eğitildiği için sıcak ve samimi bir ortam arayanların uğrak mekanı. Zaten bir gelen müşteri ikinci defa yine muhakkak gelmekte. 

Bu Otelin Bende Bıraktığı İzler

Antalya'da 7 Yıldız Konforu Sueno Belek

Günay restoranda Ebru Gündeş, Sibel Can ve Altay'ı dinliyormuşsunuz gibi eşsiz hizmet eşliğinde bu konserlerde doyasıya eğlenebilirsiniz. Günay'dan tek farkı gecenin sonunda binlerce lira hesap ödemeyecek oluşunuz. :)  Enbe orkestrasını Paris'te bir operada dinliyormuşsunuz gibi keyif alabilirsiniz.

SPA'ya giderseniz Bali masajını tercih etmenizi özellikle öneririm. Ayrıca kendinizi Osmanlı döneminde yaşıyor gibi de hissedebilirsiniz. Bir de saman odası var. Bana çok ilginç gelmişti. 

Antalya'da 7 Yıldız Konforu Sueno Belek

Gece eşinizle dışarı çıkacağınız zaman çocuğunuzu düşünmenize gerek yok. Çünkü Türkiye'de ilk defa yatılı kreş yine bu işletmede mevcut.

Ailenizle birlikte daha özel ve daha kendi içinizde tatil yapmak isterseniz havuzlu odaları veya özel villaları tercih edebilirsiniz.  Uzun plajı sayesinde özel olarak rezerve yaptırabileceğiniz bambu localarda denizin keyfini özel ikramlar eşliğinde çıkarabilirsiniz.

Aksiyonu seviyorsanız su sporları ve aqua parkının tadını da çıkarabilirsiniz.

Daha bir çok hizmeti sunuyor ancak bende iz bırakanlar bunlar.

İyi tatiller dilerim.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum