Yüksek Güç & Kaliteli Ekran: En İyi 10 Tablet Tavsiyesi

Uzaktan eğitim, günlük işler ve oyun oynamak için en iyi tabletleri bir araya getirdik. İşte en iyi 10 tablet tavsiyesi...
Yüksek Güç & Kaliteli Ekran: En İyi 10 Tablet Tavsiyesi

Tablet Markaları ve Modelleri

Son dönemlerin teknolojik harikalarından biri olan tablet, akıllı telefonların kullanım kolaylığını ve bilgisayarların taşınabilirliğini birleştirerek vazgeçilmez bir parça haline geldi. İşten, eğlenceye, eğitimden sanata her alanda kullanılabilen tabletler, taşınabilirlik, ekran, performans, batarya kapasitesi özellikleriyle öne çıkıyor. Peki en kaliteli tablet markası ne?

Özenle hazırladığımız en iyi tablet tavsiye 2024 listemizde Apple, Xiaomi, Lenovo, Acer, Honor, Casper, Huawei ve Samsung gibi markalara yer verdik.

En İyi Tablet Listesi

SıraModellerHafızaneoldu Puanı
1Apple iPad Pro 6.Nesil2 TB9.9/10
2Samsung Galaxy Tab S9+256 GB9.9/10
3Huawei Matepad 11.5128 GB9.9/10
4Xiaomi Pad 6256 GB9.9/10
5Honor Pad X9128 GB9.8/10
6Casper VIA L40128 GB9.8/10
7Lenovo Tab M1064 GB9.8/10
8Tcl 10 Tab Max64 GB9.8/10
9Gtx Jaculus Spreadtrum T618128 GB9.7/10
10Acer Iconia Tab P1064 GB9.7/10
Amazon
Fiyatlarını Gör
Tablet
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Tablet Önerisi

En kaliteli tablet hangisi? Tablet alırken nelere dikkat edilmelidir? Gibi soruların cevaplarının yer aldığı makale, kaliteli tablet arayışına girenlere çok yardımcı olacak.

İşte en kaliteli, özellikleriyle öne çıkan tablet modelleri...

1. Apple iPad Pro 6.Nesil

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
Apple
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Devasa depolama 
Kusursuz performans 
Profesyonel tasarım

Dizaynından teknolojisine kadar her yönüyle premium bir deneyim sunan iPad Pro 6. Nesil, 2TB'lık devasa depolama alanına ev sahipliği yapıyor. 16GB RAM ile multitasking bir hayal olmaktan çıkıyor. 12.9 inçlik devasa Liquid Retina XDR Ekran, görsel bir şölen sunarken, sekiz çekirdekli Apple işlemcisi, her uygulamada akıcı bir performans vadediyor. Apple'ın tasarım harikası bu modeli, kullanıcılara gerçek bir profesyonel deneyimi sunar. Kalem uyumluluğu sayesinde not almak, çizim yapmak ve tasarım projelerinde kullanmak için ideal. Bataryası, size gün boyu sürecek enerjiyi garanti eder, böylece şarj derdiniz olmaz.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu12,9 inç
Bellek16 GB
Depolama2 TB
Batarya4000 mAh
İşlemciApple 8 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤  Kızım için aldım. Bu yıl üniversiteye başlıyor. Harika bir ürün yorumları tabi kızımdan aldım. Çok memnun kaldı. Mehmet T.

👤 Çok güzel bi ürün. Yeni elime geçti ama kalitesi ele alındığımda hissediliyor. Kameraları ve ekranın canlılığı çok güzel. Raci Ş.

2. Samsung Galaxy Tab S9+

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
AMOLED ekran 
Yüksek kapasite 

12.4 inçlik AMOLED ekranıyla renkleri canlı bir şekilde gözler önüne seren bu tablet, 256GB depolama ve 12GB RAM kombinasyonuyla sadece bir tablet değil, aynı zamanda bir performans canavarı. Snapdragon işlemcinin gücüyle tüm işlerinizi hızlıca halledebilirsiniz. Günlük yaşamınıza eşlik edecek bu model, aynı zamanda iş yaşantınız için de ideal bir yardımcı. Bluetooth desteği ile dış cihazlarla kolayca eşleştirme yapabilir, 10090 mAh batarya gücü sayesinde yoğun günlerde dahi enerjisini koruyabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu12,4 inç
Bellek12 GB
Depolama256 GB
Batarya10090 mAh
İşlemciSnapdragon 8 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤 Hem fiyat hem sağladığı özgürlük açısından çok daha avantajlı olduğu için Samsung tercih ettim ama profesyonel işler için iPad daha iyi sanırım çizim vs. ayrıca kulaklığın indirimli gelmesi de iyi oldu tableti bir kardeşime kulaklığı diğerine aldım kardeş kavgasına mani oldu. Miran A.

👤  Ürün anlatılamaz kadar harika ve kaliteli fakat paketleme çok kötüydü. Cafer B.

3. Huawei Matepad 11.5

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Net görüntü 
Geniş depolama

Estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiren Matepad, 11.5 inç IPS ekranıyla göz dolduruyor. 128GB depolama alanı ve 8GB RAM, Huawei'nin HarmonyOS 3.1 deneyimini sorunsuz bir şekilde yaşamanızı sağlıyor. IPS ekranın sunduğu renk doğruluğu, izleme deneyiminizi tam anlamıyla bir sanat eserine dönüştürüyor. Çift kamera özelliği sayesinde hem video konferanslarda hem de fotoğraf çekimlerinde üst düzey sonuçlar alırsınız.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu11,5 inç
Bellek8 GB
Depolama128 GB
Batarya7700 mAh
İşlemciQualcomm 8 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤 Başlarda almadan once cok araştırdım gerçekten bu fiyata bu tablet bedava mal mermi google mogle hatasi muhabbeti cok basit takilmayin youtube netflix felan hersey var harbiden bayıldım. Ramazan H.

👤  4nm 7gen1 işlemci, 8GB Ram , 128GB hafıza 11.5inç IPS 120hz Ekran ile mükemmel uyum olmuş. Çok hızlı ve çok kaliteli olmuş,klavyeli ayrılabilir kılıfı da çok ergonomik olmuş. Şiddetle tavsiye ederim,ben çok memnun kaldım.. Bahadır. Ç

4. Xiaomi Pad 6

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hızlı işlemci 

Modern bir tasarıma sahip bu tablet, 11 inçlik ekranıyla dikkat çekiyor. Snapdragon işlemci, 3.1 GHz hızla çalışarak, 5G destekli bağlantısıyla birlikte Xiaomi'nin gücünü hissettiriyor. Xiaomi'nin bu modeli, 5G bağlantısıyla mobilde yüksek hızlı internet deneyimini tabletinize taşıyor. SIM kart uyumluluğu, onu mobil bir iletişim aracına dönüştürüyor.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu11 inç
Bellek6 GB
Depolama256 GB
Batarya8841 mAh
İşlemciSnapdragon 8 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤 Cihaz 256 gb. urün başlığı yanlış.En azından bana gelen 256gb geldi. 8GB ram depolama alanından paylaşımlı olarak +5gb daha sanal ram ekliyebiliyorsunuz ayarlardan. Ekran parlaklığı çok güzel. Tarama hızı +60 olarak kullanılabiliyor.Playstore ile otomatik uyumlu çalışıyor. Pil gücünü test edemedim sadece cihazda sadece program yükledim, hiç oyun oynamadan ve video seyretmeden 5 gün boyunca ekran kapalı cihaz açık vaziyette %15 oldu.Tahminim yeniyken oyunla 1 gün rahat çıkarır. 33A adaptörü 2 saate yakın zamanda şarj ediyor. Alper K.

👤 Ürün gerçekten muhteşem zaten SD 870 in performansı epey bı akıcı ve hızlı codm de 60 sabit hiç dusmuyor. Pubg de 90 sabit falan kulaklık girişi yok aparat aldım öyle kullanıyorum. Sabri G.

5. Honor Pad X9

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
Honor
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kaliteli sesDüşük RAM
Güçlü işlemci

Eğlence ve verimlilik arasında mükemmel bir denge kuran Pad X9, 11.5 inçlik geniş ekranı, 7250 mAh'lık enerjik bataryası ve Qualcomm Snapdragon 685 işlemcisi ile günlük işlerinizi kolayca halledebilir. Altı hoparlörü ile bu tabletten gelen ses, sizi başka bir dünyaya sürükler. IPS ekran teknolojisi sayesinde geniş açılardan bile net ve canlı görüntülere sahip olursunuz.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu11,5 inç
Bellek4 GB
Depolama128 GB
Batarya7250 mAh
İşlemciQualcomm Snapdragon 685 8 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤 Honor cihazı eğlence cihazı derken şaka yapıyor sanıyordum ama yanılmışım gerçekten öyle. 4 GB ram 128 GB hafıza 120 hz ekran tazeleme daha ne olsun. Çok oyun oynayan birisi değilim film video izleme amaçlı aldım gayet iyi. Ebubekir S.

👤 Malzeme kalitesiyle teknik donanımıyla kesinlikle ortaya premium bir model çıkmış. Ekran boyutu, 120hz ekran tazeleme oranı,netlik ve panel renk kalitesi ile içerik tüketmek için çok ideal. Redmi Pad'de kullandım. Aynı 2000x1200 çözünürlükte hatta ekranı neredeyse 1" daha küçük ve PPI değeri daha yüksek olmasına rağmen Pad X9 un ekranı bana daha net geldi. Berat B.

6. Casper VIA L40

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
Casper
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
4.5G destek 
Geniş bellek

Casper'ın bu modeli, 10.4 inç IPS ekranı, 8GB RAM'inin yanında 128GB depolama alanıyla dosyalarınız için geniş bir alan sunuyor. Mediatek işlemci, stabil ve güçlü bir performans sunuyor. 4.5G mobil bağlantı özelliği, bu tableti seyahatlerinizde en iyi eğlence ve iş arkadaşınıza dönüştürür. IPS ekran teknolojisi sayesinde video izlerken veya oyun oynarken sizi içine çeker.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu10,4 inç
Bellek8 GB
Depolama128 GB
Batarya6000 mAh
İşlemciMediatek 8 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤  Ürün çok güzel kaliteli, şık görünümlü tavsiye ürün ama sim kart takılıyor evet ama arama v.s telefo gibi değil sadece hücresel ağı kullanmak için o , Google hesabı falan açmadan iyi hızlı kasma donma yok ama Google hesap açıp güncellemeler yaptıktan sonra yavaşlıyor cihaz. Ali S.

👤  Hızlı kargo ve sağlam paketleme için satıcı firmaya çok teşekkür ederim. Tablete gelince laptopumda casper marka olduğundan güvenerek aldım. Canan A.

7. Lenovo Tab M10

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
Lenovo
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kompakt boyut
Güvenilir marka

Gündelik kullanım için ideal bir seçenek olan bu tablet, 10.1 inçlik IPS ekranı ve 4GB RAM'iyle basit işleriniz için yeterli gücü sağlar. Unisoc işlemcisi, uygulamalar arasında geçiş yaparken sorunsuz bir deneyim vadediyor. Bu model, Lenovo'nun kalitesini ve güvenilirliğini, kompakt ve şık bir tasarımla birleştiriyor. 64GB depolama alanı, tüm uygulama ve medyanız için yeterli alan sunar.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu10,1 inç
Bellek4 GB
Depolama64 GB
Batarya5000 mAh
İşlemciUnisoc 6 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤 Cihazı elinize aldığınızda malzemesi oldukça kaliteli hissettiriyor. İnce ve hafif bir tasarımı var. Bir önceki nesile göre daha çerçeveli bir yapısı var, yeni nesil olduğunu hissettiriyor. (3.nesil) Android 11 sürümü ile geliyor. Hemen hemen bilindik tüm dizi/film ve sosyal medya uygulamalarını yükledim. Uygulamalarda herhangi bir kasma donma olmadı. Birçok uygulama da içinde yüklü geliyor zaten. Salih T.

👤  5 - 6 yaşlarındaki çocuklarım için aldım. Ders videoları ve oyunlar için gayet ideal bir ürün. Kılıfsız kullanım için çok uygun değil elden kayıyor. Isınma, donma gibi sorunlar hiç olmadı tavsiye ederim. Ayrıca mağazaya özenli paketleme için teşekkürler i. Dilek Ç.

8. Tcl 10 Tab Max

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
TCL
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun ömürlü 
Geniş ekran

TCL'nin bu tablet modeli, 10.3 inçlik IPS ekranı ve Mediatek işlemcisiyle dikkat çekiyor. 4GB RAM ve 64GB depolama, gündelik kullanımınız için ideal. 10.3 inç ekran boyutu, filmlerinizi ve videolarınızı büyük bir ekranda izlemenizi sağlar. Aynı zamanda, Mediatek işlemci sayesinde uygulamalar arası geçişlerde ve multitaskingde sorunsuz bir deneyim sunar.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu10,3 inç
Bellek4 GB
Depolama64 GB
Batarya8000 mAh
İşlemciMediatek 8 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok güzel araca bağlamak için aldım super oldu.Tam istediğim gibi kasma donma olmuyor.Şarjida baya gidiyor. Yusuf P.

👤 Teşekkürler . Urun tanıtıldığı gibiydi. Yeğenim beğenerek kullanıyor. Burcu Ç.

9. Gtx Jaculus Spreadtrum T618

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
GTX
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Oyun dostu 
HD ekran 

10.4 inçlik HD ekranıyla gaming deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu tablet, 8GB RAM ve 128GB SSD ile oyunlarınızı ve dosyalarınızı rahatça saklar. 4G bağlantı özelliğiyle her yerde online olun. Oyun severler için tasarlanmış bu model, HD ekranı ve UniSOC T618 işlemci gücü ile oyunları en üst seviyede oynamanızı sağlar. 4G destekli bağlantısı, online oyunlarda kesintisiz bir deneyim sunar.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu10,4 inç
Bellek8 GB
Depolama128 GB
Batarya6000 mAh
İşlemciUniSOC T618 8 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤 Cihaz hızlı ve tuttuğunuz da kaliteli hissi veriyor. Şarj olarak baya iyi. Sigorta acentesinde uzak bağlantı için kullanıyorum donma kasma hiç olmadı. Güncellemeden sonra daha da hızlandı.dokunma okadar çok hassas değil ama tatmin edici. Cihan A.

👤 Ürünü alırken biraz tereddütlerim vardı. Yeni bir üründü ve fazla yorum yapılmamıştı. Kameralar çok başarılı değil ve hoparlörler de orta ayar ama, ekran rengini ve parlaklığını beğendim. Elde ve kullanırken insana kaleteli bir ürün hissi veriyor. Cemile K.

10. Acer Iconia Tab P10

En İyi Tablet

Amazon
Fiyatını Gör
Acer
Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Dayanıklı yapı 
Genişletilebilir depolama

Acer'in bu öne çıkan modeli, 10.4 inç WUXGA ekranı, 4GB RAM, ve 64GB depolama kapasitesi ile dikkat çeker. Mediatek işlemci, Android 12 işletim sistemiyle mükemmel bir uyum içindedir. Acer'ın bu şık ve kompakt modeli, günlük kullanımınız için tüm gereksinimleri karşılar. Micro SD kart ile depolama alanını 512 GB'a kadar genişletebilir, Type-C USB ile hızlı veri transferi yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu10,4 inç
Bellek4 GB
Depolama64 GB
Batarya6000 mAh
İşlemciMTK MT8183 8 Çekirdek

Kullanıcı Yorumları

👤 Tableti kızım için aldım. Ekranın kalitesi güzel ve hızlı bir tablet. Alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir. Sinem A**

👤  Acer bilgisayarıma ikincil ekran olarak aldım. Ürünün teknik özellikleri ve üretim yılına bakıldığında fiyatı an itibariyle ucuz kalıyor gibi. Bir eksisi 64 GB hafızası olması ama bu üründe çok da depolamaya ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum ki artırılabiliyor hafıza. Bir eksisi de ekranın sağ alt kısmında işlemci bölümü var ve bir tık fazla ısınıyor gibi. Sultan E**

Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Tablet Modelleri64 GB Tablet Modelleri

2024'ün en iyi tablet hangisi?

En iyi tablet tavsiyelerine gelecek olursak; Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Acer, Lenovo, Tcl yüksek depolama alanı ile öne çıkan, ram kapasitesi yüksek, 8 çekirdekli işlemcisi olan, çözünürlüğü yüksek tablet markaları olarak biliniyor.

Tablet Modelleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Tablet alacak olanların başlıca dikkat etmesi gerekenleri ve konu hakkında en çok sorulan soruları cevapladık. İşte tablet modelleri hakkında sıkça sorulan sorular.

Tablet alırken nelere dikkat edilmelidir?

İyi bir tablet alırken öncelikle dikkat edilmesi gereken konular işlemci ve çözünürlüktür. Aynı zamanda ram ve depolama konusunda oldukça önemlidir. Bu bileşenler iyi olduğu sürece ne kasma ne de donma sorunları ortaya çıkacaktır.

Tablet nasıl güncellenir?

Tabletinize sitem güncellemesi geldiğinde size bildirim gönderecektir. Eğer bir şekilde bildirimleri engellediyseniz. Ayarlar - Sistem - Sitem Güncellemeleri kısmından işletim sistemini son güncellemeye yükseltebilirsiniz.

Tablet ekranı nasıl temizlenir?

Tablet ekranları telefon ve monitörler gibi oldukça hassastır. Bu yüzden tablet ekranlarını mikrofiber bezle veya özel ekran beziyle temizlemeniz gerekir.

Oyun tableti nedir? Hangi oyun tabletini almalıyım?

Yüksek sistem gereksinimleri isteyen günümüz oyunlarını çalıştırabilen tabletlere oyun tableti denilmektedir. Birçok mobil oyuncu sevdikleri oyunu yüksek grafik ayarlarında ve full performans ile oynamak için oyun tabletlerine başvururlar. En iyi oyun tableti ise Apple'ın kullanıcılarına sunmuş olduğu iPad Pro modelidir.

EBA ve uzaktan eğitim için hangi tableti almalıyım?

Uzaktan eğitim ve iş alanlarında kullanılmak üzere uygun fiyatlı ve yüksek performans sunan tabletleri tercih etmeniz en doğrusu olacaktır. Uygun fiyatlı tabletler listemizdeki ürünleri detaylıca inceleyerek kişisel tercihlerinize en uygun tablet modelini bulabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum