5 Bacaklı Mutant İnek Kurtarıldı

Çin’in Guizhou bölgesinde dünyaya gelen beş bacaklı inek insanlar tarafından olağanüstü olarak adlandırıldı. Bölgedeki insanlar ineğin ektra bacağını görmek için bulunduğu köye akın etti.
5 Bacaklı Mutant İnek Kurtarıldı

Sırtında ekstra bir bacakla doğan buzağı, görenler tarafından olağanüstü olarak nitelendirildi. İnsanlarda korku yaratan buzağı ekstra bacağı sebebiyle hiçbir çiftçi tarafından satın alınmak istenmedi. Çiftçilerin en önemli kaygısı ise hayvanın satın alındıktan sonra ölme ihtimaliydi.

Fakat buzağının öyküsü burada bitmedi. İyi niyetli bir çiftçi olan Chen Mingguo buzağıyı aldı, sağlıklı ve yetişkin bir inek haline getirdi. Mingguo “Arkadaşlarım anormal bir inek var dediler. Nadir bir durum olduğu için ben de satın aldım. Aslında inek anormal değil, sadece ikiz ineklerden biri. İkizlerin ayrılma süreci tamamlanmadığı için ekstra bacak doğmayan ineğe ait. Bu bozukluğun olma ihtimali ise sadece %0.03” dedi.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.