4D Lazer Tedavisi Gençleştiriyor!

Hizmete girdiği günden bu yana birçok insanın gençleşmesini sağlayan 4D Lazer tedavisine rağbet gün geçtikçe artıyor. Bu sistemin tercih edilme sebebi sadece cildi değil kas ve yağ yapısını da olumlu etkilemesi.
4D Lazer Tedavisi Gençleştiriyor!

Kozmetik dünyasında 4D Lazer Uygulaması ile yapılan çalışmalar büyük ilgi görüyor. 4D Lazer Uygulaması yaklaşık 6-7 aydır hizmete girmiş bir sistem. Bu sistem sayesinde cildin gençleşmesi, yağların yakılması ve kasların biçimlendirilmesi sağlanıyor. 4D Lazer Uygulamasıyla ilgili merak ettiğiniz her şeyi sizler için derledik. 

4d-uygulamasi.jpg

10 Yaş Gençleşme Sağlıyor

Uzmanlar bu uygulama sayesinde insanların yaklaşık 10 yaş gençleştiğini ifade ediyor. Özellikle yüze uygulandığında yağların erimesi; yüz kaslarının belirginleşmesi, cildin pürüzsüzleşmesi önemli oranda sağlanıyor. Bu şekilde yüz daha dolgun ve genç bir görünüm kazanmış oluyor.  

 

30-yastan-sonra.jpg

30 Yaşından Sonra Kullanılmalı

Kozmetoloji uzmanları daha önce kullanılan botoks, mezoterapi gibi uygulamaların yalnızca cildin gençleşmesine yardımcı olduğunu ifade ediyor. Ancak 4D lazer Uygulamasında sadece derinin gençleşmesi değil cildin alt katmanlarının şekle girmesine de imkan sağlıyor. İşlem gerçekleştirildiğinde yaklaşık 2 yıl kalıcılığını koruyor. Bayanlara en az 30 yaşını aştıktan sonra 4D Lazer Uygulaması yaptırmaları tavsiye edilmektedir.

 

son-teknoloji-sistem.jpg

Ödem Oluşmuyor

4D Lazer uygulaması sanıldığı kadar uzun sürmüyor. Son teknolojik sistemlerin kullanıldığı uygulama yaklaşık 1 saat içerisinde tamamlanıyor. Aynı zamanda ağrı problemleri ile karşılaşma gibi bir durum da yok. Uygulamayı yapan makinede ilaç ve koruyucu maddeler var. Bu yüzden işlemin korkutucu bir yanı bulunmamaktadır. Bahsedildiği gibi şişliklerin oluşması gibi bir durum da söz konusu değildir. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.