3D Yazıcı ile Evinizdeki Hayaletleri Bulun!

Evinizde bir hayalet var ve sizde bir hayalet yakalama cihazı yapmak istiyorsunuz? İşte bu cihazı YouTube'un Tested kanalı üretmeyi başardı.
3D Yazıcı ile Evinizdeki Hayaletleri Bulun!

Evinizde bir hayalet olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bunun için “Hayalet Avcıları” serilerinde olduğu gibi bir hayalet tuzağı kurmak istiyorsunuz? İşte filmden esinlenerek gerçek hayata uyarlanan hayalet avı tuzağı

hayalet-avcilari.jpg

YouTube üzerinden sürekli olarak ilginç deneyler yapan Tested kanalı, geçtiğimiz günlerde ilginç bir deneye imza attı. Bu kez diğerlerinden farklı olarak bir sinema filminden esinlenildi. İlk olarak 1984 yılında gösterime giren ve hala popülerliğini koruyan “Hayalet Avcıları” filmi serilerinde hayaletleri yakalamak için ön plana çıkan hayalet yakalama cihazı, ilk kez bu kanalda Norman Chan ve model tasarımcısı Sean Charlesworth ile gerçek hayata uyarlandı.

tested-kanali-001.png

1 milyonu aşkın YouTube kullanıcısına sahip Tested kanalı, “Hayalet Avcıları” filmindeki hayalet yakalama tuzağı olan cihazı Dramel 3D yazıcı ile yapmayı başardı. İkilinin saatlerce süren çalışmalarının ardından filmdeki cihazla birebir aynı özelliğe sahip bir cihaz ürettiler. Hatta Charlesworth, duman efekti için elektronik sigaradan bile yararlandı. Pedal yardımıyla tuzağın üzerindeki kapılar ve ses efektleri etkin hale gelecek bir sistem kuruldu. Filmdeki gibi birebir aynısı olan hayalet yakalama cihazı, kanalın takipçileri tarafından en çok ilgi gören üç deneyden biri oldu.

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.