27 Yıl Kullanım Sunan Ampul Üretildi

Elektrik teknolojileri geliştiricisi Cree 27 yıl kullanım ömrü bulunan yeni LED ampulünü satışa çıkarttı.
27 Yıl Kullanım Sunan Ampul Üretildi

Teknolojinin ilerlemesi ev aletlerinin de geliştirilmesinde büyük rol oynuyor. Geliştirilen ev aletlerinin de ömrü uzuyor ve böylece kullanıcılar fazla masraftan kurtarmış oluyor.

Normal standartlarda kullanılan LED ampuller daha geliştirilmiş bir yapısı olduğu için akkor ampullere göre pahalı oluyor. Ampullerin pahalı olmasının nedeni ise geliştirilmiş sistem özellikleri sayesinde enerji tasarrufunu artırmasından geliyor.

Cree Yeni Ampul

Cree firmasının geliştirdiği LED ampul ise diğerlerine oranla daha ucuz olmasıyla ön sıraya çıkıyor. Aynı zamanda çok daha uzun kullanım ömrü sunan ampul kullanıcılarını son derece mutlu etmeyi başarıyor.

Cree yeni ampulünde kullandığı sistemi normal bir tasarımın içerisine sığdırmayı başarmış gibi görünüyor. Bu da kullanıcılar tarafından pozitif bir algı yaratıyor ve tüm ev dekorlarına rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. Aynı zamanda Cree tam 27 yıl kullanım ömrü sunup bu alanda adeta bir ilki geçekleştiriyor.

Cree Yeni Ampul

Işık düzeyi de ayarlanabilen ampul 460 lümen ile 815 lümen arasında parlaklık verebiliyor. Böylece evinizde gereği kadar ışık tüketimi oluyor bu da elektrik tasarrufunu artırıyor. Normal LED ampüllere göre ise fiyatı neredeyse 3-4 kat düşük fiyatta. Sadece 8 dolar bu ampul uzun yıllar boyunca ışıklandırma gereksiniminin önüne geçiyor.

8 dolarlık fiyatıyla ilgileri üzerine toplayan Cree LED ampul maalesef şu an için sadece Amerika’da satışa sunuluyor ve Türkiye’ye gönderimi bulunmuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.