24-30 Nisan Haftalık Burç Yorumları

3 ve 9 Nisan arasındaki haftalık burç yorumları, bu haftanın en şanslı burçları ve burçlarda gerçekleşmesi olası gelişmeler.
24-30 Nisan Haftalık Burç Yorumları

24-30 NİSAN 2017 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

24-30 Nisan tarihleri arasındaki haftalık burç yorumlarını, bu haftanın en şanslı burçlarını, bu hafta gerçekleşmesi muhtemel olasılıkları ve bu hafta burçlarla ilgili her şeyi sizler için haberimizde derledik.


24-30 Nisan 2017 / Koç Burcu Haftalık Yorumu

İş ve özel hayatınızda aşırıya kaçmamaları ve sizin olanların değerini bilmelisiniz. Hayatınızda düzensiz olan her şey düzene oturacak ve siz de bilinmezliklerden sıyrılacaksınız. Bu dönemde yıkıcı tavırlardan vazgeçip, sizi seven insanların dikkate almalısınız. Bu hafta gelecek olan ödemelerinizle finansal olarak rahatlayacaksınız. Düşündüğünüz yatırımlar için önümüzdeki haftayı bekleyin. Özel hayatınızda ise aşkla mutlu olacaksınız. Gizlilik bu dönemde en önemli silahınız olmalı. En yakınınız olan eşiniz veya sevgiliniz dışında kimseyle dertlerinizi paylaşmadan çözün. İmkansız diye baktığınız olaylar gelişebilir. Sürekli pozitif düşünün. İçinizdeki enerjinin yönelimini yeni başlangıçlarınız için kullanın. Bu hafta iş ile alakalı önemli bir fırsat ile çıkış yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın araya girmesiyle romantik bir yola adım atabilirsiniz.


24-30 Nisan 2017 / Boğa Burcu Haftalık Yorumu

Bu hafta içi vereceğiniz kararlar ile hayatınızdan birçok kişiyi uzaklaştırabileceksiniz. Size samimi davranmayan herkes ile sevgili oluyorsunuz. Hayatınızda ya sizi üzmelerine izin veriyorsunuz ya da çatışmalarla kendinizi üzüyorsunuz. Onları bir daha hayatınıza müdahale etmemek üzere uzaklaştıracaksınız. İş hayatınızda fırsatlar sizi bekliyor. Değerlendirmelerinizi iyice yapmalı ve kararlarınızı olabildiğince kısa süre içerisinde vermelisiniz. Özel hayatınızda ise verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız. Güven ve sadakatle sevgilinizle olan bağınızı güçlendireceksiniz. Özel ve iş hayatınızda cesur ve emin adımlarla ilerleyip ödüllerinizi alın. Aşk yakınınızda. Onu iyi değerlendirin.


24-30 Nisan 2017 / İkizler Burcu Haftalık Yorumu

Bu hafta içinden itibaren yaşayacaklarınız karşısında şaşıracaksınız. Sizin için rüya gibi bir hafta olacak. Yeter ki kendinize baskı kurup, yaşanan güzelliklerden korkarak hareket edip rüyayı kabusa çevirmeyin. Geçmişi bırakıp önünüze bakarsanız iş ve aşk hayatınızdaki şansınız yüksek hale gelecek. Özel hayatınızda ailevi ilişkilerinizi güçlendirmek sizin elinizde. Aşk hayatınızda uzun bir birlikteliğiniz varsa yeni arayışlara girmeyin. Zira hayatınızın hatasını yapabileceğinizi bilmesiniz. Bu tarz yeni arayışlardan bu hafta boyunca uzak durmanızda fayda var. İş hayatınızda sinir ile hareket etmemeli gökyüzünden size yansıyan olumlu enerjiyi iyi şekilde değerlendirmelisiniz.


24-30 Nisan 2017 / Yengeç Burcu Haftalık Yorumu

Uyku düzeninize dikkat edin. Rahat uyuma adına farklı yöntemler araştırabilir, uzman bir kişiye başvurabilirsiniz. Bu hafta sizin için yoğun geçecek. Bu nedenle ruhsal ve fiziksel bağlamda kendinizi toplamalısınız. Aileniz ve özel hayatınızda başka kişilerin görüşlerine yer vermenizden dolayı yaşanacak huzursuzluklara dikkat edin. Bir an evvel toparlanıp başkalarına danışmadan kendi doğrularınızı hayata geçirin. Özel hayatınızdaki beraberliğinizde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu nedenle dikkatli olmalısınız. Bekar yengeçler size de fırsat var. Bakalım aşkın yolundan ilerlemeyi mi yoksa korkularınız içinde yaşamayı mı seçeceksiniz?


24-30 Nisan 2017 / Aslan Burcu Haftalık Yorumu

Bu hafta gerçekleşecek olan maddi ve manevi gelişmelere sevineceksiniz. Sakin ve sağduyulu davranıp olumlu enerjiyi hissedin. İş hayatınızda iş birlikleri sizi başarıya taşıyacak. Başvurduğunuz iş görüşmelerinden alacağınız olumlu cevaplarla iş hayatınızda yeni bir perde açabilirsiniz. Özel hayatınızda ise eş veya sevgilinizle vereceğiniz ortak kararlar sorunlarınızın ortadan kalkmasını sağlayabilir. Bekar aslanlar ise ilişkilerine resmiyet kazandırmak adına acele kararlar vermemeli.


24-30 Nisan 2017 / Başak Burcu Haftalık Yorumu

Bu hafta işinizle ilgili gelişmelere kötümser davranarak sorunları büyütebilirsiniz. Kaygılı davranmadan kendinize güvenirseniz haftanın ilk saatlerinden itibaren mutlu olmaya başlayabilirsiniz. Finansal olarak kazancınızı artırmak için birkaç kişiyle yollarınız kesişebilir. Güçlü desteklerle bu hafta iş hayatınızdaki pek çok ilki gerçekleştireceksiniz. Eğer tatil planlarınız varsa araç kullanmaya hazırlanın ve iyi dinlenin. Dikkatinizi yola verip olumsuzlukların önüne geçin. Özel hayatınızda yeni bir ilişkiye adım atacaksınız. Duygularınızı ifade etmek konusunda aceleci davranmayın. Karşınızdakini iyice tanıyıp atacağınız adımlara karar verin. Eğer ilişkilerinizde gururunuzu aşkınızın önünde tutarsanız çıkmaza gireceksiniz.


24-30 Nisan 2017 / Terazi Burcu Haftalık Yorumu

İş hayatınızda gizli düşmanlarınız entrikalar çevirebilir. Sakin olup bunu fark ettirmeden doğru zamanlamayı yapmalısınız. Ön planda olup çıkışlarınızı kibarlık ve nezaketle yapın. Emin olun göreceğiniz zararlar azalacak, başarılarınız artacak ve kötü amaçlı kişiler hedeflerine ulaşamayacak. Pratik zekanızı finansal konularda kullanıp, alacaklarınız için hafta boyunca ısrarlı bir şekilde davranın. Özel hayatınızda ise yaşadığınız sorunları fedakarlık yaparak aşabileceksiniz. Karşılığında ise sevgi ve saygı göreceksiniz. Kendinize zaman ayırın. Sağlık ve fiziksel bakımlarınızı ihmal etmeyin. Bekar terazilerin özel hayatlarını değiştirecek sürpriz gelişmeler olabilir.


24-30 Nisan 2017 / Akrep Burcu Haftalık Yorumu

İş hayatınızdaki zorlayıcı enerjilerden kurtulmak için sabırlı davranmalısınız. Finansal konularda dikkatli olun çünkü zararlı çıkacağınız iş birlikleri yaşayabilirsiniz. Merkür’ün geri hareketinden kaynaklı olarak işinizle ilgili seyahatlerde zorlayıcı etkiler olabilir. Birlikte çalıştığınız insanları gizlilik konusunda uyarın. Bu hafta özellikle ilişkilerinizde sizden kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunun için özen göstererek davranmalısınız. Sevdiğiniz kişilere destek verin.


24-30 Nisan 2017 / Yay Burcu Haftalık Yorumu

Geçmişinizde hayatınızda yer alan ve hata yapan insanlara yer vermeyin. İş hayatınızda gerginlikler sona erecek. Alışkanlıklarınızı değiştirip pek çok ilkin altına imza atabilirsiniz. İş hayatındaki bitişler size güçlü başlangıçlar getirecek. Öğrenmeye açık olun. Geri planda kalmayın, ön planda bulunun. Eğer yatırım yapacaksanız bilgisine güvendiğiniz insanlardan fikir almayı ihmal etmeyin.


24-30 Nisan 2017 / Oğlak Burcu Haftalık Yorumu

Bu hafta akrabalarınızdan zarar görebilirsiniz. Yakınlarınız bu tutumlarınıza karşı sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Merkür’ün hareketiyle sizi yoran ne varsa uzaklaşın. Aynı tekrarları yaşamamak için yeni sorunlarınızın doğmasına izin vermeyin. Doğru ve emin adımlarla harekete geçip hayatınızın mimarı olun. Başarılı kazanç istiyorsanız yeni çalışma yöntemleri seçmelisiniz. İş hayatınızda pratik zekanızı kullanıp Merkür, Jüpiter ve Satürn’ün geri hareketlerini dikkate alıp adımlarınızı atmalısınız.


24-30 Nisan 2017 / Kova Burcu Haftalık Yorumu

Artık özel hayatınızla ilgili geçmiş defterleri kapatmalısınız. İş hayatınızda en küçük ayrıntıya dahi önem gösterin. İçinize sinen işlerin altına imza atın kimsenin yönlendirmesine uymayın. Aile bireylerinizden öfke görebilirsiniz. Bu özel hayatınızda krizler doğurabilir. Yaşadığınız krizlerin acısını sevdiğiniz kişilerden çıkartmamalısınız. Bunun farkına varın. Bu sorunları aşabilecek kişinin yine kendiniz olduğunu kabullenmelisiniz. Daha önce hiç bulunmadığınız bir işe yönelebilir ve doğru adımlarla sektörün aranılan isimleri arasında olabilirsiniz.


24-30 Nisan 2017 / Kova Burcu Haftalık Yorumu

Küçük meselelerde ısrarlı davranışlarınızdan dolayı kaynaklanan krizleri yönetemeyebilirsiniz. Sakinliğinizi koruyup eşinizle, çalışma arkadaşlarınız yüzünden tartışabilirsiniz. Otorite konumlarındaki kişilere karşı sakin olmalısınız. Aksi takdirde hukuki boyutta zararlar görebilirsiniz. Aşk hayatında ise yüzünüz gülecek. Ayrılma boyutuna geldiğiniz eşinizle aranızla yaşanan gelişmeler aradan aşkı galip kılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.