Vizyona Girecek ve Yeni Sezonu Gelecek En İyi 19 2023 Dizisi

2023'de beklediğiniz dizilerin yeni sezonunun gelip gelmeyeceğini, vizyona girmesi planlanmış olan yeni dizileri listemizden inceleyebilirsiniz.
Vizyona Girecek ve Yeni Sezonu Gelecek En İyi 19 2023 Dizisi

Umutlarla ve hayallerle dolu olan 2023 yılına girmiş bulunmaktayız. Bu duruma ek olarak 2023 ile gelecek olan yeni diziler ve yeni sezonların herkesin merak ettiği bir noktadır. Sizler için 2023'de gelmesi planlanan yeni dizileri ve yeni sezonları derledik. 

İşte en iyi 2023'de vizyona girecek 19 dizi...

1. The Mandalorian

2023 Dizileri
Star Wars sevenlerin merakla izlediği The Mandalorian dizisinin üçüncü sezonu 2023 ile sizlerle. Jango ve Boba Fett gibi bir savaşçının hikayeleri kaldığı yerden devam ediyor. İmparatorluğun düşüşünden sonra ve First Order'ın ortaya çıkışından önce geçen yapımda, yeni Cumhuriyet'in otoritesinden uzakta galaksinin dış kesimlerinde yalnız bir silahlı savaşçının sancılarını takip etmektedir.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJon
Favreau
OyuncularPedro
Pascal
Carl
Weathers
Giancarlo
Esposito

2. Secret Invasion

2023 Dizileri
 Marvel evreninden tanıdığımız Nick Fury’nin hayatına hoş geldiniz. Nick Fury hak ettiğini düşündüğü uzay macerasına çıkmıştı. Lakin evreni sarmış olan Skrull’lar onun tatilinin uzun sürmesini engellemektedir.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
YönetmenKyle
Bradstreet
OyuncularSamuel
L. Jackson
Ben
Mendelsohn
Emilia
Clarke

3. Loki

2023 Dizileri
Disney Plus’ın en sevilen yapımlarından birisi olan Loki’nin ikinci sezonuna hazır olun. Birinci sezonun sonundan itibaren devam eden hikayede Loki yeni tehlikelere açılmaya başlar ve amacı onun tamamen hayatta kalmaktır.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMichael
Waldron
OyuncularTom
Giddleston
Owen
Wilson
Eugene
Cordero

4. Ahsoka

2023 Dizileri
Star Wars sevenlerin ekranlara kitlenmesine neden olacak olan bir diğer yapıma merhaba deyin. The Mandalorian ile kendisini sevdiren Ahsoka karakteri ekranlarda sizlerle. Hayatı boyunca yaşamış olduğu maceralar ve tehlikeler de bu dizi ile sizlerle.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
OyuncularRosario
Dawson
Hayden
Christensen
Mary
Elizabeth Winstead

5. The Last Of Us

2023 Dizileri
Oyunu ile insanların kalbini çalan yapım şimdi dizisi ile bizlerle birlikte olacak. Modern uygarlığın yok edilmesinden 20 yıl sonra Joel, 14 yaşındaki Ellie'yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak için tutulmuştu. Bu küçük iş kısa sürede acımasız ve yürek burkan bir yolculuğa dönüşür. İkisi de ABD'yi geçmek zorundadır ve hayatta kalmak için birbirlerine bağımlıdır.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
YönetmenNeil
Druckmann
Craig
Mazin
OyuncularPedro
Pascal
Bella
Ramsey
Gabriel
Luna

6. Masters Of The Air

2023 Dizileri
İkinci Dünya Savaşı sona ermişti ve Birleşik Devletler Ordusu Hava Kuvvetleri’nde birbirinden farklı olaylar yaşanmaktadır. Yerden beş mil yukarıda ve düşman hatlarının gerisinde, Uçan Kale ismi ile bilinen bir bombardıman uçağının içinde on bir adam kalmıştı. Düşman Alman savaşçı sürülerine karşı hayatları için savaşmak zorundaydı. Amerikan bombardıman uçakları birer birer yakalandıkça görevleri hayatta kalmak haline gelir.

TürAksiyonDramGerilim
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
YönetmenSpielbergTom
Hanks
OyuncularBarry
Keoghan
Austin
Butler
Callum
Turner

7. Fallout

2023 Dizileri
Bir video oyunu olarak hayatımızda yer edinen Fallout serisinin dizisi sizlerle. Herkesin nükleer patlamanın ardından hayatta kalmaya çalışması ise her geçen gün zorlaşmaktadır.

TürDram
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMegan
Park
OyuncularJenna
Ortega
Maddie
Ziegler
Niles
Fitch

8. X-Men’97

2023 Dizileri
X-Men filmleri ile herkesin kalbine yerleşmiş olan kurgusal evrenin dizisi ise şimdi sizlerle olacak. 1992 yapımı olan X-Men filminde aklınızda kalan tüm soru işaretlerine cevap bulabileceksiniz.

TürAnimasyonAksiyonMacera
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
OyuncularJennifer
Hale
Chris
Potter
Ray
Chase

9. You

2023 Dizileri
İlk sezonu ile ekrana tırnaklarınızı yiyerek kitlendiğiniz You dizisinin dördüncü sezonu 2023 ile bizlerle olacak. Zeki bir kitabevi yöneticisinin yolu gelecek vadeden bir yazarla kesiştiğinde aşk için her şeyi yapmaya hazır olduğu ortaya çıkar. Büyüleyici ve beceriksiz bir aşk olarak interneti ve sosyal medyayı kullanarak en mahrem detayları toplamaya ve yazarla yakınlaşmaya çalışırken, hızla saplantıya dönüşür ve yoluna çıkan her engeli ortadan kaldırmaya başlar.

TürSuçDramRomantik
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenGrek
Berlanti
Sera
Gamble
OyuncularPenn
Badgley
Victoria
Pedretti
Tati
Gabrielle

10. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

2023 Dizileri
Bridgerton dizisi ile tanıdığımız kraliçenin geçmişine hoş geldiniz. Kraliçe Charlotte, Ton'un Bridgerton'daki sosyal sezonunun Elmasını duyurmadan önce, Kral George'a aşık olan genç bir kadındı. Ve onun hikayesinin tüm detayları ekranlarda sizlerle olacak.

TürBiyografiDramTarih
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
OyuncularMichelle
Fairley
Ruth
Gemmell
Adjoa
Andoh

11. Top Boy

2023 Dizileri
Sevilerek izlenilen Top Boy dizisinin yeni sezonu 2023 ile sizlerle birlikte olacak. Gelişmekte olan yeraltı uyuşturucu işi, Dushane tarafından yürütülmektedir ve arkadaşı Sully, mahalledeki en zengin adam olmak için de aynı işi yürütmektedir. On üç yaşındaki Ra'Nell, annesi Lisa'nın  bir sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılmasıyla birlikte yavaş yavaş çete ve uyuşturucu işine çekilir. Artık herkesin hayatı alt üst olmuştur.

TürSuçDramGizem
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenRonan
Bennet
OyuncularAshley
Walters
KanoMicheal
Ward

12. Lockwood & Co

2023 Dizileri
En yetenekli hayalet avcılarının her gece ölümcül ruhlarla girmiş oldukları savaşa Londra sokakları şahit olmaktadır. Herhangi bir ticari zorunluktan ya da yetişkin gözetiminden bağımsız olan iki genç ise büyük bir girişime adım atmıştı. Erkekler ve yeni gelenler, psişik yeteneklere sahip olan bir kız ile tarihin akışını değiştirmeyi hedefler.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
OyuncularLuke
Treadaway
Morven
Christie
Ruby
Stokes

13. Shadow and Bone

2023 Dizileri
Netflix’te çıktığı anda ses getiren ve kitapları ile çok satanlara gelen Shadow and Bone dizisinin ikinci sezonu sizlerle. Güneşin sihirbazı Darkling’i yenmiş gibi görünüyordu lakin işler onun bildiği gibi değildir. Alina alabilecek olduğu tüm yardımları alarak Grisha dünyasını karanlıklardan kurtarmak zorundadır.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenEric
Heisserer
OyuncularJessie
Mei Li
Ben
Barnes
Archie
Renaux

14. Bridgerton

2023 Dizileri
Sevilen tarihi aşk dizisinin üçüncü sezonu 2023 ile sizlerle. Penelope ve Colin’in aralarındaki çekimin gerçekliği bu sezon ile sizlerle olacak.

TürDramRomantikTarih
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenChris
Van Dusen
OyuncularNicola
Coughlan
Luke
Thompson
Jonathan
Bailey

15. The Watchful Eye

2023 Dizileri
Elena Santos, zengin bir Manhattan ailesi için yatılı dadı olarak bir işe girmiş olan genç bir kadındır. İşe ilk girdiği günden itiberen sadece ailenin geçmişini öğrenmez, aynı zamanda binanın içindekilerin gizemlerini ve gizli amaçlarını da keşfetmeye başlar.

TürGizem
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
OyuncularAmy
Acker
Warren
Christie–Jon
Michaell
Ecker

16. Love and Death

2023 Dizileri
Candy ve Betty’nin çok fazla ortak noktası vardır. En önemlisi de Metodist kilise korosunda birlikte şarkı söylüyor olmalarıdır. Genç kadınların en iyi arkadaşları ve kocaları, Silicon Prairie olarak bilinen Kuzey Dallas banliyölerinde çalışmaktadır. Lakin mükemmel görünüşlü hayatlarının ardında birbirinden ağır hayal kırıklıkları ve cevaplanması güç arzular bulunmaktadır.

TürBiyografiSuçDram
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
OyuncularElizabeth
Olsen
Patrick
Fugit
Jesse
Plemons

17. The Witcher

2023 Dizileri
Oyununu, kitabını ve dizisini herkese sevdiren bu yapımın üçüncü sezonu da 2023 ile bizlerle birlikte olacak. Geralt hayatını tamamen Ciri’yi korumak ve ona farklı şeyler öğretmek üzere harcamıştı. Yeni sezonumuzda da Ciri’nin ve Geralt’ın başına gelen tahmin edilmesi güç tehlikeleri göreceksiniz.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLauren
Schmidt
OyuncularHenry
Cavill
Freya
Allan
Anya
Chalotra

18. Gen V

2023 Dizileri
Amerika’da bulunan genç yetişkin süper kahramanların yetiştirilmek üzere olduğu bir kolejde geçmekte olan bu hikaye; cinsel ve ahlaki değerlerin sınırlarını zorlayacak.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
YönetmenCraig
Rosenberg
OyuncularPatrick
Scwarzenegger
Jaz
Sinclair
Chance
Perdomo

19. Agatha: Coven Of Chaos

2023 Dizileri
WandaVision dizisi ile tanıdığımız Agatha’nın hayatına hoş geldiniz. Dünyanın en güçlü sihir kitabı olan Darkhold’a sahip olan Agatha’nın hayatının nasıl çürüdüğünü ve başına nelerin geldiğini birer birer izleyeceğiz.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2023
OyuncularKathryn
Hahn
Aubrey
Plaza
Emma
Caulfield Ford

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.