2020 Yapımı My Spy Film Konusu Oyucuları ve İncelemesi

2020’de konusuyla gündeme gelmiş nadir filmlerden olan My Spy adlı filmi inceleyerek siz okurlar için içerik haline getirdik.
2020 Yapımı My Spy Film Konusu Oyucuları ve İncelemesi

My Spy (2020) Filmi İncelemesi

2020 Mart ayında gösterime birçok ülkede aynı anda giren My Spy adlı filmin oyuncu kadrosunu, oyuncularını, yapımcılarını ve izleyici yorumlarını derleyerek hazırladık. İşte My Spy hakkındaki detaylar.


1. Film ilk olarak 13 Mart 2020’de gösterime girmiştir. Filmin uzunlu 1 saat 39 dakika kategorisi ise Aksiyon, Komedidir.

My Spy


2. 4 Nisan 2019’da yayınlanan ilk fragmanı Movieclips Trailers orijinal YouTube hesabından yayınlamıştır. Yayınlanan fragman 2.705.513 kişi tarafından görüntülenmiştir.

My Spy1


3. Filmin yönetmen koltuğunda 50 İlk Öpücük ve Akıllı Ol yapımlarınında yönetmenliğini yapmış olan Peter Segal oturuyor. Yapımcılığını Chris Bender, Robert Simonds, Gigi Pritzker ve Dave Bautista’nın yaptığı filmi kaleme alan isimler ise Jon Hoeber ve Erich Hoeber.

My Spy2


4. Filmin şarkıları Dominic Lewis, sinematografisi Larry Blanford, yapımcı şirketleri ise STXMovies, MWM Studios olan filmin bütçesi 18 milyon dolar. 18 milyon ile çekilen film yalnızca 10 milyon dolar gişe yaparak beklentilerin altında kalsa bile Amazon Studios tarafından dağıtıldı.

My Spy3


5. Filmin oyuncu kadrosu ise aşina olduğumuz isimlerden oluşuyor. İşte oyuncuların bir kısmı Dave Bautista (JJ), Chloe Coleman (Sophie), Parisa Fitz-Henley (Kate), Kristen Schaal (Bobbi), Grek Bryk (Marquez), Ken Jeong (David Kim), Nicola Correira-Damuda (Christina) ve Devere Rogers (Carlos) gibi isimlerden oluşuyor.

My Spy4


6. 2020 komedi filminin odak noktası ise disiplinli bir CIA ajanının bir aileyi gözetlemesi için gönderildiği gizli görevin etrafında dönüyor.

My Spy5


7.  Filmin konusu ise JJ, yeni bir CIA ajanı olarak işe alınan eski bir ABD Özel Kuvvetleri askeridir . Bununla birlikte, JJ'in dikakt eksikliği, ilk büyük görevini mahvetmesine neden olur. JJ'ye kahramanca tapan teknoloji operatörü Bobbi'yi minyatür bir nükleer bomba için inşaat planları ele geçiren Fransız yasadışı silah satıcısı Victor Marquez'in kayınpeder ailesine göz kulak olması için görevlendirir.

My Spy6


8. Google Kullanıcılar’da %85 eşleşme alan film Rotten Tomatoes üzerinden ise %43 eşleşme aldı. IMDB üzerinden 19.901 kişinin verdiği oy ile 6,3 puan alan filmi NeOldu yazarları olarak izlemenizi öneriyoruz.

My Spyy


My Spy (2020) Hakkındaki İzleyici Yorumları

👤 İzlemeden önce beklentilerin sınırlı tutulduğu ancak dev adam Bautista'nın bile göz minnoş, sevimli gelmesini sağlayan oldukça samimi, güzel ve eğlenceli sahneleri barındıran iyi bir yapım. küçük ama etkili noktalar filmin sonunda tatlı bir tebessüm ile bitirmenizi sağlıyor. Küçük oyuncumuz, Sophie karakterini canlandıran Chloe Coleman'ın oldukça başarılı ve de geleceği parlak olduğunu buraya karalayayım.


👤 Açıkçası o kadar da kötü değildi. Sanırım çok ciddiye alınıyor olabilir. Birkaç gerçek kahkahası olan ve "çocuk casusu" filmleri kadar utanç verici olmayan hafif yürekli, iyi hissettiren bir film. Virüs nedeniyle Amazon Prime'da izledik ama sinemalarda diğer insanlarla birlikte izlemenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Tek yakınmam, gereksiz kötü dil oldu. Çocuklara ve genç ailelere pazarlanan bir film için temiz versiyonu kullanmak yalnızca 30 saniye sürdüğünde Cardi B şarkısında tekrar tekrar s * ktir ve s * ktir gibi kelimeleri kullanmaktan vazgeçmiyor.


👤 Bu tür komedi filmlerine aşina iseniz, komedi anları da bir şekilde tahmin edilebilir. Dave Bautista, henüz işini en iyi şekilde nasıl yapacağını bilmeyen yeni bir CIA ajanı olarak karşımıza çıkar. CIA'nın dokuz yaşındaki bir kız tarafından keşfedilmesi ve onları alt etmeyi başarması biraz inanılmaz görünse de, bu anlar filmdeki en iyi komediyi yapıyor. Acemi bir genç oyuncu için Chloe Coleman bu filmde iyi ve uygun oyunculuk yapıyor. Kristen Schaal ve Ken Jeong gibi daha iyi bilinen komedi oyuncuları, bu filmde hala daha fazla kamera hücresine sahipler ve sadece birkaç küçük komik anları var.


👤 "My Spy" orijinal bir şey değil ama yine de aksiyonla dolu, özünde tatlı ve eğlenceli olmayı başarıyor. . Bu aksiyon-komedide, bir CIA ajanı, ailesini gözetlemek için gizlice gönderilen 9 yaşındaki bir kızın insafına kalır. . Hepimiz bu film türünü daha önce görmüş olsak da, "My Spy" "aile dostu" bir film olmaktan uzak duruyor ve stilize aksiyon ve hafif küfür için daha çok gidiyor. Dave Bautista ve Chloe Coleman'ı birlikte görmek izlemeye değer. Sevimli, eğlenceliler ve Coleman harika.


👤 Bu standart bir iyi hissettiren film ve nasıl gideceğini ve nasıl biteceğini hesaplamak zor değil, ama bu gerçekten eğlenceyi azaltmıyor. Beklediğim kadar aksiyon değildi ama beklediğimden daha fazla derinlik ve daha iyi oyunculuk vardı. Sonuçta bu, alçakgönüllü, karmaşık, Oscar ödüllü bir film değil ama yetişkinler ve çocuklar için işe yarayan, iyi hissettiren bir film.


👤 Tamam, her şeyden önce, bu filme girerken yüksek beklentilere sahip olmamalısınız, çünkü eğer yaparsanız, muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacaksınız ... Ama hadi gerçekçi olalım. Sadece eğlenceli ve basit bir filme ihtiyacınız varsa, bir hikaye üzerinde odaklanmanız gerekir, o zaman beyninizi çevirip keyfini çıkarabileceğiniz eğlenceli küçük bir film. 


👤 Bu filmi 4 kızımla izledim ve hepimiz çok sevdik! Profesyonel film eleştirmenleri veya bunun gibi bir şey değiliz ama bu filmdeki tüm farklı duygulardan kesinlikle keyif aldık, Büyüleyici, Komik, Esprili, Aksiyonlu, Kalp Isıtıcı, Suskun ve daha fazlasıydı! Ayrıca David Batista ve Chloe Coleman ..... sadece Değerli ve büyüleyici performansları arasındaki ilişkiye bayıldık! Biraz şiddet ve dil vardı ama kanlı ya da iğrenç bir şey yoktu. 10 / 10


👤 Ben eğlendim. Filmi çok komik buldum. Dave Bautista, komediyi oldukça iyi yapıyor. Dr. Ken Jeong zaten bir komedi efsanesi. Kristen Schaal beni çıldırtıyor. Chloe Coleman çok sevimli bir çocuk. Chloe'yi diğer iyi TV yayınlarında gördüm ve hepsinde sevdim. Onu ilk kez HBO'nun Big Little Lies filminde Nichole Kidman ile gördüm. Şov dünyasında uzun ve başarılı bir kariyere sahip olacağını düşünüyorum. Bir devam filmini gerçekten görmek isterim. Harika iş Amazon. Notum 7 / 10


My Spy (2020) Filmi Başrolleri ve Oyuncuları

Dave Bautista – JJ

51 yaşında olan ve kendisini güreşlerden tanıdığımız Amerika’lı aktör ve eski profesyonel güreşçidir. Kendisini Stuber, Galaksinin Koruyucuları ve Galaksinin Koruyucuları 2 filmlerinde fazlasıyla tanıtmayı başardı.

Dave Bautista


Chloe Coleman – Sophie

11 yaşındaki küçük oyuncu yaşına göre 5’ten fazla yapımda rol alarak kendini kanıtlamayı başardı. Big Little Lies adlı HBO dizisi ve My Spy filminde aldığı rollerden sonra 2021 yılında gösterime girecek Avatar 2 filminde oynayacağı rolü ayırttı bile.

Chloe Coleman


Çıkış Tarihi: 13 Mart 2020

Kategori: Aksiyon – Komedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.