Toyota C-HR Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi | 2020

Yüksek teknolojili yeni C-HR fiyat ve özellikleri hakkında inceleme yaptık. İşte 2020 yılında Türkiye'de en çok satılan otomobillerden biri olan Toyota C-HR hakkında merak edilenler..
Toyota C-HR Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi | 2020

Toyota C-HR 2020 Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme

Japon otomobil devi Toyota, 2020'e özel bol ekstralı yeni C-HR'yi satışa sundu. Yepyeni tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakan 2020 Toyota C-HR, 1.8L hibrit & benzinli motor seçeneğine sahip şık bir aile arabası olarak piyasaya sürüldü. 

Toyota portföyünün en sevilen modelleri arasında yer alan C-HR, dinamik tasarımı ve farklı renk seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. Adeta bir yarış arabası sürücüsünün zihninden doğan yeni Toyota C-HR, sürüş zevkini maksimum seviyeye taşıyacak üst düzey teknik donanımıyla meraklılarına sportif SUV tasarımı sunuyor. İşte 2020 model Toyoto C-HR hakkında detaylı bilgiler, teknik özellikler ve fiyat listesi...


Genel Bakış

Toyota C-HR İnceleme

Toyota C-HR, küçük ve sportif aile SUV aracı arayanlar için mükemmel bir seçim gibi görünüyor. Kullanıcılarına kolay sürüş deneyimi ve fütüristik görünümüyle çarpıcı bir SUV deneyimi sunma garantisi veren Toyota C-HR; vahşi tasarımı, coupe benzeri gövdesi ve parlak dış renk seçenekleriyle 2020 yılının en dikkat çeken otomobilleri arasında yer alıyor. 


2020 C-HR Modelinde Neler Değişti?

Toyota C-HR İnceleme

Toyota'nın en küçük SUV aracı C-HR, 2020 modeline özel olarak güncellenmiş ön tampon, ızgara ve farların yanı sıra tekerlek tasarımlarıyla son derece hafif ve şık bir görünüme sahip. Eski C-HR modelindeki temel LE süslemeleri artık Android Auto özelliğiyle, LED farlar ve SriusXM uydu radyosu ise ön koltuk arkalığı cepleri ve güneşlik uzatmalarına sahip. Elektrikli, ayarlanabilir sekiz yönlü sürücü koltuğu ve uyarlamalı far sistemi artık Limited modelin standart donanım listesinde yer alıyor. 


Toyota C-HR İç Tasarım

Toyota C-HR İnceleme

Tipik Toyota kalitesine sahip C-HR, orta konsolun her iki tarafında bulunan plastik panel hariç iç kısımdaki malzemeleri iyi seçilmiş ve dayanıklı bir SUV modeli olarak karşımıza çıkıyor. Simüle dikişli suni deri bir çizgiye sahip koltuklarıyla lüks bir görünüme sahip model, kapılardaki elmas desenli plastik ve benzer şekilde tasarlanmış tavan vurgularıyla modele sportif bir görünüm kazandırıyor. Genel olarak çekici bir kabine sahip olan Toyota C-HR; otomatik klima kontrolü, elektrikli koltuk ayarlamaları ve sürgülü tavan paketleriyle meraklılarına eğlenceli bir SUV deneyimi sunuyor. 


Toyota C-HR Dış Tasarım

Toyota C-HR İnceleme

Eşsiz tasarımıyla farklı bir stilin öncüsü olan Toyota C-HR 2020 modeli, girdap tarzı 18 inç alaşımlı jantlarıyla sportif bir görünüme sahiptir. Model, kendine özgü LED gündüz farlarıyla (DRL) vahşi bir görünüme sahipken parlak halojen farlar sayesinde öndeki yolu uzunlamasına aydınlatmaktadır. Aracın arka kısmında yer alan dirsekli spoyler, C-HR modelinin kusursuz siluetine ekstra bir görünüm kazandırıyor. Coupe benzeri görünüme sahip modelin arka kapı kolları yolcuların araca kolay erişmesine olanak sağlarken R-Code boya işleme seçeneğiyle kendi renklerinizi ifade etme şansı sunuyor.


Toyota C-HR Güvenlik ve Sürücü Yardımı

Toyota C-HR İnceleme

Toyota C-HR modeli, Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nden beş yıldız alarak karayolu güvenliğinin çarpışma testlerinde son derece iyi performans göstermiştir. Yüksek teknolojili rahat bir sürüş deneyimi sunan Toyota C-HR, otomatik acil durum frenlemesi, adaptif cruise control sistemi ve şerit tutma yardımıyla güvenlik konusunda hayli titiz bir çalışma yürüttüğü görülüyor.


Dinamik Radar Seyir Kontrolü

Toyota C-HR İnceleme

İleriye dönük radar teknolojisi ve akıllı bir kamera sistemine sahip 2020 Toyota C-HR, doğrudan önünüzden geçen aracın hızını ve mesafesini tespit etmek ve hızınızı durma noktasına kadar ayarlamak için tasarlanmıştır. Sakin trafikte de çalışabilen Dinamik Radar Seyir Kontrolü (DRCC), önceden ayarlanmış mesafeyi korumanıza yardımcı olarak yaklaşan trafikte yavaşlayarak akan trafikte orijinal seyir hızına dönmektedir.


2020 Toyota C-HR Fiyat Listesi

Üstün teknik özellikleri ve konforlu yapısıyla öne çıkan yeni Toyota C-HR'nin performansını yukarıda sizlere sunduk. Peki 2020 model Toyota C-HR'nin fiyatı ne kadar? Toyota C-HR Türkiye'de ne kadara satılacak? Modelin Sıfır fiyatı 442.300 TL'den başlayarak 523.100TL'lere kadar çıkmaktadır. 2020 Toyota C-HR donanım ve ekstralara göre değişen sıfır fiyat seçenekleri arasında;

2020 Toyota C-HR Fiyat Listesi;

  • Hybrid 4x2 Flame e-CVT: 442.300            
  • Hybrid 4x2 Passion e-CVT: 474.500         
  • Hybrid 4x2 Passion e-CVT (Siyah Tavan): 481.100
  • Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT: 509.100           
  • Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT (Siyah Tavan): 515.700
  • Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT (Siyah Tavan ve JBL): 523.100

Fiyat listemizde yer alan bilgiler, Toyota Türkiye resmi web adresi üzerinden alınmıştır. Araç fiyatları sık sık güncellendiği için en güncel fiyat bilgisi için yetkili Toyota bayileriyle görüşmeniz önerilmektedir.

Önerilen İçerik; Volkswagen Golf 8 İnceleme

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum