2020 Kia Telluride Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Dünyaca ünlü otomobil firmaları listesinde kendisine yer edinen Kia, yeni ürününü piyasaya tanıttı. Sahip olduğu teknik özelliklerin yanı sıra muazzam bir dış görünümü bulunan Kia Telluride'i inceledik. İşte Kia Telluride fiyatı ve özellikleri.
2020 Kia Telluride Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

2020 Kia Telluride İnceleme

Kia son yıllarda SUV modellerle dikkat çekmeye başlarken. 2020 Kia Telluride SUV model sevenlerin odağı oldu. Dış görünümü ve motor özellikleri fazlasıyla dikkat çekti. Aracın fiyatı henüz belirlenmese de Kia bu konuda sürücüleri rahatlattı, yaptığı açıklama da sınıfının en uygun modellerinden biri olacağını söyledi.

Özellikle macera tutkunları için harika bir SUV deneyimi yaratıyor. Her türlü arazi koşullarına eşsiz bir sürüş keyfi sunuyor. Kia’nın aile yelpazesinde en geniş araç olma unvanını elinde bulunduran 2020 Kia Telluride 8 kişilik kapasiteye sahiptir. İşte 2020 Kia Telluride hakkında ayrıntılı bilgiler.


2020 Kia Telluride Motor

2020-kia-telluride-inceleme.jpg

2020 Kia Telluride 3,8 litrelik 46 üniteye sahip. Kaputun altında ise Kia’nın tek model olarak sergilediği 291 beygir güçe sahip olan 355 NMm tork üreten 291 beygirli motor bulunduruyor. Dört tekerden çekiş bulunduran 2020 Kia Telluride old trafford gezilere uygun olduğunuda görebiliyorsunuz. Kendiliğinden yayılan bir arka süspansiyonuda bulunuyor. 7 saniyede 60 km hıza ulaşan 2020 Kia Telluride SUV modeline göre hiçte fena değil aslında…


2020 Kia Telluride İç Tasarım

2020-kia-telluride-inceleme-001.jpg

Giriş seviyesinde olan 2020 Kia Telluride bile Apple Car ve Android Auto özelliğini bulunduruyor. Bunun gibide pek çok popüler içeriğe sahip. 8.0 İnçlik bili ve eğlence ekranına sahiptir. Bu da uzun süreli yolculuklar da çok olmasa da sıkılmanızı engelleyecektir.

Ön panelde ise 10.25 inçlik dokunmatik ekrana ve kablosuz şarj özelliğine sahiptir. Üst seviye SX Modelinde ise bir Harman / Kardon ses sistemine sahihtir. 6 adet USB girişi gibide özelliklere yer veriliyor.

 Güvenlik kısmına gelirsek şayet 2020 Kia Telluride Ulusal karayolu Trafik İdaresi tarafından çarpışma testinden geçirilmemiş, ama Karayolu Sigorta Enstitü tarafından en iyi güvenlik seçimi seçilmiştir. Sürücü destek paketi bulunduran 2020 Kia Telluride temel özellikleri şunlardır;

  •  Yaya algılamalı standart otomatik acil frenleme
  •  Standart şerit kalkış uyarısı ve şerit koruma asistanı
  •  Standart kör nokta izleme

2020 Kia Telluride Dış Tasarım

2020-kia-telluride-inceleme-002.jpg

Geniş görünümü ile dışarıdan bakıldığında gerçekten çok rahat bir görünüm sunuyor. Özellikle mat tasarımlara yer verilmesi araca derinlik katıyor. Krom detaylarla tasarlanmış büyük ızgarası köşeli yapıya sahip aydınlatma grubu dikkat çekiyor.

2020 Kia Telluride Daha öncede bahsettiğimiz gibi 8 kişilik 3 sıra koltuklarıyla Kia’nın en geniş aracıdır. Yeni tasarım siyah jantları araca krom detaylarıyla birlikte bir bütünlük katıyor. Aracın arka tarafına gelirsek ilk olarak çift egzoz çıkışı dikkatimizi çekiyor. Aka tarafına yerleştirilen dikey üç şeritli LED stop lambaları mevut. Cam üzerine yerleştiren spoiler ise göz zevkimizi hat safhaya çıkartıyor.


2020 Kia Telluride Genel Bakış

2020-kia-telluride-inceleme-003.jpg

Aracımıza genel olarak gözden geçirirsek; kesinlikle sürücü için harika bir SUV deneyimine sahip ayrıca uzun mesafeli yolculuklar için 8 kişilik yolcu kapasitesi ile ailenizle geniş geniş seyahat yapabilirsiniz. Aracın krom detayları, yeni model jantları, LED stop detayları bunun gibi birçok dış görünüm özelliğiyle albeniye sahip.

291 Beygir 4 çekişli özelliği ise harika old trafford sevenler için kullanabilir durumda. Yumuşak şanzımanıyla zorlu yol koşullarını size düz yolda gidiyormuş hissini sağlayacaktır. Araç yorumcuları tarafından Kia’ ya sportif modelini de üretmeleri yorum da bulunulmuştur. Çünkü aracın dış görünümü buna çok müsait yapılan bazı değişiklerle bu olabilir aslında. Önümüzde ki yıllarda Kia bu konuda bizi şaşırtabilecek mi bunu merakla bekliyor olacağız…


2020 Kia Telluride Fiyat Listesi

kia

Kia Telluride modelinin yurtdışı satış fiyatı 31,890 dolar olarak belirlenmektedir. Kia Telluride adlı modelin henüz Türkiye'de satışa çıkarılmadığından fiyat bilgisi bulunmuyor. Fiyat konusunda herhangi bir bilgi paylaşılması durumunda sizleri bilgilendireceğimizden emin olabilirsiniz.


Önerilen İçerik: Skoda Kamiq 2020 Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

NeOldu.com / Otomobil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum