2019 Ağustos Ayında Piyasaya Sürülecek 5 Oyun

2019 yılının Ağustos ayında piyasaya sürülecek birbirinden keyifli oyunları bir araya getirdiğimiz bu içeriğimizi okuyup yeni çıkacak oyunlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İşte 2019 Ağustos ayında çıkacak 5 oyun!
2019 Ağustos Ayında Piyasaya Sürülecek 5 Oyun

2019 Ağustos Ayında Piyasaya Sürülecek 5 Oyun

Bazılarımız için  sıcak yaz günlerinin en büyük eğlencesi, evde oturup saatlerce oyun oynamak! Bu ağustos ayı ise, bu kişiler için ilaç gibi gelecek yepyeni oyunlar hazırladı. Gününüzü güzelleştirecek ve keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak, 2019 ağustos ayında piyasaya sürülecek olan 5 oyunu bu içeriğimizde sizler için bir araya getirdik. İşte ağustos ayında çıkacak birbirinden keyifli 5 oyun!

1. The Dark Pictures: Man of Medan

the-dark-pictures-man-of-medan.jpg

30 Ağustos’ta satışa sunulacak, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilecek The Dark Pictures: Man of Medan, korku oyunları sevenleri ekran başına kitleyecek! The Dark Pictures: Man of Medan, The Dark Pictures Anthology serisinin ilk oyunu olarak piyasaya sürülecek. Oyun, dört gencin İkinci Dünya savaşından kalan enkazı bulmak için çıktıkları dalış serüvenini konu alıyor. Çıkan fırtına sonrası kabusa dönen bu gezi, oyun meraklılarına korku dolu anlar yaşatacak gibi duruyor. Oyun toplamda 8 seriden oluşacak ve her bir oyunda farklı ana karakterler, farklı temalar ve hikayeler olacağı biliniyor. 


2. World Of Warcraft: Classic

world-of-warcraft-classic.jpg

27 Ağustos’ta piyasaya çıkacak World Of Warcraft: Classic PC uyumlu bir oyun. Blizzard, oyunun 2006 yılında yayınlanan Drums of War güncellemesini yeniden geliştirerek oyunculara sunmaya hazırlanıyor.  Temsilcileri World of Warcraft Classic deneyiminin, bugün bildiğimiz anlamdaki Azeroth’tan çok daha farklı bir deneyim taşıdığını fakat temsil ettikleri şeyler açısından paha biçilemez olduğu açıklamasını yaptı. Nostaljik oyun bakalım yeni güncellemesiyle oyun meraklılarının dikkatini çekmeyi başarabilecek mi?


3. Remnant: From The Ashes

remnant-from-the-ashes.jpg

PC, PS4 ve Xbox One platformlarına uyumlu Remnant: From The Ashes 20 Ağustos’ta bekleyenleriyle kavuşacak. Remnant: From The Ashes, temelinde bir aksiyon ve hayatta kalma oyunu. Konu itibariyle ise kıyamet sonrasında kurulan bir dünyayı tema alıyor. Oyunun en dikkat çeken kısmı, farklı özellikteki yaratıklarla savaştıkça karşınıza çıkacak diğer düşmanlara karşı güçlenebildiğiniz bir yapısı olması. Bir diğer ilgi çeken nokta ise, oyun içerisinde bulduğunuz çeşitli eşyaları, işinize yarayacak silah, zırh gibi nesnelere dönüştürebiliyor oluşunuz olacak. Oyun severler için oldukça farklı bir deneyim yaşatacak Remnant: From The Ashes, merakla beklenen oyunlar arasına girmeyi başardı. 


4. Blair Witch

blair-witch-001.jpg

30 Ağustos’ta piyasaya sürülecek bir diğer oyun ise Blair Witch! PC ve Xbox One platformlarında oynanabilecek Blair Witch, korku temalı oyun severleri sevindirecek cinsten bir oyun. Aynı isimli filme de sahip olan bu oyunun konusunu filmi izleyenler az çok anlayabilir. Parlak bir geçmişe sahip bir polis memuru olarak oynayacağınız bu oyunu birinci şahıs kamera perspektifi ile oynayacaksınız. Microsoft tarafından geliştirilen Blair Witch, korku oyunları sevenleri şimdiden heyecanlandırmayı başarmış görünüyor.


5. Control

control.jpg

PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilecek Control, 27 Ağustos’ta çıkıyor! 2018  E3’de duyurulan Control bu ayın en çok beklenen ve merak edilen oyunu. Neredeyse hepimizin bildiği Max Payne serisinin geliştiricisi Remedy tarafından piyasaya sürülecek Control’de ekipmanlarınızla beraber yaptığınız şeylere göre şekillenen bir dünyayla karşı karşıya olacaksınız. 

Önerilen İçerik; Tüm Zamanların En İyi 10 Bilgisayar Oyunu!

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.