2018 Yılı Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu!

2018 yılı kurbanlık fiyatları ve kurban bayramı kaç gün olacak sorusunun detayları için aşağıdaki içeriğimizi dikkatle okuyabilirsiniz. Bu sayede, büyükbaş hayvan ve küçükbaş hayvan kurbanlık fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz...
2018 Yılı Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu!

Kurban Bayramına çok az bir süre kaldı. 21-24 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için vatandaşlar şimdiden tatil hazırlıklarına başladı. 21 Ağustos ile 24 Ağustos arasını kapsayan tarihlerde 4 günlük izin var. Peki tatil süresi uzatılabilir mi? Kurban Bayramı kaç gün olabilir? Kurbanlık fiyatları ne kadar? 2018 büyükbaş ve küçükbaş kurbanlı fiyatları ile ilgili detaylar neler?

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Kurban Bayramı bu sene 21-24 Ağustos tarihlerine denk geliyor. Vatandaşlar ise Bayram tatili kaç gün olacak sorusuna yanıt arıyor. 20 Ağustos Arefe'günü... Resmi kurumlarda yarım gün tatil ilan edilecek. Buna göre Kurban Bayramı tatili 2018 yılında 21-24 Ağustos tarihlerini kapsayacak.

NOT: Eğer karar alınırsa ve 20 Ağustos 2018 tarihindeki Arefe Günü'de tam gün izinli sayılırsa vatandaşlar 17 Ağustos 2018 Cuma mesai saati bitiminden 27 Ağustos 2018 pazartesi'ye kadar izinli sayılacak. Bu durumda da 9 günlük bayram tatili oluşacak.

kurban-001.gif


KURBANLIK FİYATLARI BELLİ OLDU!

Başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer’in yaptığı fiyat tespit komisyonunda, Belediye Veteriner İşleri Müdürü Hüseyin Küçük, Tarım İl Müdürlüğü’nden Veteriner Hekim Dr. Yusuf Göktaş ve Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Bozkurt katıldı.

kurban.gif

 

Kurbanlık fiyatları enflasyona göre düzenlendiği için bu sene ki fiyatlarda da bazı artışlar meydana gelebilecek. Buna göre geçen senelere göre uyarlandığında en düşük büyükbaş hayvan kurban tutarı 7000 TL'den başlayacak, en düşük küçükbaş hayvan kurban tutarı ise 1000 TL'den başlayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum