Her Bütçeye Uygun Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri

En güzel güneş gözlüğü modelleri hangileridir? Güneş gözlüğü markaları nelerdir? İşte, 2024 yılı erkek güneş gözlüğü modelleri, markaları ve fiyatları…
Her Bütçeye Uygun Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri

Erkekler İçin En İdeal Güneş Gözlüğü Modelleri, Markaları ve Fiyatları

Yaz aylarının en sevilen aksesuarlarından güneş gözlükleri ile ilgili harika bir içerikle karşınızdayız. Bu yazımızda erkek okurlarımız için hiçbir zaman değerini kaybetmeyen markaların en güzel erkek güneş gözlükleri, model ve tavsiyelerini listeledik. İşte, birbirinden güzel, herkesin bütçesine uygun güneş gözlüğü modelleri, markaları ve fiyatları…

Amazon
Fiyatlarını Gör
Erkek
Güneş Gözlüğü Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

1. Dikdörtgen Güneş Gözlükleri

erkek-gunes-gozlukleri.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Dikdörtgen
Güneş Gözlüğü
Aradığın
Fiyatı Gör

Özellikle son yıllarda herkesin beğenisini kazanan ve erkeklerin en çok tercih ettiği güneş gözlükleri modellerinden dikdörtgen güneş gözlükleri… Vintage tarzına uygun giyinen bu güneş gözlüğü modelleri, aynı zamanda uzun ve oval yüz tipine sahip olan erkekler için oldukça ideal.

2. Damla Güneş Gözlüğü Modelleri

erkek-gunes-gozlukleri-001.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Damla
Güneş Gözlüğü
Aradığın
Fiyatı Gör

Erkek güneş gözlükleri denince akıllara gelen ilk modellerden Damla güneş gözlükleri, uzun zamandır popülerliğini koruyan ve her yaz döneminde erkeklerin en çok ilgi gösterdiği modellerden… Uzun ve kare yüz tipine sahip erkekler için en ideal damla güneş gözlükleri birçok markanın da ürün listesinde yer alıyor.

3. Oval Güneş Gözlüğü Modelleri

erkek-gunes-gozlukleri-002.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Oval
Güneş Gözlüğü
Aradığın
Fiyatı Gör

En güzel güneş gözlükleri kategorisinde alışveriş sitelerinin üst sıralarında yer alan Oval güneş gözlükleri… Geçmişten bugüne kadar her dönem trend gözlükler arasında yer alan bu modeller, özellikle kare ve uzun yüz tipine sahip olan erkeklerin mutlaka tercih etmesi gereken güneş gözlükleri arasında…

4. Geometrik Güneş Gözlükleri

erkek-gunes-gozlukleri-003.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Geometrik
Güneş Gözlüğü
Aradığın
Fiyatı Gör

Her ne kadar klasik güneş gözlükleri erkeklerin ilgi duyduğu modeller olsa da farklı bir tarza bürünmenizi sağlayan geometrik güneş gözlükleri de birçok kişi tarafından tercih edilen bir model… Geometrik güneş gözlüklerinin kendi içerisinde yüzlerce farklı modeli yer almaktadır. Eğer bu model türünde güneş gözlüğü kullanmak istiyorsanız içlerinde yüz tipinize en uygun olanı seçmelisiniz.

5. Renkli Camlı Güneş Gözlükleri

erkek-gunes-gozlukleri-004.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Renkli
Güneş Gözlüğü
Aradığın
Fiyatı Gör

Erkek güneş gözlüğü modelleri arasında yeni yeni parlayan ve büyük bir ilgiyle karşılaşan Renkli camlı güneş gözlükleri, vintage giyim tarzının ortaya çıkmasıyla sen sevilen aksesuarlardan bir tanesi… Klasik modellerden kendisini ayıran renkli modelleri, sizlerin yeni bir tarz yaratmanıza etki edecek türden.

6. Yuvarlak Güneş Gözlüğü Modelleri

erkek-gunes-gozlukleri-005.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Yuvarlak
Güneş Gözlüğü
Aradığın
Fiyatı Gör

Günümüzde popülerliğini kaybetmeyen yuvarlak gözlük modelleri, genellikle uzun kare ve dikdörtgen yüz şekline sahip olan erkeklere uygun… Girdiğiniz ortamda farklı bir tarz yakalamanızı sağlayacak olan Yuvarlak Gözlük gözlükleri, yaz aylarında mutlaka tercihleriniz arasında olması gereken modeller arasında…

7. Ayna Camlı Güneş Gözlükleri

erkek-gunes-gozlukleri-006.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Ayna
Güneş Gözlüğü
Aradığın
Fiyatı Gör

Erkek güneş gözlükleri listesinde son 5-10 yıldır piyasada kendisine yer bulan ayna camlı güneş gözlükleri, her sezon onlarca farklı modeliyle karşımıza çıkıyor. Gelecek yıllar içerisinde de en trend güneş gözlüğü modelleri arasında yerini koruyacak olan renkli camlı güneş gözlükleri, sizlerin de farklı bir tarza sahip olmanızı sağlayacak.

8. Mat Camlı Güneş Gözlükleri

erkek-gunes-gozlukleri-007.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Mat
Güneş Gözlüğü
Aradığın
Fiyatı Gör

Gösteriş ve şatafat konusunu geri planda tutuyorsanız, erkek güneş gözlükleri arasında sade Mat görünümlü modeller sizler için ideal… Tüm zamanların en çok tercih edilen güneş gözlükleri listesinde kendisine yer bulan Mat Camlı modeller, birçok çeşit barındırdığı için her yüz şekline uygun modele sahip…

9. Çerçevesiz Güneş Gözlükleri

erkek-gunes-gozlukleri-008.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Çerçevesiz
Güneş Gözlüğü
Aradığın
Fiyatı Gör

Kadınların erkeklerde beğendiği son yıllarda en çok ilgi duyulan güneş gözlükleri modellerinden bir diğeri de çevresiz güneş gözlükleri… Özellikle oval yüz tipine sahip erkeklerin vazgeçilmezi olan çevresiz güneş gözlükleri, yaz mevsiminde hem iş hem de tatil ortamında rahatlıkla kullanabileceğiz bir model.

10. Son Yılların En Trend Erkek Güneş Gözlükleri

Amazon
Fiyatını Gör
Trend
Güneş Gözlükleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Bilindiği üzere güneş gözlüğü modelleri bir hayli fazla… Listemizde yer alan erkek güneş gözlükleri her sezona damgasını vuran modellerden oluşuyor. Bu liste dışında kalan ve her bütçeye uygun en güzel güneş gözlüğü modellerinin yer aldığı sayfaya aşağıda ulaşabilirsiniz.

Güneş Gözlüğü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güneş gözlüklerinde modeli kafanızda oluşturduysanız satın almadan önce bazı önemli kriterleri gözden geçirmeniz gerekmektedir. Yazımızın bu kısmında, güneş gözlüğü alırken dikkat edilmesi gerekenleri bir araya getirdik. İşte, güneş gözlüğü almadan önce mutlaka bilmeniz gereken, hayati önem sahip bilgiler…

1. Ultraviyole Işınları Süzme

Günümüzde kaliteli olarak adlandırılan güneş gözlüklerinin hepsinin zararlı güneş ışınları olarak bilinen ultraviyole ışınları engellemesi gerekmektedir. Kaliteli olarak bilinen güneş gözlüklerinde bu ışınların engellenme oranı en az %95’dir. Bu seviyenin altında bulunan güneş gözlükleri zararlı ışınlara engel değildir.

2. Sertifikalı Olması

Güneş gözlükleri satın alınan yerin mutlaka ama mutlaka kalite belgesi ve ultraviyole ya da mor ötesi ışınları kestiğine dair bir sertifika vermesi gerekir. Bu belgeyi vermeyen yerlerden kesinlikle alışveriş yapmayın.

3. Orijinal Olup Olmadığını

Güneş gözlüğü alırken dikkat etmeniz gereken en önemli unsurlardan bir tanesi de orijinal olup olmadığı… Bunu nasıl anlarım diyorsanız üzerinde etiket olup olmadığına bakabilirsiniz. Bunun dışında güvenilir yerlerden alışveriş yapmalısınız. Garanti ve sertifika belgesinde ürünün orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz.

4. Güneş Gözlüğünde “CE” İşareti

Avrupa Birliği tarafından 1985 yılından beri uygulanan sağlık ve güvenlik işareti olarak bilinen “CE” işareti güneş gözlüklerinden mutlaka yer almalıdır. Bu işaretin yer almadığı güneş gözlükleri onaylı olmayacağı için orijinal da olmayacaktır.

5. Gözlük Camlarının Koyuluğu Önemsizliği

Ultraviyole ışınları engelleme de en çok bilinen yanlışlarda bir tanesi de gözlük camlarının koyu olmasının ışınları daha iyi engellediği… Bu çok büyük yanılgı. Bunun yerine gözünüzü tam kapatan ve uyumlu gözlüklerin tercih edilmesi daha önemli…

Önerilen İçerik: En Güzel Bayan Güneş Gözlükleri Modelleri ve Fiyatları

<

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum