2017 Yılının Popüler Instagram Paylaşımları

2017 yılında Instagram üzerinden yapılan, gündeme bomba gibi düşen ve paylaşıldığı dönemde gündeme damga vuran paylaşımları sizler için derledik. İşte, 2017 yılı en dikkat çekici Instagram paylaşımları…
2017 Yılının Popüler Instagram Paylaşımları

Şarkılarıyla ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki’nin, Instagram üzerinden takipçilerine paylaştığı fotoğraflar olay oldu. Ünlü popçunun paylaştığı fotoğrafların taklit olduğu ortaya çıktı.

aleyna tilki instagram paylaşımı


Dünya’daki en önemli temsilcilerimizden bir tanesi olan Nusret’in, dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından izlenen Narcos'un tanıtımında oynaması büyük etki yarattı.

 

nusret instagram paylaşımı


Sosyal medyadan çok fazla paylaşım yapmayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, bütün fotoğraflarını bir kalemde silmesinin ardından, eşi Başak Dizer'in doğum gününde çekindiği bir fotoğrafı yüklemesi bir anda gündem oldu.

 

kıvanç tatlıtuğ ve başak dizer


Dünya’da bizleri temsil eden ve çıtayı zirvelere çıkaran Metin Hara ve Adriana Lima aşkını duymayanımız yoktur. O artık bir “Yenge”…

 

metin hara ve adriana lima paylaşımı


Burak Özçivit ile hayatını birleştiren güzel oyuncu Fahriye Evcen’in balayından paylaştığı bu kare, kendisini kıskananların çatlamasına sebep oldu. Balayında çekinilen fotoğraflar kullanıcılar tarafından da büyük ilgi gördü.

 

fahriye evcen burak özçivit balayı


Yaptığı paylaşımlarla kendisinde söz ettiren bir diğer ünlümüz de Didem Soydan… Bu paylaşımdaki aynada olan yansıma adeta ülke gündemini meşgul etti. Fotoğrafa dikkatli bakarsanız siz de uzun süre kafa yorabilirsiniz…

 

didem soydan instagram paylaşımı


Yılın belki de en çok dikkat çeken paylaşımlarından bir tanesi Ahmet Kural’ın ünlü şarkıcı Sıla’ya bakışı… Ne yazsak bilemedik… Gözler her şeyi anlatıyor…

 

ahmet kural sıla aşkı


Sosyal medyadan takipçilerine verdiği sert cevaplarla bilinen ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu sefer sosyal bir sorumluluğu yerine getirdi. Genç Yunus’a destek vererek konservatuara başlamasını sağlayan ünlü komedyen, takipçileri tarafından büyük beğeni aldı.

 

cem yılmaz instagram paylaşımı


Instagram paylaşımları ile gönlümüzde taht kuran Şeyma Subaşı… Acun Ilıcalı’nın kendisini öperken ki fotoğrafını paylaştı ve sosyal medya bu pozun ardından adeta yıkıldı. Neden yıkıldığını söylememize gerek yok herhalde…

 

acun ılıcalı şeyma subaşı düğün paylaşımı


4 aylıkken yük taşıttıkları için yaralanan ve sonrasında bir köşeye atılan bir Sıpaya sahip çıkan Özge Özpirinçci paylaşımı...

özge özpirinçci paylaşımı


Ajda Pekkan’ın 2017 yılının sonlarına doğru yaptığı bu paylaşım, “ Ajda Pekkan Poposu “ tartışmalarını ortaya çıkardı. Her daim genç kalmayı başaran Ajda Pekkan, bu görüntüsüyle gençlere adeta taş çıkardı.

 

ajda pekkan instagram paylaşımı


Sibel Kekilli, instagram üzerinden atılan özel mesajlara daha fazla dayanamadı ve oldukça sert bir açıklama paylaştı. Paylaşımın ardından da hesabının erişimini Türkiye’ye kapattı. Yaşanan bu olay Türkiye gündeminde uzun konuşuldu ve tartışıldı.

sibel kekilli instagram paylaşımı


Türkiye gündeminde oldukça ses getiren ve beğeni yağmuruna tutulan paylaşımlardan bir tanesi de cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar’ın düğünü ve düğünden yapılan paylaşımları… Çifte mutluluklar dileriz.

rüzgar erkoçlar ve eşi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.