2016 İlkbahar- Yaz Yeni Moda Trendleri

2016 ilkbahar- yaz moda kreasyonu ile içiniz ısınacak. Yazın ruhunuzu ısıtacak, gözlerinizi alamayacağınız birbirinden güzel kıyafetlerle bu yazın tadını çıkartmaya ne dersiniz. İşte 2016 İlkbahar- Yaz modasının en gözde modelleri;
2016 İlkbahar- Yaz  Yeni Moda Trendleri

Her yıl farklı renkler, farklı desenler ve farklı kesimlerle kıyafetler yeniden şekilleniyor. Milano'dan bizlere uzanan dünyayı kasıp kavuran yeni trendleri sizlerle buluşturuyoruz. Aklınızı başınızdan alacak bu birbirinden güzel kıyafetlerle yeniden doğmuş gibi olacaksınız. Hayallerinizi süsleyecek, ruhunuza dokunan kıyafetlerle gardrobunuzu yenilemeye ne dersiniz? İşte, bu yaza damga vuracak olan muhteşem moda trendleri

 

2016 İlkbahar Yaz Modası Kombinleri

Gözlerinizi alan, içinize tarifi olmayan duygularla heyecanlandıran, mutluluğun adı olacak 2016 İlkbahar- Yaz kreasiyonunu sizlerle buluşturuyoruz. Şıklığıyla, dantelli desenleriyle, asimetrik yan yırtmaçlarıyla, parlak renkleriyle muhteşem olan bu kıyafetleri çok seveceksiniz.

 

1: Ev Kıyafetleri Rahatlığı ile Pijama Elbiseler!

2016 sezonunun en dikkat çeken moda trenleri içerisinde hiç kuşkusuz gecelik gibi görünen elbiseler yer alıyor. Sokaklarda, vitrinlerde gördüğünüz zaman şaşırmayın. Yaka oyuntusu ile V yakalar, siyah dantel işlemeler, beyaz saten, siyah saten elbiseler yeni trendler içerisine giriyor. 2016 ilkbahar yaz moda koleksiyonunda yer alan gecelik elbiseler, bu yaz gözlerinizi alacak gibi görünüyor.

moda3.jpg

 

2: Farklılık Yaratan Boxy Ceketler

Kutuyu andıran ceketler 2016’nın en gözde parçalarından. İlginç bir görüntüye sahip olan Boxy ceketler ile farklılık yaratabilirsiniz. 2016 yaz sezonu için ceket trendlerini aynı zamanda bol ve kısa paça pantolonlarla giyinmek şıklığınıza şıklık katacak. Böylece daha sofistike bir kombin, serinletici ama vücut için oldukça estetik bir duruş sağlamış olacaksınız.

moda13.jpg

 

3: Sıradışı Bold Takımlar

Yazlık 2016 takım elbise modelleri, farklı, yaratıcı bol renkli tasarımlarla birlikte geliyor. Tam baskılar ve ışıl ışıl parlak renklere sahip bu takımlar gözlerinizi alacak. Muhafazakar bir iş ortamına ters olan bu takımlar, sizleri farklı kılacaktır. Bu takımlar 2016 İlkbahar- yaz moda trendinin en gösterişli trenlerinden biridir. Bold takımlarını giyerek çevrenizdeki insanların ilgisini üzerlerinize çekebilirsiniz.

moda11.jpg

 

4: Dış Giyim Üzerine İç Çamaşır Giyinmek

Bazı insanların dış giyim olarak iç çamaşır gibi giyindiğini daha önce hiç gördünüz mü? Kazak ve bodylerin üzerinde göğüsleri destekleyen sutyen üstleri gibi parçalar giyiliyor. Uzun kollu parçaların üzerine yerleştirilen iç çamaşırı tarzı parçalar, 2016 yılının ilkbahar trendleri arasında yer alıyor. Bunların tişörtlü olanlarını da yaz sezonunda giyebilirsiniz. Bol dökümlü tişörtler üzerine yapılan üstler, iç çamaşırlarından esinlenerek hazırlanmıştır.

2016-y~1.jpg

 

5: Açık Omuzlar

Bu görülen en büyük ilkbahar yaz moda kıyafetlerinden biridir. Göğüs üzerini kapsayan, çıplak omuz dekolteli olan parçalar, dantelli, spor parçalar da var. Her tarza uygun olan bu model gelinlik modellerinin üst kısmında da kullanılıyor. Bu yaz omuzların görülmesini sağlayan açık omuzlu kıyafetleri sokaklarda oldukça göreceksiniz.

omuzu-acik.jpg

 

6: Şeffaf Uzun Kollu Kıyafetler

Sakın aklınıza yaz aylarında uzun kollu kıyafetler giyeceğiniz gelmesin. Şeffaf uzun kollu kıyafetler, modern bir bayan için muhteşem görünen tül kollu bluzlar sizleri oldukça serin tutacak. Kolları tül gömlekler, kuşaklı, yıldızlı desenler kadınların rüyası olacak. 2016 yaz modası kadınlar tarafından çok beğenilecek trendlerle geliyor.

seffaf1.jpg

 

7: Eskitme Kumaşlar

Yıpranmış etekler, pantolonlar, gömlekler bu yılın modası arasında yerini alıyor. Dışarıdan bakıldığında eski ile yeni arasında bir çizgi çizen bu kıyafetler kadınlar tarafından oldukça tercih edileceğe benziyor. Eee ne de olsa önemli olan modanın rüzgarı değil midir?

moda10.jpg

 

8: Delikli Siyah Elbiseler ve Kıyafetler

Siyah kıyafetlerde kesikler, yırtmaçlar, dantel, örümcek ağları detaylarıyla biraz daha cildi ön plana çıkartacak kadınsı parçalar neredeyse her koleksiyonda yer almaktadır. Bu seksi kıyafetleri bu yıl oldukça göreceğiz. İşte, kadınların dantelli kıyafet fulyası;

moda5.jpg

 

9: Volanlı Kıyafetler

Omuzları volanlı olan kıyafetler de 2016 ilkbahar yaz modasında yerini alıyor. Şifon elbiseler, bluzlar, kabarık romantik duran omuzlar ve kol detayları kadınlar tarafından oldukça beğenilecek.

moda8.jpg

 

10: Büyük Fiyonklar

Özellikle elbisenin geniş bir kısmını kapsayan fiyonklar, bu yılın en önemli moda trendlerinden biri. Fiyonklar daha çok omuzda, boyunda göğüs üstünde olan kıyafetlerde kullanılıyor.

fiyonk2.jpg

 

11: Maxi Elbiseler ve Etekler

İlkbahar ve yaz modasında bulunan parti pistlerinde gördüğümüz maxi elbiselerden bir hayli var. Muhteşem renkler ve desenlerle, yan yırtmaç modelleriyle geliyor.

elie_s~1.jpg

 

12) 90’lara Geri Gidiyoruz

Her yıl geçmişe dair bir dönem kıyafetleri moda olurken bu yıl da çocukluk dönemlerinden hatırlamış olduğumuz kıyafetler bizler için moda olacak. Nefeslerinizi kesecek, heyecanlandıracak muhteşem 90’lı yıllar modası bizlerle olacak.

moda113.jpg

 

13: Tığ İşi Elbiseler

Bu yılın en göz alıcı moda trendlerinde olan tığ işi elbiseler yaza renk katacak. Kendi evinizde de yapabileceğiniz delikli elbiseler kadınlar tarafından oldukça ilgi görecek.

moda1.jpg

 

15: Jeanler Modanın Olmazsa Olmazı

Her mevsim moda olmayı başaran kot kumaşlar bu yaza da damga vuracak. Geniş dökümlü kotlar, 2016 ilkbahar yaz sezonunda kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.

2016-l~1-005.jpg

 

16: Spor Kıyafetler

Rahatınıza düşkünseniz, spor yapmayı seviyorsanız modacılar sizleri de düşündü. Bu yaz çok rahat edeceğiniz sportif kıyafetler oldukça göz alıyor. Hem rahat olacaksınız hem de şık görüneceksiniz.

spor-a~1.jpg

 

17: Beyaz Gömlekler

Yazın vazgeçilmezi olan beyaz renk ve gömlekler, 2016 ilkbahar- yaz modasının vazgeçilmezi olacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da beyaz gömlekler popülerliğini elden bırakmıyor. Bu yıl moda olacak beyaz gömlekler, Volanlı ve açık omuzlu... Gerçekten çok güzel ve seksi beyaz gömlek çeşitleri olacak.

beyazgolek.jpg

 

18: Muhteşem Fırfırlı Elbiseler

Fırfırlı kıyafetler de her zamanki gibi çok güzel. İnanılmaz derecede güzel şifon ve ince kumaşlardan yapılan, özellikle kadınsı ve narin hatları belirginleştiren bu kıyafetler çok beğenilecek.

firfirlielbise-001.jpg

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.