2016 İlkbahar - Yaz Erkek Moda Trendleri

2016 ilkbahar - yaz sezonu erkek modası çok iddialı. Bu sezon cesaretli erkekler sezonun trend parçalarını giyecek. Cesur ve iddialı erkekler, 2016 ilkbahar - yaz sezonuna damga vuracak.
2016 İlkbahar - Yaz Erkek Moda Trendleri

Moda dünyası bu sezon cesaret istiyor. Genellikle kadınların cesaret gösterdiği görülür. Bu sezon ise erkek moda trendleri oldukça farklı ve cesaret gerektiren bir stil çiziyor. 2016 ilkbahar - yaz erkek modası bu sezon iddialı ve cesur. Desenler, renkler, kumaşlar ve çeşitli modeller görülüyor. Sezonda baskı ve grafik dikkat çekiyor.

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri-011.jpg

Dünyaca ünlü tasarımcıların hazırladığı koleksiyonlar tüm dünyaya ilham oluyor ve birçok marka vitrinlerinde sezonun trend parçalarını görmeye başlıyoruz. Renkli parçalar ve kombinlerle her erkek kendi stiline uygun bir kombin yapıyor. Sezonda beyaz pantolon, safari pantolon ve kısa şortlar her erkeğin ilgisini çekecek.

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri-012.jpg

Cesur desenler en iddialı parçalar oluyor. Japon stilini yansıtan kıyafet ve aksesuarlar ise tam bir Japon erkeği havasında. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda erkekler farklı bir vizyona geçiş yapacak. Cesur ve iddialı erkekler bu sezon kendini gösterecek. 2016 ilkbahar - yaz sezonu cesaretli erkeklerin sezonu olacak. 

 

Bomber Ceket

Bomber ceket, geçtiğimiz sezonda trend olan parçalar arasında. Bu sezon da popülerliğini yitirmiyor. Erkeklerin yanı sıra kadınların da çok sevdiği bir ceket stili oldu. Bu sezon bahar aylarında giyebileceğiniz trend ceket.

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri-001.jpg

 

Dantel Gömlek

Bu sezon erkek modasında hiç alışık olmadığımız parçalar da bulunuyor. Trend olan bu tasarım dantel gömlek. Dantel gömlekler kısa ve uzun kol olmak üzere farklı modellerde de görülüyor. Cesaret isteyen bir parça sanırım dantel gömlekler. 

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri.jpg

 

Kısa Şort

Bahar ve yaz aylarında erkeklerin en sık kullandığı ve favori olarak gördükleri parça kısa şortlar oluyor. Bu sezon da kısa şortlar birbirinden farklı renk ve modellerle karşımıza çıkıyor.

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri-003.jpg

 

Safari Pantolon

Safari pantolonları erkekler genellikle kullanır. Bu sezon safari pantolonlar olduğundan daha dar bir kesimde. Genellikle toprak tonlarında yer alıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri-004.jpg

 

Botanik Baskılar

Botanik baskılar bu sezon neredeyse her parçada yer alıyor. Takım elbiselerde görülen botanik baskılar oldukça iddialı. Tek parça olarak hazırlanan botanik parçalar ise bahar ve yaz aylarıyla uyum içinde.

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri-005.jpg

 

Beyaz Pantolon

2016 ilkbahar - yaz sezonunda erkekler genellikle açık renkleri tercih edecek. Trend olan beyaz pantolonlar her erkeğin vazgeçilmez trend parçası olacak.

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri-006.jpg

 

Kasket

Kasket genellikle çok sık takılmaz. Hatta kış aylarında kullanılır. Bu sezon ise kasket bolca kullanılacak. Bahar ve yaz aylarında erkekler farklı renklerden oluşan kasketler takacak. 

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri-007.jpg

 

Tulum

Geçtiğimiz sezon trend olan tulumlar bu sezon da popülerliğini yitirmiyor. Erkeklerin de sevdiği bu tulumlar bu sezon sık sık giyilecek gibi duruyor. 

2016-ilkbahar-yaz-erkek-moda-trendleri-008.jpg

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.