2016 İlkbahar - Yaz Çanta Trendleri

2016 ilkbahar - yaz çanta modası en şık modellerle karşımıza çıkıyor. Bu sezon farklı modeller ve farklı renkler dikkat çekiyor. Sezonun en trend çantaları kadınları bekliyor.
2016 İlkbahar - Yaz Çanta Trendleri

2016 ilkbahar yaz çanta modası yine baş döndürücü… Bu sezon birbirinden farklı tasarımcı ve markaların hazırladığı koleksiyonlar göz kamaştırıyor. Farklı renkler, modeller, detaylar ve şekillerden oluşan çantalar oldukça dikkat çekiyor. Sezonun trend çantaları birbirinden güzel ve özel... Tüm dünyaya ilham olan bu çantalar, kadınların ilgisini çekiyor. Her tarza uygun farklı modeller hazırlayan tasarımcılar, kadınların gönlünü yine fethediyor. Bu sezon, blok çantalar, zincir detaylı, metalik, postacı, kut, püsküllü, şeffaf, yarım ay ve çift çantalar dikkat çekiyor.

2016 ilkbahar - yaz sezonunda çanta seçimi oldukça zorlaşacak. Birbirinden güzel ve özel modelleri görünce hangi modelden alacağını şaşıran kadınlar, sanırım tüm modellerden birer tane alacak. Bu sezon detaylı ve aksesuarlı çantalar oldukça trend. Özellikle çantaların üzerine takılan bazı aksesuarlar olmazsa olmazı oluyor. Bunlar genellikle ponponlar, renkli aksesuarlar olarak görülüyor. 2016 ilkbahar - yaz modasında en trend çantalar sırayla inceleyebilir, tarzınıza uygun çantayı seçebilirsiniz. 

 

Blok Renkler

Blok renkler, sezonun oldukça dikkat çeken çantalarından. Farklı renklerden oluşan grafik desenli çantalar küçük ve büyük boyutlarda bulunuyor. Birbirine zıt renklerin dahi bir arada kullanıldığı bu modeller önümüzdeki sezonda da bizlerle olacak gibi duruyor.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri.jpg

 

Zincir Detaylı

Zincir detaylı çantalar genellikle gece kullanımında ön plana çıkıyor. Bu sezon zincir detaylı çantalar her kombinle kullanılacak. Sportif modeller dahi zincir detayla süslenecek. Görünen o ki bu sezon zincir saplar her modelde yer alıyor. Bazı modellerde ise desen olarak da kullanılıyor.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri-010.Jpeg

 

Metalik

Ayakkabı modellerinde gördüğümüz gümüş renkler bu sezon çanta modellerinde en güzel modellerle görülüyor. Metalik çantalar farklı modelleri ve boyutlarla yer alıyor.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri-001.Jpeg

 

Postacı

Postacı çantaları genellikle konforlu çantalar olduğu için tercih edilir. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda postacı çanta modelleri favori modellerden olacak.  Birbirinden farklı renkleriyle tercih edebileceğiniz çantalar postacı çantalar oluyor.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri-010.jpg

 

Kutu

Kutu çantalar, asla kullanılmaktan vazgeçilmiyor. Şık modelleriyle dikkat çeken kutu çantalar farklı boyutlarda bulunuyor.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri-007.jpg

 

Saçaklı Püsküllü

Püskül detaylar geçtiğimiz sezondan bu yana trend olmaktan vazgeçmiyor. Bu modeller hem iddialı hem de şık… Küçük ya da büyük boyutlarda püsküllü çanta modellerini kendi tarzınıza göre tercih edebilirsiniz.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri-003.jpg

 

Figürlü

Figürlü çantalar oldukça eğlenceli ve şirin… Birbirinden farklı şekillerden oluşan çantalar farklı renkleriyle de dikkat çekiyor. Eğlenceli ve neşe kaynağı olacak bu çantalar, çocukları kıskandırabilir. Köpek ve kedi figürlerinin bulunduğu bu çanta modelleri, gıda şekilleriyle de görülüyor.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri-002.jpg

 

Şeffaf

Geçtiğimiz ilkbahar yaz sezonunda da trend olan şeffaf çantalar, bu sezonda trend oluyor. 2015 ilkbahar - yaz sezonunda renkli ve canlı modellerle dikkat çeken şeffaf çantalar, bu sezon renkli olarak değil, sade modellerle görülüyor.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri-007.Jpeg

 

Yarım Ay

Yarım ay çantalar omuz çantaları olarak kullanılıyor. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda bu modeller canlı ve parlak renkleriyle dikkat çekiyor. Günlük kullanım için yarım ay çantalar tercih edilebilir.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri.Jpeg

 

Çift Çanta

Bu sezon çift çantalar trend olan çantalar arasında. Çanta aksesuarı olarak kullanılan bu modeller, çantalara farklı bir hava veriyor. Geçtiğimiz sezonlarda yer alan ponpon aksesuarların yerini bu sezon çanta ekleri alacak gibi duruyor.

2016-ilkbahar-yaz-canta-trendleri-001.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.