2016 İlkbahar - Yaz Ayakkabı Modası

Birbirinden farklı tarzın bulunduğu modeller kadınların beğenisine sunuluyor. 2016 ilkbahar - yaz sezonu farklı modellerle büyüleyici bir etki yaratıyor.
2016 İlkbahar - Yaz Ayakkabı Modası

2016 ilkbahar - yaz ayakkabı modası sezonu mükemmel tasarımlarla açıyor. Bu sezon birbirinden farklı modeller ve renklerin bir arada kullanıldığı tasarımlar yer alıyor. Dünyaca ünlü tasarımcıların hazırladığı özel koleksiyonlar, tüm dünyaya ilham oluyor. Büyüleyici, tarz ve nefes kesen modellerin bir arada bulunduğu muhteşem koleksiyonlar, 2016 ilkbahar - yaz sezonuna damga vuracak. 

Sezonun en trend ayakkabı modeli peep-toe shoes oluyor. Yani burun dekolteli bot sandaletler, sezonun en trend ayakkabısı. İkinci sırada ise zincirli sandaletler yer alıyor. Trend olan ayakkabı modellerinin üçüncü sırasında ise maskülen terlikler bulunuyor. Maskülen terlikler yaz aylarının favorisi olacak. 2016 ilkbahar - yaz ayakkabı modası bu sezonda en tarz haliyle sezonun yıldızı olacak.

 

Burun Dekolteli Bot Sandaletler

Burun dekolteli bot sandaletler, sezonun trendi oluyor. Bu sezon burnu açık bot sandaletler, en şık modelleriyle kendini gösteriyor. 2016 ilkbahar yaz sezonuna damga vuracak ayakkabı modeli tabi ki burun dekolteli bot sandaletler oluyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi-007.jpg

 

Zincirli Sandalet

Sandaletler tabi ki yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor. Bu sezon zincirli sandaletler favori oluyor. En trend ayakkabı modelleri arasında yer alan zincirli sandaletler, cool bir stilin öncüsü oluyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi-002.jpg

 

Maskülen Terlik

Maskülen terlikler 2015 ilkbahar - yaz sezonunda da trend olan modellerdir. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda henüz daha giyilmeden trend olan maskülen terlikler, her tarza uyum sağlıyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-021.jpg

 

Dantel Terlik

Dantel terlikler sabahlık altına giyilen ev konforu için ideal olan terliklerin günlük kullanıma uyarlanmış hali oluyor. Dantelli, önü açık ve kapalı bu modeller oldukça farklı bir görünüm veriyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi-003.jpg

 

İpli Ayakkabılar

İp detaylı ayakkabılar neredeyse her sezon farklı tasarımlarla hayat buluyor. Bu sezon ise ipli ayakkabı modelleri şıklık için alternatif oluyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi.Jpeg

 

Lastik Taban Ayakkabılar

Lastik taban ayakkabılar, kış sezonunda lastik tabanlı botlar olarak karşımıza çıkmıştı. Bu sezon ise lastik tabanlı sandalet ve ayakkabılar bu trendi devam ettiriyor. İlkbahar aylarında lastik tabanlı spor ayakkabılar kullanırken yaz aylarında ise lastik tabanlı sandaletler kullanılacak.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi-010.jpg

 

Bilek Detaylı Ayakkabılar

Bilek detaylı ayakkabılar şık ve seksi bir stil çiziyor. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda bilekten bağlanan, bileği saran, bilek detaylı ayakkabılar, çeşitli modeller ile karşımıza çıkıyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi-004.jpg

 

Boncuklu ve Pullu Ayakkabılar

Boncuklu ve pullu ayakkabı modelleri genellikle gece kombinlerinde kullanılır. Bu sezon ise boncuklu ve pullu ayakkabılar, gündüz kullanımına uyarlanmış durumda. 2016 ilkbahar - yaz sezonunda boncuklu ve pullu modelleri günlük kombinlerle sıklıkla görebilirsiniz.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri.Jpeg

 

Takunya Ayakkabılar

Takunya terlikler, 2016 ilkbahar - yaz sezonunun en dikkat çeken tasarımı olacak. Yüksek ve kalın ökçeli bu ayakkabılar farklı bir stil yaratıyor. 

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-022.jpg

 

Beyaz Spor Ayakkabı

Beyaz spor ayakkabılar, sezonun konforlu ayakkabıları olarak yer alıyor. Bağcıklı modelleri ile hem rahat hem de cool bir stil çiziyor. Spor kombinler için oldukça ideal bir ayakkabı modeli oluyor. Farklı renkli bağcıklarıyla daha da şık bir görünüm yaratıyor.

2016-ilkbahar-yaz-moda-trendleri-019.jpg

 

Sivri Burun Ayakkabılar

Sivri burun ayakkabılar, geçtiğimiz sezon babet olarak yer almıştı. Bu sezon ise sivri burun babetler tekrar trend oluyor. Dar kesimli ve stiletto tarzı olarak daha da tarz bir görüntü yaşatıyor. Bantlı, bağcıklı, ayağın üst kısmını kaplayan modeller seksi bir tarzın öncüsü oluyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi-005.jpg

 

Ponponlu Ayakkabılar

Ponponlu ayakkabılar, 2016 ilkbahar - yaz sezonun en renkli ve eğlenceli ayakkabıları oluyor. Ponpon detaylı bu modeller her çeşit bulunuyor. Topuklu ayakkabıların üzerinde yer alan ya da ayakkabılardan sarkan ponpon, şirin bir görünüm veriyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi.jpg

 

Yüksek Dolgu Topuklar

Dolgu topuklar, ilkbahar - yaz sezonun en sık kullanılan ayakkabı modelidir. Bu sezon dolgu topuklu ayakkabılar greek sandaletlerle birleşerek daha da farklı bir stil yaratıyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi-008.jpg

 

Şeffaf Ayakkabılar

2015 ilkbahar - yaz sezonunda önce çıkan şeffaf modeller, bu sezon da en şık modelleri ile kendini gösteriyor. Bu sezon şeffaf ayakkabı modelleri farklılığı seven kadınlar için sıra dışı bir görünüm yansıtıyor. Tamamı transpan yani şeffaf ya da topukları transpan ayakkabı modelleri farklı bir şıklık katıyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi-001.jpg

 

Gökkuşağı Ayakkabılar

Gökkuşağı renklerinden oluşan ayakkabı ve sandalet modelleri, oldukça dikkat çekici ve eğlenceli görünüyor. Her kombinle giyilebilecek mükemmel ayakkabı modelleri, gökkuşağı oluyor.

2016-ilkbahar-yaz-ayakkabi-modasi-009.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.