2015'in İlk Yarısında En Çok Kazanan Aktörler

Her gün pek çok film vizyona giriyor. Filmleri izlenir kılan etmenlerin başında oyuncular gelmektedir. Bu yüzden oyuncular her yıl milyonlarca dolar kazanmaktadır. Bu yılın ilk yarısında en fazla kazanan aktörleri yazımızda bulabilirsiniz.
2015'in İlk Yarısında En Çok Kazanan Aktörler

Dünyada her gün onlarca film gösterime giriyor. Bu filmlerden en çok kazananlarsa şüphesiz oyuncular. Peki, bu yılın ilk yarısında çektikleri filmlerle en fazla kazanan aktörlerin kimler olduğunu biliyor musunuz? İşte, 2015 yılının ilk yarısında en fazla kazanan erkek oyuncular:

robert-downey.jpg

1. Robert Downey: ABD’li ünlü oyuncu ‘Iron Man’ ve ‘Sherlock Holmes’ karakterleriyle büyük beğeni kazandı. R. Downey ‘Yenilmezler Ultron Çağı’ adlı filmdeki başarısıyla tam 80 milyon dolar kazanarak zirvede yer aldı.

 

jackie-chan.jpg

2. Jackie Chan: Zirveyi bir adım geriden 50 milyon dolarla Jackie Chan takip ediyor. Çinli büyük oyuncu kariyeri boyunca bir çok dövüş filminde rol almıştır.

 

vin-diesel.jpg

3. Vin Diesel: Özellikle bayanların ilgi odağı haline gelen ABD’li oyuncu ‘Hızlı ve Öfkeli’ serilerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu yıl ise 47 milyon dolar kazandı.

 

bradley-cooper-2.jpg

4. Bradley Cooper: ABD’li yakışıklı oyuncu bu yılın ilk yarısında 41,5 milyon dolar kazanma başarısı göstererek listenin dördüncü sırasında yer aldı.

 

adam-sandler.jpg

5. Adam Sandler: Listenin altıncı sırasında bir diğer Amerikalı oyuncu Adam Sandler’ın bu yılın ilk yarısında kazancı 41 milyon dolar oldu. Birçok komedi filminde oynayan ünlü aktör duygusal filmlerde de rol almıştır. Birçok ödüle layık görülmüştür.

 

tom-cruise-001.jpg

6. Tom Cruise: Listenin başında görmeye alışkın olduğumuz ABD’li büyük oyuncu Tom Cruise bu kez altıncı sırada kendisine yer buldu. Cruise 2015’in ilk yarısında 40 milyon dolar kazanma başarısı gösterdi. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.