2015 Yılının Saç Trendi Bronde

Son zamanlarda çok popüler olan saç rengi Bronde sizler için inceledik.
2015 Yılının Saç Trendi Bronde

Ne sarı ne kumral ikisinin arasında olan Bronde 2015 yılının moda saç rengidir. Tam olarak tanımı Kahverengiye yakın sarıdır. Bronde aslında 2014 den beri var ancak ünlüler 2015 de patlattılar bu saç rengini. İşte Bronde saç rengi örneklerinden birkaçı;

bronde-sac-rengi

Sarı deyince insan ürkebilir ama bir o kadar da sarı saçtan vazgeçilmez. Herkese de sarı yakışmaz. Bronde renkleri ise ne tam sarı ne de çok koyu. Bu yaz tercihleriniz arasında mutlaka bulundurmanız gereken bir saç rengidir.

bronde-sac-rengi

Bronde saç rengini bal rengi olarak da adlandırabiliriz. Özellikle herkese yakışabilecek çeşitlilikte olan bronde saç renginin İster bal renkleri, isterseniz küllü sarılar ya da kumralın size hangisi daha çok yakışacaksa onu tercih edebilirsiniz.

bronde-sac-rengi

Jessica Alba, Jennifer Lopez, Izabel Goulart ve daha bir çok ünlünün tercih ettiği bronde saç rengini sizde kendinizde mutlaka denemelisiniz.

bronde-sac-rengi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum