2015 Yazının En iyi Trendleri

2015 yazında kadınlar en trend kıyafetleri giyerek harika kombinlere imza attı.
2015 Yazının En iyi Trendleri

Bohem Stil

1970’ lerin stili bohem 2015 yazına damga vurdu. Özgür ve salaş tarzı kadınları etkisi altına aldı. Kadınlar bu sezon bohem tarz kıyafetler giymeyi tercih etti. Bohem kıyafetler dışında bohem saç stilleri de kadınların sevdiği saç modeli olarak yerini aldı. Bohem elbise, etek, bluz, pantolon gibi kıyafetlerde kendini gösterdi. Kadınlar bu sezon bohem akımını kendi stillerine uyarlayarak kullandı. Bohem tarz rahat ve salaş görünümü ile kadınlara özgürlük kaynağı oldu.

2015 yazının en iyi trendleri

Çiçek Desenler

Yaz mevsimine en uygun desen çiçek desenidir. Çiçek desenleri rengarenk modelleriyle neşe kaynağı oluyor. Çiçek desenler, elbise, etek, bluz, tayt ve pantolon gibi parçalarda yer aldı. İrili ufaklı çiçek desenler kadınlara renk kattı.

2015-yazinin-en-iyi-trendleri.jpg

Denim

Denim bu yaza damga vurdu. Denim üzerine giyilen denim sezonun en hit parçası oldu. Kadın erkek herkes denim üzerine denim giyerek modayı takip etti. Özellikle denim şortlar üzerine giyilen denim gömleklerin sezonun en iyi kombinleri arasında yerini aldı.

2015-yazinin-en-iyi-trendleri-003.jpg

Yüksel Bel

Yüksek bel birkaç sezondur bizlerle. Bu yaz sezonunda da popülerliğini yitirmedi. Bu sezon dar paça giyilen yüksek pantolonların yanı sıra İspanyol pantolonlar da dikkat çekti. İspanyol pantolonlar her renk ve desende kullanıldı. Yüksek bel etekler, şortlar ve yüksek bel bikiniler sezonun en sevilen parçaları arasında.

2015 yazının en iyi trendleri

Omuz Dekoltesi

Omuz dekoltesi bu sezon bluzlarla kendini gösterdi. Omuz dekolteli bluzlar şık ve zarif bir görünüm vererek kadınları mutlu etti. Sadece bluzlar da değil elbiselerde de omuz dekolteleri bulunmakta. Kısa ve uzun boylar da omuz dekolteli elbiseler kadınların gözdesi oldu.

2015-yazinin-en-iyi-trendleri-001.jpg

Dantel

Elbise ve bluzların etek kısmı ya da yaka kısmında bulunan dantel detaylar romantik bir görünüm vermekte. Bu sezon romantik yemeklerde genellikle dantel detaylı elbise ve bluzlar tercih edildi. 

2015-yazinin-en-iyi-trendleri-002.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.