İlkbahar ve Yaz Aylarının En Popüler 10 Saç Rengi 2024

İlkbahar ve yaz ayları için güzel bir saç rengi arıyorsanız doğru yerdesiniz. İçeriğimizde yeni sezonun trend bahar ve yaz saç renklerini bulabilirsiniz.
İlkbahar ve Yaz Aylarının En Popüler 10 Saç Rengi 2024

İlkbahar, Yaz Aylarında Kullanılan Saç Renkleri

Bu sezon yine muhteşem saç renkleri göz dolduruyor. Mest eden şarap tonları, ombre, ışıltı kahveler, bal renkleri, platin sarılar ve rengarenk saçlar bu sezonun favori renkleri arasında. Kahverengi ve karamel ombre saç renkleri de kadınlar tarafından en fazla dikkat çeken saç renklerinden. Bu içeriğimizde yeni sezonda popüler olan saç renklerini bir araya getirdik.

İşte en güzel saç renkleri;

1. Şarap Tonları

bahar yaz saç renkleri

Yeni sezonda turuncu alt tonlu şarap rengindeki saçlar yapılan gölgelendirmeler ile çok popüler olacak. Kırmızı en iddialı ve zor saç renklerinden biridir. Yine de daha doğal ve çekici duran bu rengin beyaz tenli kadınların ilk tercihlerinden birisi olacağını düşünüyoruz.

2. Sarı Tonlar

bahar yaz saç renkleri

Geçtiğimiz sezon çok popüler olan ombre sarı saçlar, yeni sezonda biraz ton değişimine uğradı. Bu rengini uygularken diplerden koyu tonlar başlıyor ve uçlara doğru açılan saçların arasına birkaç farklı sarı ton ile gölgelendirme yapılıyor. Dilerseniz aşağıdaki içeriğimize tıklayarak ombre saç modellerine göz atabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Yeni Moda Ombre Saç Modelleri

3. Işıltılı Kahveler

bahar yaz saç renkleri

Kahverengi saçlar yeni sezonda daha çarpıcı bir görüntü alıyor. Elmacık kemiklerin hizasından başlayıp saç uçlarına doğru inen ışıltılar, kahverengi saçlara romantik bir etki verecek. Kahve tonlarına boyatılan saçlarda ise ışıltılar oldukça popüler olacak. Bu tonların doğal görünümü ile kadınların ilk tercihleri arasında yer alacağını düşünüyoruz.

4. Platin Saçlar Rengi

bahar yaz saç renkleri

Geçtiğimiz sezonların vazgeçilmez trendi olan platin rengi saçlar, yeni sezonda da hayatımızda olacak. Boyatması cesaret isteyen ve doğal durmayan bu rengi genelde açık tenli kadınlar kullanıyor. Bronz tenli insanlara ise yaz boyunca oldukça şık bir görünüm kazandıracağını belirtelim.

5. Turkuaz ve Yeşil Renkler

bahar yaz saç renkleri

2024 ilkbahar yaz saç modasının en cesur, iddialı saç rengi turkuaz ve yeşildi. Turkuaz mavisi ve yeşil yaz için hoş bir saç rengidir. Bu saç renklerinin yeni sezonda da trend olacağını düşünüyoruz.

6. Karamel Tonlar

bahar yaz saç renkleri

Karamel saç rengi birçok kadının severek kullandığı bir renk. 2024 saç modasında da bu durum değişmiyor. Karamel gölgeler ya da tamamen karamele boyanmış saçların yeni sezonda da popüler olacağını göreceğiz.

7. Çikolata Trüf

bahar yaz saç renkleri

Trüf gibi katmanlı tonlarla kahverengi saçlarınıza 3 boyutlu etki vermeniz mümkündür. Çikolata kahveler yaz ve ilkbahar aylarında oldukça fazla tercih ediliyor. Dolgun, hacimli bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Profesyonel bir şekilde yapıldığı zaman zaman gerçekten de muazzam görünüyor.

8. Çilek Pembesi

bahar yaz saç renkleri

Farklı görünmek isteyen kişiler çilek pembesi rengini deneyebilir. Bu saç renginde üstler sarı kalıyor, altlara doğru saçlar pembeleşiyor. Çilek pembesi saç rengi baharın rengini temsil ediyor. Oldukça eğlenceli bir seçenek olan çilek pembesi rengi, kişiye farklı bir hava katıyor. Ayrıca bu saç rengini dikkatleri çok fazla üzerinize çekiyor.

9. Kaplan Gözü Saç Rengi

bahar yaz saç renkleri

Kaplanın gözünün rengine benzeyen saç rengi sıcak boyaların birleşmesi ile oluşuyor. İçerisinde karamel, kül, kızıl ve kahverengi renkler bulunuyor. Yaz aylarında veya ilkbaharda saçlarınızın muazzam bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Saça dalgalı bir görünüm katıldığında daha hoş gözüküyor.

10. Bakır Tonları

bahar yaz saç renkleri

Yaz mevsimlerinde birçok kişi tarafından tercih edilen bu renk, daha dolgun bir saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Işıltılı bir görünüm veren bakır rengi dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı oluyor. Eğer bakır rengine cesaret edemiyorsanız, klasik kahverengi ve çikolata kahvesi gibi saç renklerini karıştırabilirsiniz.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Limonla Saç Rengi AçmaEvde Saç Boyamanın Püf Noktaları

En İyi Saç Boyası Listesi

SıraMarkaBoya Formuneoldu Puanı
1Wella KolestonKrem10/9.9
2Palette Kalıcı Doğal RenklerKrem10/9.9
3Loreal Paris Excellence CremeKrem10/9.8
4IgoraKrem10/9.6
5 Acacia Jean S ColorKrem10/9.3
Amazon
Fiyatlarını Gör
Saç Boyası
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi Saç Boyaları Tavsiyesi

En güzel renk tonlarından yukarıda bahsettik. İçeriğimizin bu kısmında ise size bu tonları katacak olan saç boyalarını inceleyeceğiz. İşte en güzel saç boyaları.

1. Wella Koleston Set Saç Boyası

en iyi saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
Wella
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize Wella markasının saç boyasıyla başlıyoruz. Suya dayanıklı olması için özel olarak formüle edilen Wella Koleston, bu sayede uzun süre kalıcı oluyor. Renk pigmentlerinin saç derisine yapışmasını sağlayarak daha doğal bir görünüm sağlayan ürün, mükemmel beyaz kapama özelliği sayesinde oldukça güzel bir görüntü oluşturuyor. Bu sayede saçlarınız hem daha doğal hem de daha güzel bir yapıya kavuşur.

2. Palette Kalıcı Doğal Renkler

en iyi saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
Palette
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

Palette markasının boyalarının ne kadar kaliteli olduğunu anlatmamıza gerek yok. İçerisindeki Argan yağı sayesinde saçın tüm besin ihtiyacını karşılayan saç boyası, yıpranan ve kırılan bölgelerin onarımını yaparak daha dolgun bir görünüme kavuşmamızı sağlıyor. Özel formülü sayesinde saçınıza yoğun bir bakım yapan ürün, beyazları mükemmel bir şekilde kapayarak daha doğal bir görünümü destekliyor. Son olarak bu ürünün saçı daha yumuşak ve güçlü bir yapıya kavuşmasına yardımcı olacağını belirtelim.

3. Loreal Paris Excellence Creme

en iyi saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize Loreal Paris markasının Excellence Creme ürünüyle devam ediyoruz. Dirençli beyaz renklerde bile tamamen kapatma yapabilen saç boyası, daha parlak, canlı ve kalıcı saç rengi için ilk tercih edilen ürünlerden birisidir. Saçın pH dengesinin korunmasını sağlayarak saça herhangi bir zarar vermeyen ürün, hafif yapısıyla saçlarda ağırlık yapmıyor. Ayrıca yanındaki ürünler ile saçlarınızın bakımını ve onarımını yapan ürünün bu sayede saçlarınızın daha sağlıklı olmasına yardımcı olacağını söyleyelim.

4. Igora Saç Boyası Turuncu Azaltıcı

en iyi saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
İgora
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

Saçtaki istenmeyen renkleri alarak yerine daha parlak bir yansıma bırakan Igora Turuncu Azaltıcı, uzun süreli sonuçlar için boyaya mıknatıs gibi yapışıyor. Bu sayede renkleri daha uzun bir süre boyunca tutabiliyor ve kalıcılığını arttırabiliyor. Saça koruyucu bakım yaparak güneşin zararlı etkenlerinden korunmamızı sağlayan boya, özel içeriği sayesinde saçın daha güçlü ve esnek bir yapıya sahip olmasını destekliyor. Son olarak bu ürünün saça zarar verecek herhangi bir madde içermediği belirtelim.

5. Acacia Jean S Color Saç Boyası

en iyi saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
Acacia
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemizi saç boyamak isteyen kişilerin ilk başvurduğu ürünlerden olan Acacia Jean S Color ile bitiriyoruz. 3 haftaya kadar kalıcılık sağlayan Acacia Jean S Color, özenle hazırlanmış içeriği sayesinde saça hasar vermiyor. Açık renkli ya da açma işlemi uygulanmış saçlara sahip kişiler için ideal olan bu ürün, krem yapısı sayesinde daha rahat bir şekilde kullanılıyor. Ek olarak bu ürünün balyaj gibi uygulamalar için ideal olduğunu söyleyelim.

Hangi saç rengi daha genç gösterir?

Genç gösteren saç renkleri sırasıyla; İnci kumralı saç rengi, çikolata kahvesi saç rengi, badem kahvesi saç rengi, koyu sarı saç rengi, altın karamel saç rengi, tarçın bakırı saç rengi, küllü kumral saç rengi olarak öne çıkıyor.

2024'te hangi saç rengi moda?

2024 yılının en moda saç rengi bal köpüğü rengidir. Birçok kişi tarafından sevilerek kullanılmakta ve beğenilmektedir. 2024 yılının yaz aylarında kullanılan bu renk genellikle 25 - 30 yaş için uygundur.

40 yaşlardan sonra hangi saç rengi gider?

40'lı yaşlardaki insanlara yakışacak birçok saç rengi vardır. Ten rengine uygun olarak eğer açık bir ten rengine sahipsen açık bakır tonlarını, koyu ten rengine sahipsen ise kızıl kahve tonlarını deneyebilirsin.

Hangi saç rengi yüzü beyaz gösterir?

Yüzünüzün açık renge sahip olmasını istiyorsanız sarı ve tonlarını tercih edebilirsiniz. Eğer kahverengi bir göze sahipseniz hem yüzünüzü açacak hem de çok şık gözükecek karamel saç renklerini kullanabilirsiniz.

Esmer tenli bayanlara hangi saç rengi yakışır?

Esmer tenli kadınlara soğuk kahve, altın kahve, siyah, kızıl kahve, bal köpüğü gibi saç renkleri yakışmaktadır. Soğuk kahve rengi esmer tenlere kusursuz uyum sağlayabilmektedir. Çoğu esmer insana yakışır.

En dikkat çekici saç rengi hangisi?

En dikkat çekici saç rengi kızıldır. Tutkuyu, çarpıcılığı ve akılda kalıcılığı temsil eder. Bir ortama girdiğinizde gözler direkt olarak üzerinize çekilir. Kızıl saç rengi ve tonlarını deneyerek dikkatleri toplayabilirsiniz.

<

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum