2015 İlkbahar Yaz Gelinlik Modelleri

İlkbahar gelinlik modelleri 2015 yazın gelişini müjdeleyen bahar gelinlikleri.
2015 İlkbahar Yaz Gelinlik Modelleri

Tüm tasarımcıların 2015 gelinlik modelleri podyuma çıktı. Her yılın olmazsa olmazı straplez, taşlı, dantelli ve kabarık gelinlikler modelleri bu sezonda yine ilk sıralarda yerini aldı.

 

2015 gelinlik modası

Bu sezon sadeliği, şıklığı ve masumiyeti simgeleyen gelinlik modelleri göreceğiz. 2015 gelinlik modasında vintage görünümlü gelinlikler, kısa gelinlikler ve V yakalı gelinlikler de podyumlarda salındı. Dantel, işlemeler, ipek detaylar…

2015 sezonunda her zevke uyacak gelinlik modelleri var ! 


Straplez Gelinlik

Tüm sezonların vazgeçilmezi olan straplez gelinlikler, bu sezonda göz önünde.

 

2015 gelinlik


Dantel Gelinlik

Romantik gelin adaylarının tercih ettiği bu model oldukça asıl bir hava veriyor. Askılı, uzun kollu, straplez, balık ve kabarık modelleriyle tüm gelin adaylarının beğenisine hazır.

 

2015 gelinlik modası

 

Kabarık Gelinlik
Tercihiniz prenses ve balo tipi gelinlikler ise trendi yakalamış olacaksınız.

 

2015 gelinlik modası

 

Taşlı Gelinlik
Işıltıya aşık gelin adayları taşlı gelinlikler ile büyülenecek.  Geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla omuz ve bel bölgesinde rastladığımız taşlı tasarımlar en çok sade modellerde gözümüze çarpıyor.

 

2015 gelinlik modası


Vintage Gelinlik

Geçtiğimiz sezon tahta çıkan vintage gelinlikler bu yıl da moda. Özellikle 50’li yıllardan ilham alan tasarımcılar modern vintage gelinliklere de göz kırpıyor.

 

2015 gelinlik modası

 

Kısa Gelinlik

Partilerin vazgeçilmez mini gelinlikler artık düğünlerde de kendini göstermeye hazırlanıyor. Bu yıl dantelli modellerin yanı sıra taşlı modellerde kısa gelinlik seçenekleri arasında. Bacaklarına güvenen gelinlerin özellikle tercihleri arasında yer alacak.

 

2015 gelinlik modası


V Yaka Gelinlik

Bu yıl hemen hemen her tasarımcının koleksiyonda yer alan V yaka gelinlikler siz hem gizemli hem de seksi gösterecek.

 

2015 gelinlik modası

 

Sade Gelinlik

Gösterişten hoşlanmayan, rahatlık ve sadeliği ön planda tutan gelin adaylarının tercihi sade gelinlikler bu yıl da ön planda. Baştan ayağa tül ve dantellerden oluşan, tamamıyla şifon kumaştan tasarlanmış, omuzları düşük, straplez veya yuvarlak yaka gibi birçok seçeneğiniz var.

 

2015 gelinlik modası

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.