2015 - 2016 Sonbahar Kış Aksesuar Modası

Bu sezon kadınlar, birbirinden farklı aksesuarlar kullanacak.
2015 - 2016 Sonbahar Kış Aksesuar Modası

2015 – 2016 sonbahar kış sezonun da aksesuarlar dikkat çekiyor. Bu aksesuarlar sonbahar ve kış mevsiminin en popüleri olacak. Kullanacağız aksesuarlar stilinizi belirler. Bu yüzden seçeceğiniz aksesuarlara dikkat etmelisiniz. Doğru seçilen aksesuarlar en iyi kombinleri yapmanızı sağlayacaktır.

 

Kürk Etol

Bu sezon kürk oldukça dikkat çekiyor. Kürk neredeyse her parçada kullanılıyor. Eğer siz de kürk parçalar kullanmak istiyorsanız, etolleri tercih edebilirsiniz. Omuzunuza atacağınız kürk etol gösterişli bir görünüm vermektedir.

 

sonbahar-kis-aksesuar-modasi-001.jpg

 

Fular

Bu sezon fularlar dikkat çekiyor. Boynunuza istediğiniz şekilde takacağınız fularlar şık bir hava verebilir. Kıyafetinize uygun fuları kullanabilirsiniz. İnce ve kalın fularlarınızı farklı şekillerle bağlayarak klasiğin dışına çıkabilirsiniz.

 

sonbahar-kis-aksesuar-modasi-002.jpg

 

Bere

Bu sezon cool bir tarza sahip olmak istiyorsanız mutlaka bere kullanmalısınız. Yün ve asker beresi tarzında modeller kadınları ısıtacak. Asker tarzı bu bereler, bordo, siyah, haki ve bej tonlarıyla dikkat çekiyor.

 

sonbahar-kis-aksesuar-modasi-014.jpg

 

Broş

Broşlar, nostalji yapmamızı sağlıyor. Eskiden kıyafetlerin bir kenarına takılan borşlar, yıllar sonra tekrar popüler oluyor. Bu sezon broş kullanmak trend oluyor. Aksesuar mağazalarında kolaylıkla bulabileceğiniz broşları, dilerseniz antikacılardan da bulabilirsiniz.

 

sonbahar-kis-aksesuar-modasi-005.jpg

 

Tek Küpe

Küpe, kadınların kulaklarını süsleyen şık aksesuarlar olarak kullanıyor. Birbirinden farklı renkleri ve çeşitleri bulunan küpeler, bu sezon tek olarak takılıyor. Tek kulağa takılan büyük ve sallantılı küpeler trend olma yolunda.

 

sonbahar-kis-aksesuar-modasi-008.jpg

 

 

Kemer

Sezonun trend olan bir diğer aksesuarı ise kemerler oluyor fakat bu sezon kemerler, büyük boyları ile dikkat çekiyor. Büyük ve kalın kemerler, etek, elbise, hırka ve mantoların üzerinde kullanılıyor.

 

sonbahar-kis-aksesuar-modasi.jpg

 

Eldiven

Sonbahar ve kış aylarında soğuktan korunmak amaçlı kullanılan eldivenler, bu sezon da görülüyor. 2016 sonbahar kış sezonunda dirseklerde biten, kumaş ve deriden hazırlanmış eldivenler trend oluyor.

 

sonbahar-kis-aksesuar-modasi-003.jpg

 

Çanta

Çantalar her sezon kadınların yanlarından ayırmadığı aksesuarlar oluyor. Sonbahar kış sezonunda çantalar büyük modelleri ile vitrinlerde yerini alıyor. Büyük ebatlı çantalar bu sezonun trend çanta modeli oluyor.

 

sonbahar-kis-aksesuar-modasi-013.jpg

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.