20 Motosikletle Evlilik Teklifi Yaptı! Sonu Hüsran!

Bursa'da eski eşine yeniden evlilik teklifi etmek için İstanbul’da 20 motosikletle yola çıkan 27 yaşındaki Ali Ülkü, trafik kazası geçirdi. buna rağmen evlilik teklif etmek için çabalar sarf etti. Ancak sonuç daha da zorlu oldu.
20 Motosikletle Evlilik Teklifi Yaptı! Sonu Hüsran!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan eski eşine sürpriz evlilik teklifi yapmak için motosikletli arkadaşları ile İstanbul’dan yola çıkan genç, İnegöl’de geçirdiği kazada hafif şekilde yaralandı. Genç, yaralanmasına rağmen eski eşine evlenme teklifi yaptı ancak aldığı cevaba üzüldü.

İstanbul’da yaşayan 27 yaşındaki Ali Ülkü, eski eşi Öznur Çelik’e yeniden evlilik teklifi yapmak için karar verdi. Bu teklifi özel bir şekilde yapmak isteyen genç, arkadaşlarını da bu projeye dahil etti. Ali Ülkü, beraberindeki 20 motosikletli arkadaşı ile birlikte motosikletine binerek İstanbul’dan yola çıktı.motosiklet

Öğle saatlerinde İnegöl’e ulaşan 20 motosikletli İstiklal Caddesi üzerinde seyir halindeyken arkalarından gelen İsmail G. Kontrolündeki plakalı otomobil, iddiaya göre Ali Ülkü'nün yönetimindeki motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan motosiklet yuvarlandı.

evlilik teklifi

Kaza sonucunda hafif şekilde yaralanan, eski eşine evlilik teklifini geciktirmemek için sağlık tedavisini kabul etmeyen Ali Ülkü, “Araç dokundu ve düştüm. Omzum biraz ağrıyor. Evlilik teklifine giderken kazada yaralandık ama olsun ben evlilik teklifimi yapacağım. İstanbul’dan buraya geldik bir şey olmadı ama burada kaza yaptık” dedi.

İstanbul 4CYLİNDER Derneği Başkanı Mehmet Altunkaya ise, “Otomobil gibi 4 tekerlekli araçlar bizi araç olarak görmüyorlar. Arkadaşımız hafif şekilde yaralandı. Motosiklet sürücülerini dikkate alın” dedi.

evlilik

Kazanın sonrasında motosikletli grup gelin adayı Öznur Çelik’in bulunduğu Hikmet Şahin Kültür Parkı'na gitti. Konvoy halinde parka giriş yapan motosikletli grup arasında bulunan Ali Ülkü, elinde çiçek ve “Benimle evlenir misin?” pankartıyla eski eşine yeniden evlenme teklifi etti.

Sil baştan yeni bir hayata başlama teklifinde bulunan gencin sorusuna eski eşi Öznur Çelik uzun süre cevap vermedi. Genç kadına evet dedirtmek için çevredeki vatandaşlar da damada destekte bulundu. Tüm ısrarlara rağmen “evet cevabını vermeyen genç kadın, bu konuyu damat adayı ile tek başına konuşacaklarını belirterek, bulunduğu yerden ayrıldı. Evet cevabını alamayan Ali Ülkü, büyük hayal kırıklığına uğradı.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum