20. Kattan Çırılçıplak Düşerek Ölmüştü! Sır Ölümde Flaş Gelişme

Bir otelin 20. Katından çırılçıplak düşüp hayatını kaybeden genç manken Ivana Smit’in ölümü intihar mı yoksa cinayet mi tartışması sürüyor. İşte genç mankenin sır dolu ölümü hakkında sıcak gelişmeler...
20. Kattan Çırılçıplak Düşerek Ölmüştü! Sır Ölümde Flaş Gelişme

20. Kattan Çırılçıplak Düşerek Ölmüştü! Sır Ölümde Flaş Gelişme

Bir otelin 20. Katından çırılçıplak düşüp hayatını kaybeden genç manken Ivana Smit’in ölümü intihar mı yoksa cinayet mi tartışması sürüyor. Savcılık tarafından yapılan son açıklamalar ise tartışmaları iyice alevlendirdi. Otelin 20. Katından çırılçıplak bir şekilde düşen mankenin tırnakları arasında DNA örneği bulundu. İşte genç mankenin sır dolu ölümüne ilişkin son gelişmeler…

20.-kattan-cirilciplak-duserek-olmustu.png

1. Ivana Smit, Hollanda Sittard doğumlu ve 18 yaşındaydı. Ailesiyle birlikte büyüme fırsatı olmayan Smit, Malezya’daki büyükanne ve büyükbabasının yanında büyüdü. 

hollanda-sittard.png


2. Genç manken Ivana Smit, çok sayıda marka iş birliği ile podyumda yürüdü ve pozlar verdi. Oldukça tanınan bu mankenin ölüm haberi çoğu insanı derinden etkiledi. 

genc-manken-ivana-smit.png


3. 18 yaşındaki güzel manken bir çiftle birlikte gece eğlenmeye çıkmıştı. Sabaha karşı eğlendikleri gece kulübünden ayrıldıkları edinilen bilgiler arasında.

18-yasindaki-guzel-manken.png


4. Sabaha karşı kulüp çıkışından zengin çifte ait 20. Kattaki lüks daireye geldiler. Eve gelmelerinden sadece saatler sonra manken Ivana Smit dairenin balkonundan aşağıya düştü. 

ivana-smit.png


5. Rezidansın 6. Katının çatısında çıplak halde cesedi bulunan Hollandalı güzel manken Ivana Smit’in otopsi sonuçları gün yüzüne çıktı. 7 Aralık’da Kuala Lumpur’da esrarengiz bir şekilde yaşamını yitiren manken Ivana Smit’in cesedini Hollandalı uzmanlar da inceledi.

hollandali-guzel-manken-ivana-smit.png


6. Otopsi sonuçlarında bu ölümün cinayet mi yoksa intihar mı olup olmadığı konusunda tartışmalar yaşatacak ayrıntılar yer alıyor. Sonuçlarda ortaya çıkan ise; genç kadının ölmeden önce direndiğine dair birkaç kanıt!

cinayet-mi-yoksa-intihar-mi.png


7. Adli Tıp yetkililerinden öğrenildiği üzere, Smit’in başının arkasında travma izleri, kollarında ise çizikler saptandı. Ayrıca genç mankenin tırnakları arasında 45 yaşındaki iş adamı Amado Johnson’ın DNA örneklerine rastlandı.

travma-izleri.png


8. Adli Tıp’ın sunduğu tüm kanıtlara rağmen, savcılık henüz bu dava ile ilgili resmi bir suçlamada bulunmadı. Kanıtların ardından Malezyalı Savcı Mahyun Talib, “Üçü arasında gerçekten neler olduğunu bilemeyiz” açıklaması yaptı. Bunun üzerinde sır dolu ölüm hakkında tartışmalar başladı.

malezyali-savci-mahyun-talib.png


9. Genç manken Ivana Smit’in ailesi ise davanın bu noktaya gelmesinden ötürü sinirli ve oldukça üzgün. Gencecik kızlarını kaybeden ailenin avukatı, “Elbette ölüler yürüyemez veya düşemez. Birileri onun cesedini aşağı attı.” İfadesini verdi. 

genc-manken-ivana-smit’in-ailesi.png


10. Ivana Smit’in ailesi kızlarının doğrudan Johnson ve Almaz çifti tarafından öldürüldüğüne inanıyor. Ailesinin verdiği bilgilere göre; Johnson ve karısı Mart 2018’de Malezya’dan ayrıldı. Teksaslı iş adamının şu an ise ABD’de olduğu iddia ediliyor. 

johnson-ve-almaz-cifti.png


11. Esrarengiz ölüm hakkında çok fazla kanıt olmasa da, ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, Johnson’ın Ivana Smit’i kollarından tutarak taşıdığı görülüyor.

esrarengiz-olum.png


12. Olayı araştıran Hollandalı Adli Tıp uzmanları, ayrıca özellikle başta ve kollarda morluklar tespit etti. Hollandalı uzman Frank, "Balkondan düşmeden önce bir şeyler oldu. Belki kendisi kaydı, belki de biri başına vurdu" diyor. Acılı baba, "Boyu 1,81 metre, balkonun bariyerleri ise 1,20 metre. Düşmedi veya atlamadı. Biri attı" ifadesini kullandı. 

hollandali-adli-tip-uzmanlari.png


13. Yaşananlar Malezya’da ve Hollanda’da büyük yankı uyandırdı. Olayın bir an önce çözümlenmesi bekleniyor.

malezya’da-ve-hollanda’da-buyuk-yanki.png

NeOldu.com / Magazin

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.