20 Dakikada Telefon Onaran Firma; Save

Hasarlı olan telefonunuzu ya da tabletinizi en hızlı şekilde onarma güvencesi veren servis dünyaya yayılmaya hazırlanıyor.
20 Dakikada Telefon Onaran Firma; Save

Teknolojinin meydana çıkarttığı ürünler ne kadar çok olursa hasarlı ürün sayısı da aynı oranda artıyor. İnsanların dikkatsiz kullanımı sonucu ortaya çıkan hasarlara bağlı olarak da yetkili servisler kullanılıyor.

Firmaların yetkili servisleri artık telefonların onarım hızlarına yetişemez vaziyette oldular. Kırık telefon mağduru bir kullanıcıyı en çok zorlayan durum ise telefonunun geç sürede servisten çıkması. Böyle durumlarda kullanıcılar yedek telefonla idare etmeye çalışıyor ya da hiç telefon kullanmıyor, bu da işlerinin aksamasına neden olabiliyor.

Save

Tüm bu durumlardan sizleri kurtaracak yeni bir telefon ve tablet servis firması var; Save! Firma kullanıcılarına telefonlarındaki hasarın en kısa sürede onarılacağına dair garanti veriyor ve bu süre genellikle 20 dakikayı aşmıyor.

2 seneden az bir süredir hizmet veren firma onarım hızındaki marifetlerini duyurmuş olacak ki kısa süre içerisinde oldukça büyümüş. Şu an aylık 1.5 milyon dolar geliri bulunan firmanın aynı zamanda çoğu Fransa’da olmak üzere 78 mağazası bulunuyor.

Save

Bünyesinde şu anda toplamda 250 tamirci çalıştıran firmanın en büyük amacı hızlı servis. Kullanıcı telefonu getirdiği gibi servise alan tamirciler sorun tespitini hemen yapıp onarıma geçiyorlar. Bu işlemler ortalama 20 dakika kadar bir süreyi kapsıyor ancak daha da artabiliyor.

Firmanın kurucusu Damien Morin şirketin çok büyük bir başarı yakaladığını ve sadece telefon ve tabletle kalmayıp bilgisayar ve akıllı saat gibi ürünlerin de onarımını yapmak istediğini açıkladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.