160 Milyon TL'lik Koleksiyon Satışta

Dünyanın en nadir ve pahalı otomobillerinin bulunduğu koleksiyon satışa çıkıyor. Tahmini değeri ise tam olarak 65 milyon dolar.
160 Milyon TL'lik Koleksiyon Satışta

Dünyanın en nadir otomobillerinin bulunduğu koleksiyon satışa çıkıyor. Adına Pinnacle Koleksiyonu deniyor. İsmini duyurmak istemeyen hiper zengin bir iş adamına ait olduğu düşünülen koleksiyonda Avrupa’da ses getiren 23 yarış arabası bulunuyor. Aynı zamanda klasik otomobillerin de bulunduğu koleksiyonda neredeyse her nesilde araç görmek mümkün.

Koleksiyon içerisinde dünyanın en hızlı aracı olarak piyasaya sürülen Bugatti markasının Veyron modelinin ilk aracından tutun da McLaren F1, 20 adet üretilip özel kişilere satışa çıkartılan Lamborghini Reventons ve bir önceki sahibi Papa II. John Paul olan bir Ferrari Enzo bulmak mümkün.

Bu kadar geniş kapsamlı ve nadir bulunan araçların tabii ki değerleri de bir o kadar yüksek. Dünyanın meşhur açık artırma firması olan RM Auctions’ta sunulacak koleksiyonun sahibine 65 milyon Dolar yani yaklaşık 160 milyon TL kazandırılacağı tahmin ediliyor.

İşte Koleksiyonda Bulunan Bazı Araçlar;

Bugatti Veyron

Ferrari Enzo

Lamborghini Reventons

McLaren F1

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.