14 Şubat 2019 Sevgililer Günü Kaşıbeyaz Bosphorus DJ İlkay Talu Performansı

14 Şubat 2019 Sevgililer Günü’nde İstanbul’un en popüler mekanları arasında yer alan Kaşıbeyaz Bosphorus Yeniköy'de DJ İlkay Talu sahne alacak. İşte, Kaşıbeyaz Bosphorus Yeniköy’de 14 Şubat Sevgililer Günü programının detayları…
14 Şubat 2019 Sevgililer Günü Kaşıbeyaz Bosphorus DJ İlkay Talu Performansı

14 Şubat Sevgililer Günü’ne oldukça kısa bir süre kaldı ve birçok kişi bu özel günde “acaba nereye gitsek?” sorusunu sormaya başladı. Her sene olduğu gibi bu sene de İstanbul’da 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel program sunan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, harika bir programla ile müşterilerine harika anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un Boğaz Manzaralı En Güzel Mekanlarından bir tanesi olan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’ta sizlerde sevgilinizle harika vakitler geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlenen programda hem DJ İlkay Talu ile eğlenceli anlara sevgilinizle şahitlik edebilir aynı zamanda boğaz manzarasının görüntüsüne karşı romantik dakikalar yaşayabilirsiniz.

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü Programı

Türkiye başta olmak üzere Dünyanın da en güzel restoranları arasında bulunan ve Boğaza karşı enfes bir manzaraya sahip olan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus 14 Şubat 2019 Sevgililer Günü programının detaylarını açıkladı.

Kaşıbeyaz Bosphorus sevgililer günü

Değerli konuklarını Keman ve Akordeon eşliğinde karşılamayı planlayan Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’ta sonrasında ise en güzel Aşk Şarkıları ile DJ İlkay Talu sahne alacak.

14 Şubat Sevgililer Günü programının son saatlerine doğru ise Perküsyon ve Saksafon performansı sergilenecek.

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus 14 Şubat Sevgililer Günü Fiyat Bilgileri

Kaşıbeyaz Bosphorus Yeniköy’de 14 Şubat Sevgililer Günü programının fiyat bilgileri aşağıdaki gibidir;

  • Limitsiz Meşrubat: 180 TL
  • Limitsiz Yerli Alkol: 250 TL
  • Limitsiz Yabancı Alkol: 300 TL

Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus İletişim Bilgileri

Adres: Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Cd. No:10, 34464 Sarıyer/İstanbul

Telefon: (0212) 299 50 00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.